- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Heee öyle desenee yaaYokk be kendi aramızda taktığımız yüzükler
Öylesine koydum![]()
Bi an gözlerim ayrıldııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee öyle desenee yaaYokk be kendi aramızda taktığımız yüzükler
Öylesine koydum![]()
inci 2Size soracaklarım varrr![]()
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydimHoşbuldm nazoom nabeeer ne var ne yk
Bronzuummmm napıyosunn aşk pıtırcığıı
Akşam facede gördüümmm resminiziiii
Ayyy bir burnumun direği sızladı ki sormaaa
Benimki burnumda tüttü resmenn![]()
Ahhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derkeninci 2haydı sor soooorrr
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim
sende ne var n yok
Allah kavuştursun tatlım. sizinde pıtırcık pıtırcık resmlerinizi görmek isteriz
Heee öyle desenee yaa
Bi an gözlerim ayrıldııına böylee
inci 2haydı sor soooorrr
iyilik be ne olsun. pazartesi işte. gene yoğunuz hemen cevap veremiyorum. şu işleri toparlıyım. kesintisiz yazcam leydim
sende ne var n yok
Ahhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derken
Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor![]()
Hoşgeldin canımm iyi Allaha şükür seni sormalıSelam kızlar keyifler nasıl![]()
Mecburen tatlımmayy ne çektiniz yaaaa.
vardır bundada bi hayır kuzu, sabret![]()
Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosunAhhh ahh sormaaa 2 hafta sonra eğitim vardı 2 hafta bile nasıl dayancam derken
Akşam bi baktı aöf sınavlarıyla eğitim tarihleri aynı günlerde.. yine iptal etti gelemiyor![]()
Ladym
Bende aynııı canm skılıyo bakınıyorum öyle![]()
Boncuğummmmayy ne çektiniz yaaaa.
vardır bundada bi hayır kuzu, sabret![]()
inci 2haydı sor soooorrr
sende ne var n yok
Hoşgeldin canımm iyi Allaha şükür seni sormalı
Mecburen tatlımm![]()
Ayy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosunAma olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız
LadymOkul ne zmn başlıyo tatlım
Boncuğummmm![]()
kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo![]()
![]()
kızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo![]()
![]()
![]()
Ne yaptın lan adama..![]()
Kimki o? ne iş yapar ? senin ona karşı bi ilgin var mıydı?![]()
öyle tatlımm bu 3 oldu erteleniyor hepAyy çok kötü olmuş bu tatlım ya. Kaç oldu ucundan heveslenip heveslenip kalıyosunAma olsun elbet düzgün bi tarih ayarlycaksınız kavuşucaksınız
LadymOkul ne zmn başlıyo tatlım
Boncuğummmm![]()
hadi buyur bide burdan yakkızlarr benim dost dediğim adam beni hergün salya sümük arayıp yıllardır beni sevdiğini söylüyo![]()
![]()
burasıda aynı dışarı çıkılmıyor valla çok iğrenç bi havaBende ehh işte tatlım pek keyfim yok bugün havada puslu yağmurlu evde olup battaniye altından çıkmayasım var![]()
Bir bakış attım kalbini yaktım![]()
![]()
Şuan asker![]()
Benim bebeklikten bu zamana kadar hep yanımda olan temiz kalpli iyi bir insan ama dost kardeş çizgisinden öteye götüremiyorum onu![]()
Ayy baştan tost yediğim okudum hahahahh
Adam dediğine göre büyük biri heralde. Nasıl ki yani aşkı mı depreşmiş nasıl biri dost dediğine göre iyi biri heralde:26:
Adamdan bir kurtuldun kısmetin açıldı be![]()
Bir bakış attım kalbini yaktım![]()
![]()
Şuan asker![]()
Benim bebeklikten bu zamana kadar hep yanımda olan temiz kalpli iyi bir insan ama dost kardeş çizgisinden öteye götüremiyorum onu![]()