- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.447
- 898
yaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18:
bende okadar çok yokk.. yani bikaçtane çıktı işte
birde kırmızı kırmızı damar gibi bişeyler çıktı elmacık kemıklerimde çok rahatsız ediyor :18:
iiğğğkkkkk ben hayatta dokunamam o beyazlara hatta hiçbirine kendimden bile miğdem bulanır :120::120::120:
Ya bende sivilce yoktu aslında , sonra sonra sıkıntılar dertler derken çıktı birden.. Ha birde fazla yağlı şeyler tükettiğim için olsa gerek..
Bir anda yüzüm sivilce tarlasına döndü. Şuan çok şükür baya bi yok oldular..
3 tane falan kaldı kısmetse onlarda beni terkediğ gidicek inşallah..
Eeee hangi kremi önerdi tospa ..
benimde canım çekti valla olsa da yesem elti mantı yapsa keşke ama kim uğrşır dimi
nazarıma bak sen ne cevherler varmış da haberimiz yok anca gitsin google den pasta resimleri paylaşsın bi kere de kızlar ben yaptım dimesinnazarrrr oku kız bunu
bioderma bebeğim
eltiyle yakındık işte kv gelmeseydi çok güzel olacaktı ama kocamın peşinden kuyruk gibi geldiler işte. eşim diyo bazen taşınırız ömür boyu burda oturmayız satarız evimizi gideriz başka bi şehre ama ya peşimizden gelirse annemler napıcazböyle oldum yuhh artık kıta mı değiştirelim yani gelmemleri için dedim dalga geçiyo benle
kız vala evimden ayrılmak istemem aslında ama yeter ki kocamla olayım nereye olursa olsun giderim
![]()
Nazar diyip geçmemek lazım, hem süslü hem kokoş hemde hamarat..
Erkek olsam ideal gelin örneğim ve tercihim bronz olurdu ..