• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Size soracaklarım varrr :1:
inci 2 :D haydı sor soooorrr :27:
Hoşbuldm nazoom nabeeer ne var ne yk
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim :D

sende ne var n yok

Bronzuummmm napıyosunn aşk pıtırcığıı:16::16:
Akşam facede gördüümmm resminiziiii
Ayyy bir burnumun direği sızladı ki sormaaa
Benimki burnumda tüttü resmenn:69::69::69:

:16:

Allah kavuştursun tatlım. sizinde pıtırcık pıtırcık resmlerinizi görmek isteriz

iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim :D

sende ne var n yok

Ahhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derken
Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor:43::43:

Heee öyle desenee yaa
Bi an gözlerim ayrıldııı :27::27:na böylee

:27::27::27::27::27:

sende ne var n yok

Bende aynııı canm skılıyo bakınıyorum öyle :ssz:

Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor:43::43:

ayy ne çektiniz yaaaa.

vardır bundada bi hayır kuzu, sabret :31:

Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosun:ssz: Ama olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız:16:
:27::27::27::27::27:

Bende aynııı canm skılıyo bakınıyorum öyle :ssz:
Ladym:54: Okul ne zmn başlıyo tatlım
ayy ne çektiniz yaaaa.

vardır bundada bi hayır kuzu, sabret :31:
Boncuğummmm:54:

sende ne var n yok

kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo :27: :27:

Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosun:ssz: Ama olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız:16:

Ballısııııı:16: hoşgeldinn

kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo :27: :27:

Ayy baştan tost yediğim okudum hahahahh:9::9::9:
Adam dediğine göre büyük biri heralde. Nasıl ki yani aşkı mı depreşmiş nasıl biri dost dediğine göre iyi biri heralde:26:

öyle tatlımm bu 3 oldu erteleniyor hep:50::50:

hadi buyur bide burdan yak:ssz:
Bende ehh işte tatlım pek keyfim yok bugün havada puslu yağmurlu evde olup battaniye altından çıkmayasım var:ssz:
burasıda aynı dışarı çıkılmıyor valla çok iğrenç bi hava

Ayy baştan tost yediğim okudum hahahahh:9::9::9:
Adam dediğine göre büyük biri heralde. Nasıl ki yani aşkı mı depreşmiş nasıl biri dost dediğine göre iyi biri heralde:26:

hahah hiç gülesim yoktuu :52: :52:
Yok ya adam gibi de beraber büyüdük :1:
Çok ayrıdır bende yeri çok severim kendisiniz ama dostum olarak :31:

Back
X