• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ben 9da açıyorum kuzum ama evet kötü bi durum olmuş patronun geç açtığını düşünmüş olabilir:18:

Arkandayım İncimmm Morincimmm Eylüle yeni ısmetler bulalaım el birliğiyle:1:

Hoşgeldin tatlım naber

Evet ya biz niye yapmıyoruz bunu:19: En kısa zmnda bebekim:54:

peki ne yapsam ki:31::31::31:

Ben 9da açıyorum kuzum ama evet kötü bi durum olmuş patronun geç açtığını düşünmüş olabilir:18:

Hoşgeldin tatlım naber

ismetleri miii :53: istemem ben adı ismet olanlarıı :1::1:

güzel karşılama demii dur dur hain planlarım var da onun başlangıcı bunlar:27::27::27::27::27:
ne yemek yaptı hı bensiz yersin dmek püh saha:22::22::22::22:

he ya çakallllll:27::27::27: aman ne düşnürse düşünsün madem öyle gelsin kontrol etsin sabah dimi:9::9::9::9:

benimde ne kadan tesadüf dimi:27::27::27:

bencede madem öyle gelsin erkendennn :41::1:

Hoşgeldin tatlım naber

iyilik canım ne olsun öyle kös kös oturuyorum senden naber

Kuzenin kaçta geldi :23:

senin foto attığında bende pireler uçuşuyordu :52:

kuzen çakal kusen saat 01:00de kapının önündeydi saat 03:00e kadarda kapının önünde arabada oturdular bende nöbet tuttum balkonda :1::1::1:
aaah ah benım gıbı fedakar kuzenı kım nerede bulur bilmiyorum :52::35:
03:00de eve geldi 5e kadarda sohbet muhabbet derken birbuçuk saatlik uyku ile geldim işe :26::68:

eheh sıkıntıdan google playstoreda fotoğraf programı indirdim gece boyunca öyle fotolar yaptım işte :1::1::1:

güzel karşılama demii dur dur hain planlarım var da onun başlangıcı bunlar:27::27::27::27::27:

he ya çakallllll:27::27::27: aman ne düşnürse düşünsün madem öyle gelsin kontrol etsin sabah dimi:9::9::9::9:

Sen bana bi kahvaltı bile hazırlama :27:

Hoşgeldin tatlım naber

aynen kuzum yaaaa o dengesizden daha çok seveceği düzgün birini bulalım hepimiz rahat edelim şöyle. tamamdır
benim dün bir arkadaşım aradı zaten morinci bana kısmet bul ya herşey hazır sadece evlenecek kız eksik diyor:1::1:
didim bilemedim valla bakarız... ben bikaç arkidişimi evlendirdim o konuda biraz deneyimliyim ondan evlenmek isteyen benim arkları araştırıyor hemen:52::52:
bence olar ama işteeeee:26::52:

evet kuzum bayağıdır yapmadık gül yüzünü özledim görüşelim skyp de:16::16:

evetttt bugun topiğimiz uykuluuuu, uykusuzz

Back
X