• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi diyelim iyi olsun bebişiim :ssz: senden naber
O ne be öyle.:26:

noldu anlat bakayım

Günaydın cicişlerim nazarım gözün aydın kız hafta sonun nasıl geçtiiii sonunda kavuştunnuz :))

Günaydın canımın içininde içi :1:

Kavuştuk ,pazar günü beraberdik. :16: her akşamda çıkmaya çalışıyorum, dün akşam göremedim, bu akşam çıkcam inşAllah :16:

O ne be öyle.:26:

noldu anlat bakayım

Günaydın canımın içininde içi :1:

Kavuştuk ,pazar günü beraberdik. :16: her akşamda çıkmaya çalışıyorum, dün akşam göremedim, bu akşam çıkcam inşAllah :16:

Oh be kankam çok sevindim valla :)) ığğğ şeylerden bahsediyor mu söz falan kesmekten evlilikten falan... Artık verelim seni da, çocuk kaç yıldır hasret sana :52:

Oh be kankam çok sevindim valla :)) ığğğ şeylerden bahsediyor mu söz falan kesmekten evlilikten falan... Artık verelim seni da, çocuk kaç yıldır hasret sana :52:

Ohoooo, lafta sözü düğünü herşeyi yapıyoruz biz. :27:

Du bakalım daha yeni geldi. Bi işe atsın kendini. Şöyle bi mayıs haziran gelsin. Niyetimiz var Allah nasip ederse :69:

Ohoooo, lafta sözü düğünü herşeyi yapıyoruz biz. :27:

Du bakalım daha yeni geldi. Bi işe atsın kendini. Şöyle bi mayıs haziran gelsin. Niyetimiz var Allah nasip ederse :69:

Hadi bakalım hemen işe girsin boş durmasın çok çalışsın çok paralar kazansın alsın seni :52:

Back
X