• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aöf bürosuna gidicem kayıt yenilemeye ve başka işlerimde var canımmm :24::24:

ordan iş yeri o kadar ters kiii işim uzun sürerse gelemem zaten iş yerine arayıp derim artık napıyımm :45: burda tüm birimlerde izin almak kebappp herşey için izin alıyolarrrr , ama biz odada iki kişi olduğumuz için zor izin alabiliyosun falann öenmli işim olduğunda bile izin alamaıştım , millet okullar açıldı çocugunu ılk gun okula goturecek dıye ızın alabılıyoo :15:haksızlık gibi geliyo bana :ssz::ssz:
rahatlığa bak, bide belediye :53:
ben düğünümz için izin isterken bile kıvrandımmmm:50:

çok çekinirm.

hadi yaaaaa
1gün izin zor ya insan gezsinmi temizlikmi yapsın dinlensin mi bilemiyor yan

benım önceki işim birgün izindi.. çok zorlanıyordum izin günümde ne yapacağımı şaşırıyordum :26:

temizlik ütü vs.yapmıyorum.

pazar gnleri kahvaltyı bn hazrlarım. genelde tüm günü evde yatarak geçirmek istiyorum:39:

rahatlığa bak, bide belediye :53:
ben düğünümz için izin isterken bile kıvrandımmmm:50:

çok çekinirm.

temizlik ütü vs.yapmıyorum.

pazar gnleri kahvaltyı bn hazrlarım. genelde tüm günü evde yatarak geçirmek istiyorum:39:
belediyenin rahat şirketlerinden biri canım ama izin konusunda rahatlıktan faydalanamıyorumm :41:
evet kötü bir durum yaa bende direksıyon dersine gidememiştim ya hala unutmam allahtan ki geçtim direksiyon sınavını :95:

ohh ohh maşallah ben hiç bişey yapmıyorum yaaa annem yaptırmıyo anca sofrayı kurup kaldırıyorum :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:

belediyenin rahat şirketlerinden biri canım ama izin konusunda rahatlıktan faydalanamıyorumm :41:
evet kötü bir durum yaa bende direksıyon dersine gidememiştim ya hala unutmam allahtan ki geçtim direksiyon sınavını :95:

ohh ohh maşallah ben hiç bişey yapmıyorum yaaa annem yaptırmıyo anca sofrayı kurup kaldırıyorum :ssz::ssz:

hatrlyrm o olayı.

la senin ehliyeti ıslatcaz daha:27::27:

annem çalışıyoruz diye yaptırmadı hiç
ama ablam şuan zorluk çekiyomuş, ütü yapamamış:5:

git ütülü başka pant.giy demişşşşşş:52:

hatrlyrm o olayı.

la senin ehliyeti ıslatcaz daha:27::27:

annem çalışıyoruz diye yaptırmadı hiç
ama ablam şuan zorluk çekiyomuş, ütü yapamamış:5:

git ütülü başka pant.giy demişşşşşş:52:

daha emniyetten alamadımmm kii :5::5:

annemde öyle ama yapmak isteyince de mesela mutfak dağılır , yok ütü güzel olmaz gibi şeylerle hıc bıseye elletmıyo hevesım kırılıyo benımde artık yapıyım demıyorum zaten hem ogretmıyo hemde zorluk cekıcen evlenınce diyo :45:

hahaha :1: bizde öyle olucaz kesinnnn ama alışılıcak mecburrr :12::12::12:

daha emniyetten alamadımmm kii :5::5:

annemde öyle ama yapmak isteyince de mesela mutfak dağılır , yok ütü güzel olmaz gibi şeylerle hıc bıseye elletmıyo hevesım kırılıyo benımde artık yapıyım demıyorum zaten hem ogretmıyo hemde zorluk cekıcen evlenınce diyo :45:

hahaha :1: bizde öyle olucaz kesinnnn ama alışılıcak mecburrr :12::12::12:

ya şimdi öyle tabi ki ama neden biliyo musun, arkamızda toplayan biri var diye düşündüğümüz için.

ben mutfakta bulaşık bırakmam aslaa. yemek yaparken bi yandanda toplarım makineye atarım, sevmem dağınıklığı. :20:

ama ütü işi biraz sıkıntılı.:26:

en son ne zaman ütü yaptığımı bilmiyoruuummm :17:

ya şimdi öyle tabi ki ama neden biliyo musun, arkamızda toplayan biri var diye düşündüğümüz için.

ben mutfakta bulaşık bırakmam aslaa. yemek yaparken bi yandanda toplarım makineye atarım, sevmem dağınıklığı. :20:

ama ütü işi biraz sıkıntılı.:26:

en son ne zaman ütü yaptığımı bilmiyoruuummm :17:

yemek yapmak zor gelmiyor bana zaten , temizlikte de bir şey yok sonuçta annelerimizden ne gördüysek hepimiz yaparız elbettt :12::12:

ütü dediğin gibi sıkıntılı annem hiç beğenmez benim ütü ypaışımı ve çamaşır katlamamı, mağazadakiler gibi katlıycaksın diyoo :18: :1:

yemek yapmak zor gelmiyor bana zaten , temizlikte de bir şey yok sonuçta annelerimizden ne gördüysek hepimiz yaparız elbettt :12::12:

ütü dediğin gibi sıkıntılı annem hiç beğenmez benim ütü ypaışımı ve çamaşır katlamamı, mağazadakiler gibi katlıycaksın diyoo :18: :1:

mağazadakiler gibi mi :53: ne gerek var . biz normal katlıyoruz valla.

ütülenecekleri ütüleyip askıya asıyor annem.

yemek yapmayı çok seviyorum bende, ama yaptığım yemeğin tadına tuzuna bakamam, başkasına baktrırım. :27:

Meyve pek sevmem.

Erik-kiraz- çilek severim

armut-elma-portakal-mandalina bana gelmez .

bisküvi-cips gibi şeyler istiyorum :17::17::17:

ahh ahhh abur cubur bende istiyorum ama hem zararlı hemde sivilce yapıyo yaa cips :19:

armut da öğle yemeğinden kalma yiyemedim daha , o zaman eti form limonlu bisküvi var ondan veriyimmm :42:

mağazadakiler gibi mi :53: ne gerek var . biz normal katlıyoruz valla.

ütülenecekleri ütüleyip askıya asıyor annem.

yemek yapmayı çok seviyorum bende, ama yaptığım yemeğin tadına tuzuna bakamam, başkasına baktrırım. :27:

evet çok fena bu konuda tüm dolaplar mağaza stili katlı bizim evde :1: asılacak giysilere de aynı şeyi uyguluyo ama ben uğraşamıyom deli oluyo :18: :1:

ben kendım bakarım tadına yaparken biraz yerim de doyarım zaten :52:

yemek yapmak keyiflidir tabiii :32::32:

ahh ahhh abur cubur bende istiyorum ama hem zararlı hemde sivilce yapıyo yaa cips :19:

armut da öğle yemeğinden kalma yiyemedim daha , o zaman eti form limonlu bisküvi var ondan veriyimmm :42:

evet çok fena bu konuda tüm dolaplar mağaza stili katlı bizim evde :1: asılacak giysilere de aynı şeyi uyguluyo ama ben uğraşamıyom deli oluyo :18: :1:

ben kendım bakarım tadına yaparken biraz yerim de doyarım zaten :52:

yemek yapmak keyiflidir tabiii :32::32:

ben yiyorum doyana kadar, sonra diyorum ayyy bi da yemicem bu sondu :37:

ben yemem o tahtalardan :9:

annenin işi mi yok allasen :52: benim ömrüm yetmez kıyafetlerimizi öyle katlarsam .

yarın ablama gidicez, tahminimce anneme ütü yaptırcak ahahaahah :27::27:

ben yiyorum doyana kadar, sonra diyorum ayyy bi da yemicem bu sondu :37:

ben yemem o tahtalardan :9:

annenin işi mi yok allasen :52: benim ömrüm yetmez kıyafetlerimizi öyle katlarsam .

yarın ablama gidicez, tahminimce anneme ütü yaptırcak ahahaahah :27::27:

bende hep bu sondu derimmm :1:

yok kızzz limonlusu tahta değil çok güzell bir tek onu beğeniyorummm :56:

sorma çok fena her konudaa :18: :1: bulaşık makinesine de bulaşıkları onun dizdiği , belirlediği düzende dizmezsem söyleniyo :1:

ahahaha yaptırsın tabii bende olsam yaptırırımdım annemee :1::1:

bende hep bu sondu derimmm :1:

yok kızzz limonlusu tahta değil çok güzell bir tek onu beğeniyorummm :56:

sorma çok fena her konudaa :18: :1: bulaşık makinesine de bulaşıkları onun dizdiği , belirlediği düzende dizmezsem söyleniyo :1:

ahahaha yaptırsın tabii bende olsam yaptırırımdım annemee :1::1:

annen fevkalade titiz bi kadın . :18:

ben olsam bende yaptırırdım valla :27:

yarım saatin kalmış.

benim son 1 saat :36:

benim canım mornciimmm, nerdesiiinnn.

ne olur geri dööğğğğnnnnn

sabahları sensiz uyuyamıymmmmm :5::5::5:

Back
X