• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Gel gel kollarıma gel :1: Bi sarılayım öpeyim özledim:29:

Kaç yaşında bu kadın evli mi bekar mı samimi misiniz?

Çooook tatlı bunlar çok beğendim teşekkür ederim balım:29:

rica ederim bebişimmmm :16::16:

ben ufaktan gidiyoommm:54::54: , gidiyim kenmi abur cubura veriyimmm :39: :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün hiç uyumamayı düşünüyorum en azından yarın erkenden uykum gelir
Böyle diyorum diyorum yapıyorum ama akşam 5-6 gibi çok uykm geliyo yatıyım biraz diyorum yine dönüyo düzen :27::27::27::27:
Nolcaaak böyle bilmiyorumm

Kııız siz skypede mi knuşuyosunz lunnayla flan bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende istiyorum :19:

evetttttttttttttt birkere konuşup kahve içmişik karşılıklıııııı ama devamı gelemediiiiiiiiii :26:
evet bir haftasonu hep beraber skaypede muhabbet edelim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bencede ne yap et uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27:

Okudummm hee sen niye yasmin masmin içiyosun :20:
Bilmediğin şeyler kullanma kuzum ya ordaki çocukta ne bilsin seni biliyo sanmıştır garibim sanki hepimiz doğum kontrol hap isimlerini bilmek zorundayız :19:

sorma kuzum ya ben ne bileyimki tek amacım adetim kesilsin denize gireyimdi :26::26:
ama desin bana bu d.kontrl hağı diye bende ona göre ya almam yada birtane içerim üçer tane içmem en azından . alalalla
haftasonuna kadar gecmezse gidicem ama
belim büküldü ya ağrımaktan :37::37:

evetttttttttttttt birkere konuşup kahve içmişik karşılıklıııııı ama devamı gelemediiiiiiiiii :26:
evet bir haftasonu hep beraber skaypede muhabbet edelim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bencede ne yap et uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27:

Eveet yapalım yapalıım bu haftasonu :31::31:

sorma kuzum ya ben ne bileyimki tek amacım adetim kesilsin denize gireyimdi :26::26:
ama desin bana bu d.kontrl hağı diye bende ona göre ya almam yada birtane içerim üçer tane içmem en azından . alalalla
haftasonuna kadar gecmezse gidicem ama
belim büküldü ya ağrımaktan :37::37:

Kıyamam sana geeel :29:

Git kuzum gitt haftasonunu bekleme bence 3 hafta olmş zaten:20:

Ben azıcık kaçıyorum biraz işim var morincim msj at mailini ekliyim skypede :54::54:

Gelirim 12-20 dakkaya :13:

Back
X