• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

amann zaten bana gerek kalmadan o benim şifremi değişir kendine yeni face aç der sanki onunmuş giibi :32:

sen niye bnm slmımı almıyon:15: bu arada sevgilinle kavgalısın sanırım:ssz: konu ne bilmiyorum ama çok fazla üzme kendini:31:

sen niye bnm slmımı almıyon:15: bu arada sevgilinle kavgalısın sanırım:ssz: konu ne bilmiyorum ama çok fazla üzme kendini:31:

ne zaman bana selam verdin canımm görmedim kii napıyosunn :29: öyle evet bitecek gbi görünüyo :ssz:

hımm götürem ya o zaman ya ne kaybederim ki dimi :)
götür bence, yada lousun dediği gibi yap :27: ama hala getirmediğin öğrenilmicek mi ?
Seviyorum:ssz: ama bana yılın belli dönemlerinde gelirler:27: gidiyolar bugün hissettim:27::27:
ay gitsinlerde bir daha gelmesinler :37:
amann zaten bana gerek kalmadan o benim şifremi değişir kendine yeni face aç der sanki onunmuş giibi :32:
daha neler.. seninki iyice azıtık bişe :27:
sonrada kötü kötü rüyala görürsün amaaaa:37:

Cıks, boşanmalı aldatmalı şeyleri okumuyorum kuzu, sıkıntı yok :27:

götür bence, yada lousun dediği gibi yap :27: ama hala getirmediğin öğrenilmicek mi ?

ay gitsinlerde bir daha gelmesinler :37:

daha neler.. seninki iyice azıtık bişe :27:

Cıks, boşanmalı aldatmalı şeyleri okumuyorum kuzu, sıkıntı yok :27:

aynennn kuzum az önce whatsaptaymış :22: şu makarna da hayattan soğuttu beni 2 günüdürrr :109:

ne zaman bana selam verdin canımm görmedim kii napıyosunn :29: öyle evet bitecek gbi görünüyo :ssz:

Hakkında hayırlısı neyse o olsun. bitecekse zaten biter kendini yıpratma. bende yaşadım yani. ama belkide herşey düzelir hayırlısını dile:34: konuyu bilmediğim için genel bi yorum yaptım

benim de canım çekiyo bakmamaya çalışıyorum :17:
sorma deli etti beni alacam o soslardan :38:
Hakkında hayırlısı neyse o olsun. bitecekse zaten biter kendini yıpratma. bende yaşadım yani. ama belkide herşey düzelir hayırlısını dile:34: konuyu bilmediğim için genel bi yorum yaptım

amin canımm inşallah dualarım kabul olur , başka bişey gelmez elimizde hayırlısı neyse o olsun :ssz::ssz:

Back
X