• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kız bu seferde bronz sana anlatsın o zaman:1::1:

yaa bronzzzzz:9::9: ilk cezayı sen aldın güldürmek yoktu daha :27::27: cezalısın kal ayağa yavrum:4::4::27::27:

bak ne güzel anlaşıyoruz biriniz anlamayınca ötekiniz anlamış oluyo:27::27:

sen paydos didin ama bak bronz hızını alamıyo:32::32:

:60: bizim topiğin sloganı bu : anlayan anlamayana anlatsın.

ben bişi demedim, senin top sakalın yüzünden oldu :27:

tamam sustum :27:

evet kuşum. baya baya alıştrdım . daha derinlere inmem gerekir tabisi. zamanla olacak o da :21:

dene sende bi kaç kez. vallahi alışırsın bak. üst kısmını yap bi kaç kez. öylelikle alışılıyo cesaret geliyor bak.

ya ben denedim kendim yapmayı

ama yapıştırdığım şeyi korkudan çekemedim oda iyice yapıştı mahvoldum sıcak suyla zar zor çıkarttım yara oldu bi ay geçmedi

birdahada elimi ağdaya sürmedim :50::50::50:

ya ben denedim kendim yapmayı

ama yapıştırdığım şeyi korkudan çekemedim oda iyice yapıştı mahvoldum sıcak suyla zar zor çıkarttım yara oldu bi ay geçmedi

birdahada elimi ağdaya sürmedim :50::50::50:

Temizleme yağıyla kolayca cıkıyor canımcım.

o zaman sen eldivene devam et boşver ağdayı çamı :21:

:60: bizim topiğin sloganı bu : anlayan anlamayana anlatsın.

ben bişi demedim, senin top sakalın yüzünden oldu :27:

tamam sustum :27:

sakalı akşam kocam göstericek bna daha yemeğe başlamadım kıymayı da buzdolabından çıkarmayı unuttum haydar amca ettiniz beni tabii ne yemek yapsam diye düşündüm gidicem tavuk alıcam donmuş şeyi çözdüremem şimdi tavık yeriz artık köfteler yatış napak:37:

sakalı akşam kocam göstericek bna daha yemeğe başlamadım kıymayı da buzdolabından çıkarmayı unuttum haydar amca ettiniz beni tabii ne yemek yapsam diye düşündüm gidicem tavuk alıcam donmuş şeyi çözdüremem şimdi tavık yeriz artık köfteler yatış napak:37:

heheheh :1::1::1:

biziiiiiiiiiii bukadarmııııııı çok seviyorsun canımmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

koş hadi koş

tavuğuda ihmal etme bariiiii

bizimde çıkmamıza az kalmış :16::16:

Back
X