• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Saat 5:30

Mesai biter BronZZ giderrr. :12:

Seviyorum sizi.

Hayırlı akşamlar pampişlerim.

Kafanıza tokadan başka bişi takmayıın :16:

Bu şarkıda size gelsin....

Bendeniz Satmışım - YouTube :46:
[/QUOlokunTE]
güle güle lokum yarın görüşmek üzere:54::54: bi gün daha bitti bak eridi şafakkkkkkkkkk:34:

Tospaaaammm mesajimi gordun mu tatlimmm??
yok tatlım hiç bakmadım bi sürü bildirim geliyo ama mesaj alıntısı sandıydım dur bakam:26:

ama ama sen çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne güzel bir aşkkk :16::16::16:
sevince böyle oluyormuş bebeğim sen de öyle olacaksındır muhtemelen:16:

deli bu çocuk valla deli niye o kadar kafa patlaıyosun doktor diplomasını alıp duvara asmak için mi:27::27:
İviittt :))) duvara asip tozlandikca ustunu silivercem nihaha :D kizzz kv bile kucuk oglun ne zaman evlenecek dediklerinde onun sevgilisi var doktorluk okuyo diyomus sagda soldaa ahaha :))Daha vakit var diyomusss :p

sen doktor olacaksın..................... olurmu hiç öyle şeyyy :20::20::20:
Psikopatim beeeeennnn :))))hepinizzz gidiyosunuzz mesai bitti benimki hala bankadaaa poffff...aksam diyorumm sana guvenmesem dicem ki kesin bu adam bi kizla fingirdiyo o da diyo bankayla fingirdiyomm :)))) hep gec geliyoo yaaa ne yapiyosa bukadarrr

Saat 5:30

Mesai biter BronZZ giderrr. :12:

Seviyorum sizi.

Hayırlı akşamlar pampişlerim.

Kafanıza tokadan başka bişi takmayıın :16:

Bu şarkıda size gelsin....

Bendeniz Satmışım - YouTube :46:
[/QUOlokunTE]
güle güle lokum yarın görüşmek üzere:54::54: bi gün daha bitti bak eridi şafakkkkkkkkkk:34:

yok tatlım hiç bakmadım bi sürü bildirim geliyo ama mesaj alıntısı sandıydım dur bakam:26:

sevince böyle oluyormuş bebeğim sen de öyle olacaksındır muhtemelen:16:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :16:

Psikopatim beeeeennnn :))))hepinizzz gidiyosunuzz mesai bitti benimki hala bankadaaa poffff...aksam diyorumm sana guvenmesem dicem ki kesin bu adam bi kizla fingirdiyo o da diyo bankayla fingirdiyomm :)))) hep gec geliyoo yaaa ne yapiyosa bukadarrr

cnm garantiydi değilmı onun bankası
o lanet banka deli gibi çalıştırır benımde arklarım vardı orada dayanamayıp çıktılar herrrrgün mesaiye kalıyorlardı bıkmışlardı :27::27:

İviittt :))) duvara asip tozlandikca ustunu silivercem nihaha :D kizzz kv bile kucuk oglun ne zaman evlenecek dediklerinde onun sevgilisi var doktorluk okuyo diyomus sagda soldaa ahaha :))Daha vakit var diyomusss :p

yavrum kadın seni almaya kararlı baksana alışmış bu fikre ne güzel:16: gönderdim fotoyu bebek:34:

cnm garantiydi değilmı onun bankası
o lanet banka deli gibi çalıştırır benımde arklarım vardı orada dayanamayıp çıktılar herrrrgün mesaiye kalıyorlardı bıkmışlardı :27::27:

Eveeeetttt canimm toplanti olsun olmasin hep en erken 7 de geliyooo..aksam hatta 8:30 du daha yeni geldim dedi bana:53:
garantiyi cok istiyodu neden illede bunu tutturdu bilmiyorum bende cok destek verdim tabiki ama mesaileri bitmiyo..pazarlari sabahin korunde atm bozuldu diye apar topar arayip evden cikarmalarr cumartesi mesaiye gidip dekont duzenlemeleeerrr offfff

yavrum kadın seni almaya kararlı baksana alışmış bu fikre ne güzel:16: gönderdim fotoyu bebek:34:
İsterse almasinn:24:tinnnnn :)))oglu 3 sene oldu alali:1:Yavruuuummm gorduuummm gorduuuuuummmm Allah mutlulugunuzu daim etsin bir yastikta kocatsin insAllahhmasallah masallahh cooookk guzelsiniz ikinizdee ve cooookk yakisiyosunuzzzz diger resimleri gormek icin coooookkkk sabirsizlaniyorummm

İsterse almasinn:24:tinnnnn :)))oglu 3 sene oldu alali:1:Yavruuuummm gorduuummm gorduuuuuummmm Allah mutlulugunuzu daim etsin bir yastikta kocatsin insAllahhmasallah masallahh cooookk guzelsiniz ikinizdee ve cooookk yakisiyosunuzzzz diger resimleri gormek icin coooookkkk sabirsizlaniyorummm

dimi ya oğlu istedikten sonra o kv seve seve kabul etmek zorunda kalıyo:1::1:
teşekkür ederim kuzucum darısı artık senin başına inşallah:34: ben şimdi çıkıyorum bebeğim yemeği yepmaya başlıcam öpüyorum seni çok:54:

dimi ya oğlu istedikten sonra o kv seve seve kabul etmek zorunda kalıyo:1::1:
teşekkür ederim kuzucum darısı artık senin başına inşallah:34: ben şimdi çıkıyorum bebeğim yemeği yepmaya başlıcam öpüyorum seni çok:54:

Kolay gelsin canimm gorusmek uzereee:3:

Allahımm sana geliyoruuuuuuuuuuuuuummmmm :52:

Face i bi açtım .

A' ile yıldönümüz yazıyo. Aynen :53: oldum. :52::52::52:

Ve ben gene unutttummm.

Mesaj attım aşkım bugün bizim yıldönümümüzmüüüşşşşş:52:

Onunda haberi yoktur eminim .

9 yıldır berabriz ve kutladığımız zamanlar sınırlıdır. Genelde kavgalı oluyorduk. Bu kez ayrı değiliz ama unutttuuuukkk :52:

Gene günaydın demeyi unuttum :37:

Heyecanıma ve şapşikliğime verin . Günayyydıınnnnnnnnnnnn :16:

Face i bi açtım .

Ve ben gene unutttummm.

9 yıldır berabriz ve kutladığımız zamanlar sınırlıdır. Genelde kavgalı oluyorduk. Bu kez ayrı değiliz ama unutttuuuukkk :52:

eneeeeeemmmmm kız nasıl unuttunnn:53::53: :9:

alllah sizi napmasınn yaaa :9: :16:

aaa niye sınırlı kızzz bak bu sefer kavgalı değilsiniz güzel birr mesaj atarsın sevdiceğineee :1: :16:

Face i bi açtım .

Ve ben gene unutttummm.

hehehehe :9::9::9: şaşkınnnn.....
olsun ikinizde unuttuysanız sıkıntı yok :1::1: hem burada değilki zaten bir kutlama vsda yapamazsınız birşey olmaz.. seneye telafi edersiniz tabi unutmazsanız ve kavgalı olmazsanız :1::1:

Back
X