• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18:
bende okadar çok yokk.. yani bikaçtane çıktı işte
birde kırmızı kırmızı damar gibi bişeyler çıktı elmacık kemıklerimde çok rahatsız ediyor :18::30:

iiğğğkkkkk ben hayatta dokunamam o beyazlara hatta hiçbirine kendimden bile miğdem bulanır :120::120::120:

Ya bende sivilce yoktu aslında , sonra sonra sıkıntılar dertler derken çıktı birden.. Ha birde fazla yağlı şeyler tükettiğim için olsa gerek..
Bir anda yüzüm sivilce tarlasına döndü. Şuan çok şükür baya bi yok oldular..

3 tane falan kaldı kısmetse onlarda beni terkediğ gidicek inşallah..

Eeee hangi kremi önerdi tospa ..

benimde canım çekti valla olsa da yesem elti mantı yapsa keşke ama kim uğrşır dimi:27::27:
nazarıma bak sen ne cevherler varmış da haberimiz yok anca gitsin google den pasta resimleri paylaşsın bi kere de kızlar ben yaptım dimesin :27::27: nazarrrr oku kız bunu:35::35:

bioderma bebeğim

eltiyle yakındık işte kv gelmeseydi çok güzel olacaktı ama kocamın peşinden kuyruk gibi geldiler işte. eşim diyo bazen taşınırız ömür boyu burda oturmayız satarız evimizi gideriz başka bi şehre ama ya peşimizden gelirse annemler napıcaz :53::53::53: böyle oldum yuhh artık kıta mı değiştirelim yani gelmemleri için dedim dalga geçiyo benle:27::27: kız vala evimden ayrılmak istemem aslında ama yeter ki kocamla olayım nereye olursa olsun giderim:16:

Nazar diyip geçmemek lazım, hem süslü hem kokoş hemde hamarat..

Erkek olsam ideal gelin örneğim ve tercihim bronz olurdu ..:27::27:

ahahah...kız ben beter sen benden beter...
biz ikimiz mutfağa girmeyelim senle :52::52:
yemek dışında herşey çıkar yaniiiii:9::9:

güzeldi canım bu sefer yüksek birşey bekliyorum ama bakalım hoca kaç yazcak:31:

Dağınıklıkla bitse keşke herşey be :27:

Abi kahvaltılık için birşeyler hazırlıyorum veya yapıyorum..

Yemin ederim yemek programına katılan yarışmalardan daha fazla beni eleştiriyor fikir veriyor..
Bende içimden ah ulan çok biliyosan kendin yap diyorum.. Ama dışımdan gülümsük saçıyorum:27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52: öğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli:27::27:

didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayım:1::1: mesajı aldınız dimi hatunlarr:27::27:

Eve gelirken haber versin ki , kk da yakalamasın seni hahahaha:27:

Afiyet olsun tospik.:27:

Hoşgeldin canımın içinin içi :54:

Nerelerdesin sen gene mi İst. dasın.

Funda Arar : Yoksun şarkısını sana ermağan ediyorum bebişim :25:

Hıh o zaman bende sana hoşbulduk canımın dibü demek istiyorum

Yok bebeşim evdeyimde giremiyorum pek ev yoğun ..

Senin yüzünden müzik tarzım değişti , herif senin tarzın bu değildi demeye başladı. Hergün gülşen dinliyorum ya:52:

Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun ha bu concikler nerede..

Hıh o zaman bende sana hoşbulduk canımın dibü demek istiyorum

Yok bebeşim evdeyimde giremiyorum pek ev yoğun ..

Senin yüzünden müzik tarzım değişti , herif senin tarzın bu değildi demeye başladı. Hergün gülşen dinliyorum ya:52:

Sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun ha bu concikler nerede..

Sizin ev? Niye yoğun? Noldu la :26:

Fena mı oldu. Mis gbi pop dinliyorsun işte , abuk sabuk şeyler dinliyodun, anlamsız anlamsız bişiler :19:

Çok iyiym bende, her zaman ki gibi k'da vakit geçiriyorum.

Valla kızlar dağılıştılar. Gelirler birazdan sanırsam.

Sizin ev? Niye yoğun? Noldu la :26:

Fena mı oldu. Mis gbi pop dinliyorsun işte , abuk sabuk şeyler dinliyodun, anlamsız anlamsız bişiler :19:

Çok iyiym bende, her zaman ki gibi k'da vakit geçiriyorum.

Valla kızlar dağılıştılar. Gelirler birazdan sanırsam.

Yok be tatlım bir şey olmadı misafirin biri gidiyo biri geliyor şu aralar ondan yoğun ..
Birde istanbula taşınacağız o yüzden biraz biraz hazırlık yapıyoruz ediyoruz . Annişkoma yardım ediyorum falan..

Oh maşallah kanka, ah sorma yine dinliyorum o parçaları ama telefonumda ki tüm şarkıları silip 2013 popların hepsini attım..
Bi yere giderken , oynaya oynaya gidiyorum..

Geçen az kalsın araba çarpıyordu..:27:

Morincim oruçlu aşure konusunu kapatın artık canını çektirmeyin:20::20:

Ayy çok fena canım ya bende çok korkarım düdüklüden ama yinede kullanırım sanırım. Çoook dikkatli olmak lazım:26:

aynen cnm cıdden cokkkkkkkkk dıkkatlı olmak lazım
birde benımboyum daha kısaydı ozaman annemde bende patlasa kafama falan gelse belki ölebilirdim bile :18::18::18:

bebitom benide düşünürmüşşşşşşşşşşşşşşş :16:

kocam aradı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52: öğlen yemeğini evde yicekmiş bugün ilk defa çok heyecanlı hiç böyle yapmamıştı bende kahvaltımı yapmamıştım daha iyi oldu onu beklicem beraber yeriz ama beni böyle pc başında görmemeli:27::27:

didim ki eve gelirken haber ver masayı hazırlamış olayım:1::1: mesajı aldınız dimi hatunlarr:27::27:

huuu huuu süperrrrrrrrrr:16::23:

2. ay kutlaması ahvası sezdim ben bu olayda bakalım ne sürpriz çıkacak bunun altından:27::27::27:

mesaj alındı tabikiside sen hazırlığını yap hadi :27::27::27:

Yok be tatlım bir şey olmadı misafirin biri gidiyo biri geliyor şu aralar ondan yoğun ..
Birde istanbula taşınacağız o yüzden biraz biraz hazırlık yapıyoruz ediyoruz . Annişkoma yardım ediyorum falan..

Oh maşallah kanka, ah sorma yine dinliyorum o parçaları ama telefonumda ki tüm şarkıları silip 2013 popların hepsini attım..
Bi yere giderken , oynaya oynaya gidiyorum..

Geçen az kalsın araba çarpıyordu..:27:

Hee taşınacağınızdan dolaı , evet olabilir.

Yolda giderken ya kısık seste dinle, ya da tek kulaklığı çıkar. Allah korusun ya :20:

Hee taşınacağınızdan dolaı , evet olabilir.

Yolda giderken ya kısık seste dinle, ya da tek kulaklığı çıkar. Allah korusun ya :20:

Babam gibi konuştun kapıdan çıkmadan hep tembihler beni o müziğin sesini kıs diye.. nazar baba büyüksün:27:

Az önce kk da bi konu gördüm. Bildiğimiz tang meyve sularından millet saçlarını boyuyormuş la ilk defa duydum şok oldum:27::27::27:

Babam gibi konuştun kapıdan çıkmadan hep tembihler beni o müziğin sesini kıs diye.. nazar baba büyüksün:27:

Az önce kk da bi konu gördüm. Bildiğimiz tang meyve sularından millet saçlarını boyuyormuş la ilk defa duydum şok oldum:27::27::27:

Nasıl yani :26: o toz ile saç mı boyanıyormuş :53:

Back
X