• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aslında kötü bi huy keşke ağlamasm hemen sinirleniyorum bu huyuma ama değişemiyorum:26: amin kuzum amin hepimiz çok mutlu olalım inşalalh:16:

teşekkür ederim kuzum sizide allah hiç ayırmasın tez zamanda böyle olun:123::123:

bende sevmiyorum bu huyumu hatta benımkı dahada sevmıyor ama dayanamıyorum ki hiç ben hemen pıtır pıtır akıyor yaşlar gözümden :15:

piskommmmmm konuya hakim olamadım geçmişi okuyamadım ama sanırım sorun annenin ilişkini onaylamaması ben sana yarın bu konuyla ilgili uzun bi mesaj yazıcam şimdi tam hakim değilim geçmişi de okurum bi yandanda aşure yapıyorum şimdi o yüzden yarın yazıcam canım hiç dert etme sana anlattığım şeyden sonra hak vereceksin bana:54:

yok canım annem yumşamazz
sadece yok sayıyordu
hiç bir zaman ilgilenmedi bu konuyla
sessiz kaldığı için sanada öyle gelmiş heralde

tanımıyorsun nasıl böyle konuşuyorsun dediğimde
geldi mi tanışmaya sankide tanıcam dedi:50::50:

dedim önyargını biliyorum nasıl tanıştırim senle
onuda benide üzeceksin dedimm offff
Tatlm sen kararını vermişsin. Gözüm kaa diyosun. O zmn şuanda yapacağın tek şeyde annene kulaklarını tıkamak. Şimdi annene ne desen boş bebeğim. Dediğin gibi çok önyargılı
aslında kötü bi huy keşke ağlamasm hemen sinirleniyorum bu huyuma ama değişemiyorum:26: amin kuzum amin hepimiz çok mutlu olalım inşalalh:16:

teşekkür ederim kuzum sizide allah hiç ayırmasın tez zamanda böyle olun:123::123:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:17::17::17::17:

amin canım ama hep öyle olsak cidden dün bi ceket yüzünden kavga ettik niye portmantoda bırakmışımda gardolaba asmamışım:27::27: unuttum napim alla allah :19: ama özür dilemeyi biliyo anladı hatasını gitti meyve tabağı hazırladı özrümün nişanesi olarak bu meyve salatasını kabul et aşkım diye geldi yanıma ağlıyodum tabi ben sulu gözlüyümdür de:27::27:

akşam söylerdim ama hiç paparayı dinlemek istemiyorum:1::1: maşallah hiç özelimiz yok en özelimizi bile anlatıyosun kk ya dicek o yüzden bende saklı kalsın böyle seyler:27::27: bu çocuk nanaklarımı niye bu kadar seviyo bilmiyorum ahh ahhh hep öpse hiç sıkılmam ki :31::31: leyla modundayımm canlar:16::16:

kıskanma zaten canım daha güzel günler senin olacak inşallah:54:

Ay sorma bende benimkiyle çok saçma şeyler yüzünden kavga ederdik..

Ben boş bardağı masanın üzerine koyunca suç oluyor, ama o koyunca olmuyor.
Yok efendim mutfağa giderken niye götürmüyormuşum da falan da filan da..
Acelesi var sanki..! Sen bardağını hemen götürüyor musun ! Ayrıca ben o bardağıı oraya koyuyorsam almasınıda bilirim..

Ayyy kalbimi kırıyo kırıyo , sonra gelip özür diliyor..
Bunların hepsi aynı be şekerim..

offf bakalım tatlıımmm bilmiyorum valla:50::50:

ben anneme dedim zaten beni biliyorsun dedim kafama koyduğumu yaparım
yapacağımı zaten biliyor canım hani evlenmek istesem evlenirim engel olamayacağını biliyor
benim asıl üzüntüm annem tanımadan etmeden böyle konuşuyor sanki ben ailenin yüz karasıymışım gibi davranıyor
en karaktersiz kız bile senin yaptığını yapmaz diyorr..

gün gelecek düğünüm olacak annem cenaze kaldırıyomuş gibi davrancakk
benim içimin acıması bu sebepten...

bana başka kızları örnek gösterince
anne dedim 14 yaşında başka şehre gittim lise okumaya
or.... olacaksaydım o zaman olurdumm
kaç yıldır bir tek gün bile seni utandırmadım başını yere eğdirmedim babasız büyümeme rağmen
şimdi bunları seçtiğim adamın türk olmaması mı değiştirdi...:50::50:

hiç konuşmam canımmm:31::31:

Belki zamanla kabullenir pisko , sıkma o güzel canını..

hoş bende seni teee eski topikteykendi galiba tee eskiden margarin......... diye okumuştum devamını bilmiyordumda margarin diyordum
tere yağ falan :52::52::52::52:

En azından sen nickimin margarinle bi alakası olduğunu anlamışsın..

Ben o moru , daha bugun anladım be şekerim..

Uh ayağımın altı kaşınıyor biri beni gıdıklıyor ama kim :52:

:47:tirbiyesizzz
boyun kaç margaam
bende sınav zamanı aldım birz kilo vermem lazımmm acileen

1.64

kendi 86 kilo oldu göbeğinin maşallahı var ben ondan daha fazla yiyorum ama o çabuk kilo alıyo ben almıyorum

Ama bana şişko dedi !
Bende ona maxişişkooooo dedim

Back
X