- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım çektii beee
yemekteler![]()
zzaten o sebepten inmiyorum yemekhaneye ayda en fazla 4 gün inmişliğim olur oda en fazla bu ay bak ayın 17 si ilkdefa ineceğim .oda hep kk yüzünden
geliyorummmm![]()
nereye dağıldı herkeşler![]()
ayy canım çektii beee![]()
hımmm yiyin bakalım conciklerrr![]()
:):) inşallah zamanı gelince Allahım sizede nasip etsin
biliyorum tekrarlanmaz inş
burda pizza sipariş edebleceğim yer yok![]()
yoo çok az yedim ohhhafiyet olsun laa dıkındın mı iyiceyemeye gittik senin gibii
senin ki can da bizim ki patlıcan mı olommm
![]()
ohhhh yarasın bonucukumaayedim acııııııııııııııııııı acııııııııı![]()
tavuklu mantar sote yedimmm![]()
biliyorum tabiki kuzum yemekteyken bir şey varsa söyle bende bileyim nereye kadar böyle atmıycaksın ne biçim sevgi bu dedim , cevap yokk
Geldimmmmmmmmm![]()
oyhhhhhhhhh ne yedim yaaaaa......
ben hergün bu yemekhaneye insen bir ayda 100 kilo olurummmmmmmm![]()
bak hala sen peşinden koşuyorsuuuuuuuuuuuuuuuuuun![]()
sinir oldum ama kuzum ne istiyosa adam gbi söylesin öyle değil miiidaha da davosa gelmem zatenn
![]()
[ımg]http://3.bp.blogspot.com/-yc1bt_rlvbm/uacxhdyhrpı/aaaaaaaaabw/sosk1fb09p0/s1600/karikatur-sanati-fi614372.jpg[/ımg]
ya sen ısrarla neden hala ona birşeyler diyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaa
bırak
bak şimdi ona yazki
beni isteyen var.... ben artık beni sevene kıymet vereceğim. hadi yoluna naşşşşşşşşşş
yaz ok![]()
bencede yeterr bazen diyorum bıraksın o beni vicdan azabından o ölsünnn
uuu bende istiyorum yaaa![]()
sorma yaaa çok kızdım bak yine eylüll benım kardeşim olsa kafese tıkardım eline cep tlf da vermezdim bu bağımlılıktan kurtulana kadar![]()
cevap yazmaması ne istediğini gösteriyor zaten kuzum![]()
kafese miii ahahasorma yaaa çok kızdım bak yine eylüll benım kardeşim olsa kafese tıkardım eline cep tlf da vermezdim bu bağımlılıktan kurtulana kadar![]()
eylül mü buuuuuuuu![]()