• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen kuzum...
zaten hani şimdi burada yazmak istemiyorumda bi ara yazarım sana tetilde bu okuduğum bdv lerin acısı çıkarttım yani sevgilimden biracıcık. ayıpmı ettim bilmem sağolsun hep alttan aldı ama etkileniyorum demekki ya yok artık bende okumamaya çalışıyorum..
tatildeydik benım arklarım vardı oda vardı diyim ben sana sen anla iştee :26:
sana bdv yi yasaklıyorum cimcim morincim :27:
İşte diyorum ya ben nöbet tutuyorum siz olmuyosunuz o saatlerde :27::27::27:
İyi şükür Allahım bozmasın :16:

Eyloooluuummmmmm :9:

geceleri sana emanet zaten yevrum. ama gündüzleride gel, merak ediyoruz seni :16:

ben buralardayım kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asıl sen nerelerdesiiiiiiiiiiiinnn diyordumki bugun öğrendim demekki uykulardaymışsııııııııııııınnnn :50::15::27:

Eveet kuzum senin aran iyidir bitki çaylarıyla :27:

Haydi söyle bana :27::27::27::27::27:

Hangisi uykusuzluğa iyi geliyor

Süt falan mı içsem :26: Hiçteeeeeeeeeeeee sevmeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm :50:

Evet kuzum en erkeni o da bazen 8 bçukta zor uyuyorum
İlaç kullanmak istemiyorum tatlm bi ara kullandım çok çarpıntı yaptı gece bi uyanıyodum ölcem sanıyodum kalbim çıkıyodu o derece
Bakalım artık bitkisel şeyler kullanıyım bari ne iyi gelir uykusuzluğa araştırıyım
Düzenim bi oturabilse hiç oturmuyo terbiyesiz :27::27::27:
Öyle dıptısdıptıs bütün gece torucakmışız düzenle :27::27::27:
Çakacam ağzına iki tane az kaldı :27::27::27::27::27:

HEHE:27:

ama kızarım o düzene kuzum arayı b,raz soğut bence bu düzenle sana iyi gelmiyor:27:

canım benim bildiğim yoğurt falan uyku yapıyor derler ama birde rahat uyumak için rezene çayı içiliyordu sanırım....
hayır gece bizde yokuz buralarda sen kimle konuşuyorsun ne yapıyorsun tek başına olmaaaaki böyle aaa

kulüp.

dizi

telefon. arasında gidip geliyorum 2 saattir.

kendimi topiğime adayacağım şuandan itibaren :37:

HEHE:27:

ama kızarım o düzene kuzum arayı b,raz soğut bence bu düzenle sana iyi gelmiyor:27:

canım benim bildiğim yoğurt falan uyku yapıyor derler ama birde rahat uyumak için rezene çayı içiliyordu sanırım....
hayır gece bizde yokuz buralarda sen kimle konuşuyorsun ne yapıyorsun tek başına olmaaaaki böyle aaa

Kimseyle knuşmuyorum :1:
Kendimi dizilere verdim kore dizileri izliyorum :27::27::27:
Çok sarıyo :1::1:

Evet ilişkimizi gözden geçirelim dedim sen beni hiç bırakmıcan mı böyle dedim o da ıı ıhh zoruna mı gidiyo dedi bana :52::52: :27::27::27::27: çaktım ağzına iki tane defol git istemiyorm seni ben düzeni istiyorum dedm :27::27::27:

demiin lunnam-sarı şekerimi gördüm sankiiiii.

ce eeee yapmıştı :44:

Ayıldımmm artıkın sizi yakaladığım için sevindim :32:

Geceleeer soğuk ıssızzzzz sisli oluyo buralar kmse gelmiyo tek başıma kalıyorum :ssz:

Hahahahah nasl acıtasyona bağladm :27::27::27::27::27::27:

bukadar özletme kendini cınımmmmmmm:1:

sabhaşları erken kalk akşam ister istemez uykun gelir yada:27:

Back
X