• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

gidiş geliş yapıyo musunuz.

yemekten bahsetmeyin litfen:25::25:
Yapıyoruz tatlım ben her hafta mutlaka uğruyorum özlüyolarmış :27: Kv kaç oldu geliyo kple 1 kere geldiler eve oturmaya ama kp babamın yanına bikaç kez oldu gidiyo öyle işte :21:
gıttım aynı tedavıyı 3 ay dolmadan yapamam dedı , bgnde doluydu doktor sıra bulamadım ay cok sanssızım ya ıs ıs sıye kendımı yırttım ısten memnun degılım smdı off
lunna sen ne alemdesın bacım enısteylen aran nasıl boncukumu faceden takıp edıyorum zaten :29: tospamm senın kv nıe oyle bı karar almıs:27: sızı sevıyorum ya cok ozlemısım benn nıe ısımlerı degıstrdınız bakım

İyi tatlım ne olsun nişanlı nişanlı takılıyoruz öyle:1: Sende neler var dökül bakayım anlat herşeyi:1:

gıttım aynı tedavıyı 3 ay dolmadan yapamam dedı , bgnde doluydu doktor sıra bulamadım ay cok sanssızım ya ıs ıs sıye kendımı yırttım ısten memnun degılım smdı off
lunna sen ne alemdesın bacım enısteylen aran nasıl boncukumu faceden takıp edıyorum zaten :29: tospamm senın kv nıe oyle bı karar almıs:27: sızı sevıyorum ya cok ozlemısım benn nıe ısımlerı degıstrdınız bakım

benımde artık sevgulum var banada sorun ama:17:

işten niye memnun değilsin.:44:

bim bom boommm. :23: dökül hemen

işten niye memnun değilsin.:44:

bim bom boommm. :23: dökül hemen
satıs baskısı var sureklı hadı onu gectım kadına satıs yapınca yaranıyosun yaopamayınca kotusun bgn hastayım agzımı acacak konuscak halım yok bna sankı yalandan ızın alıyorum bgı muamele yapıyo gt sor dıyo sureklımı agrıycak basın salakmıdr nedır bıde gozlerını belerte belerte bakması cabası

huzurumu bozmak için niye olacak ne güzel keyfim yerinde şimdi:ssz:

benımde artık sevgulum var banada sorun ama:17:

kızzz müdürü kaptım diyomuşsun bi de:27::27: anlat bakim:23:

satıs baskısı var sureklı hadı onu gectım kadına satıs yapınca yaranıyosun yaopamayınca kotusun bgn hastayım agzımı acacak konuscak halım yok bna sankı yalandan ızın alıyorum bgı muamele yapıyo gt sor dıyo sureklımı agrıycak basın salakmıdr nedır bıde gozlerını belerte belerte bakması cabası

sıkıntı büyük:26:

ben rahatsındır dye düşünüyodum

neyse akşam yemicektim depresyon süsü verecektim artık birazcık yerim:37:

boşver kuzum üzülme aslında nikimi bildiği halde artık, bakmıyo sadece takılıyo bazen siizin nikleri bile hafızasında tutmuş eylülllllll 05 ini bile unutmamış:27: evi toparladım bulaşıkları makineye yerleeştirdim sabahta kahvaltı yapamadım iştahım yoktu şimdi peynir domates salatalık aldım yanıma az yicem zayıfıcam üzüntüden zayıfladı desinler:37:

kız nirelerdesin :3:

:52::52::52::52::52: deliii yaaaa
yapma kız kocana yazık adamcağız ne bilsin onada oyun oynamışlar
ama tabi ikna etme gibi bir durumu vrsa ailesini gelmemeleri için onu bilemem :1:

yok be ne muduru :19: bıldgın amele ama napım ellerınde bu kalmıs hahahah:52::52:
gönüller bir olsun yeter yavrum:27::27: ne kadar oldu hadi inşallah seni de gelin ederiz:16:

Yok tatlım ne zmn iş o zmn düğün biliyosun hala alttan dersini vermeye çalışıyo benimki:ssz::ssz:

oda gelir geçer kuzum bak ne güzel en büyük adımı attınız :16:

Nişanlılık heyecanını atlattık kuzum normale döndük artık bizde herkes gibiyiz:27: Ben bugün çook açım ya sabah 1 bütün simit yedim normalde yarısını zor yerim şimdi karnım acıktı bile:56:

Zelişimmmm bebeğimmm bitanemmm :54::54:

ayyy bende çooooookk açımmm kahvaltıda yapmadım bugun :56::56::56:

sıkıntı cok buyuk hemde ama bende pes etcek goz yok valla yolarım o kadını baskalarını takım lıderlerı ne kdr ıyı bı bnmkı salak valla sanssızlıktan gıttım ordada bı pıslık cıktı onume varya , eskı ısyerımde yalvarıyo gerı gel dıye oh olsun gıtmıycem ıste . morııncım sennaasılsın ???
tospam gonuller bır olsun dogru dıon zaten ısını degstrcek bole olmaz dedım cocuga :20:

gönüller bir olsun yeter yavrum:27::27: ne kadar oldu hadi inşallah seni de gelin ederiz:16:

oda gelir geçer kuzum bak ne güzel en büyük adımı attınız :16:
Evet tatlım zaten acele etmek istemiyorum hazır hissetmiyorum henüz kendimi böyle gayet iyiym:16:
ayyy bende çooooookk açımmm kahvaltıda yapmadım bugun :56::56::56:
Hadi seninde yemek saatin geldi tatlım çıksana yemeğe ben söyledim birazdan gelir yemeğim:56:

:52::52::52::52::52: deliii yaaaa
yapma kız kocana yazık adamcağız ne bilsin onada oyun oynamışlar
ama tabi ikna etme gibi bir durumu vrsa ailesini gelmemeleri için onu bilemem :1:

yok kız nasıl desin o da yavrum gelmeyin diye. biz hatayı en başında yaptık gelmeyecektik buraya. ama evimi seviyorum:ssz: neyse canımı sıkmıcam ben onlarınkini sıkıcam şeytan diyo zırt pırt çık otur al eline tv kumandasını otur :27::27: ayhh sıkılırım ki. neyse akşama mantı yapıcam yemek konusunda kendimi tutamayabilirim:27:

bızım ustumuzden prımmı alıyo ne satıs yapmazsan dunyadakı en kotu ınsan sensın onun ıcın

sıkıntı cok buyuk hemde ama bende pes etcek goz yok valla yolarım o kadını baskalarını takım lıderlerı ne kdr ıyı bı bnmkı salak valla sanssızlıktan gıttım ordada bı pıslık cıktı onume varya , eskı ısyerımde yalvarıyo gerı gel dıye oh olsun gıtmıycem ıste . morııncım sennaasılsın ???
tospam gonuller bır olsun dogru dıon zaten ısını degstrcek bole olmaz dedım cocuga :20:
öyle bi şansı varsa değiştirsin canım işini gücünü düzene soksun alsın seni:27:

Evet tatlım zaten acele etmek istemiyorum hazır hissetmiyorum henüz kendimi böyle gayet iyiym:16:

Hadi seninde yemek saatin geldi tatlım çıksana yemeğe ben söyledim birazdan gelir yemeğim:56:

ben de telaş yapıyodum düğün öncesi hazır değilim gibi hissediyodum bi evin üstesinden gelebilir miyim diyodum ama şimdi görsen sanki kırk yıllık ev hanımıyım ama teknolojik ev hanımı:27::27: kucağımda laptop karşımda tv bazende kulağımda telefon :27::27: sonra bi temizlik yemek bilmem ne turşu bile kurdum kız:27::27: içimde gizli bi ev hanımı büyütmüşüm meğer:27::27:

yedim geldim bendeeee
hareketli_sari_kafa_ifadeleri_25.gif
hareketli_sari_kafa_ifadeleri_25.gif
:9:

hoşgeldın cnmm

bankada değilmisin nedn memnun değilsinnnn :26::50:
geçmiş olsun ..

öyle bi şansı varsa değiştirsin canım işini gücünü düzene soksun alsın seni:27:

ben de telaş yapıyodum düğün öncesi hazır değilim gibi hissediyodum bi evin üstesinden gelebilir miyim diyodum ama şimdi görsen sanki kırk yıllık ev hanımıyım ama teknolojik ev hanımı:27::27: kucağımda laptop karşımda tv bazende kulağımda telefon :27::27: sonra bi temizlik yemek bilmem ne turşu bile kurdum kız:27::27: içimde gizli bi ev hanımı büyütmüşüm meğer:27::27:
vayy tospık neler duyuyorum sefan olsun kuzum ne ıyı yapmıssın senı mutlu gormek guzel valla :) evet ısını degıstrcek ev alcak sonra benı alcak mısssssssss

Back
X