• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayyy maşşalah kız
valla hızlısın
:27::27::27::27::27::27:
:10::10::10::10::10::10: te böylee koşuyorum yağmurcumm benn :10::10::10:
yazın 6 :19:

bugün hava güzel burda. klimamı var, ne ile ısınıyosunuz?

illa ki.
izin günüde pazar. :21: bazı yerler hafta içi izin kullandırıyo, bizimkinin pazar oldu Allahtan.

sağolasın şekerparem
Şirketin tavandan klimaları war ama benim bulunduğum yer büyük oyuzden yetmiyo
masamın altına sıcak üflüyen küçük sobalardan aldırdım, püfür püfürrr esiyo alttan alttan sıcak hava :ssz:
Ellerim buz ama birde kulaklarımmm :27::27:

İzin günlerinizin aynı olması süper olmuş onun haftaiçi olsa çok çok kötü olurdu sizin için bebeğim. Hadi bakalım sende başla hazırlıklara Ocak ayına girdik bak:23:

aynen öyle. :21:

çeyiz alışverişine başladım ki ben.

nevresimlerimi tamamladım, su takımı aldım, ıvır zıvır baya bişi aldım, bi başladım pir başladım :27:

yemek takımı-tencere seti-çatal bıçak setini sonraya bırakıcam.

:10::10::10::10::10::10: te böylee koşuyorum yağmurcumm benn :10::10::10:

Şirketin tavandan klimaları war ama benim bulunduğum yer büyük oyuzden yetmiyo
masamın altına sıcak üflüyen küçük sobalardan aldırdım, püfür püfürrr esiyo alttan alttan sıcak hava :ssz:
Ellerim buz ama birde kulaklarımmm :27::27:

Üstüne hırka falan giy. sıcak bişeyler iç bide.

benimde sağ elim soğuk :37:

nevresimlerimi tamamladım, su takımı aldım, ıvır zıvır baya bişi aldım, bi başladım pir başladım :27:

Bende mi başlasam acaba :26:

İyi yapmışsın balım yavaş yavaş alıp kenara koymak lazım.
Benimde yemek takımıyla çatal bıçak hala duruyo modası geçer diye hep ertelemiştim ama alıcam yakın zmnda.

Ben bu yaz değil bidahaki yaz diyorum ama nişanlım bikaç gündür apayrı şeyler söylüyo:1: Bi sürpriz yapıp bu sene Eylül gibi bişeyler yapabiliriz :16::16:

hadi ya süpermiş :16:
ertelemeyın bence hayırlı işler ertelemeye gelmez :21::21:
şiddetle tavsiye ediyorum evliliği :16:

Sen bilcen onu , acaba nedennnnn :30: :8:

dersin kaçta bitiyo senin?

2 bucukta :10:

Bende mi başlasam acaba :26:
E başlamak lazım tabi. Ne olacağımız belli olmaz, belli başlı şeyleri ufaktan almak lazım.

Hem çok zevkli oluyo:21:

İyi yapmışsın balım yavaş yavaş alıp kenara koymak lazım.
Benimde yemek takımıyla çatal bıçak hala duruyo modası geçer diye hep ertelemiştim ama alıcam yakın zmnda.

Çeyiz seti şeklinde almıcak mısın?

Öyle daha karlıymış :44:

ben o yüzden almıyorum, belki peşin alırım diye bekleticem biraz da. nişan filan olsun. ondan sonra alcam. zaten evde koycak yerde yok

hadi ya süpermiş :16:
ertelemeyın bence hayırlı işler ertelemeye gelmez :21::21:
şiddetle tavsiye ediyorum evliliği :16:

2 bucukta :10:

Zaten bana kalsa hemen evlenelim ama işler o zmn rayına oturucak ancak 2015te evleniriz diye konuşuyoduk ama nişanlım şaşırttı beni bakalım kısmet inşallah en yakın zmnda kurarız yuvamızı:123::123::123:

E başlamak lazım tabi. Ne olacağımız belli olmaz, belli başlı şeyleri ufaktan almak lazım.

Hem çok zevkli oluyo:21:

Çeyiz seti şeklinde almıcak mısın?

Öyle daha karlıymış :44:

ben o yüzden almıyorum, belki peşin alırım diye bekleticem biraz da. nişan filan olsun. ondan sonra alcam. zaten evde koycak yerde yok
Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım:21:
günaydınnnnnnnnnn yavrularrrr:27::27: amma çene çalmışsınız sabah sabah yetişemedim du bakalım:27::27:

Tospikimmmm hoşgeldin:54:

Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım:21:

Tospikimmmm hoşgeldin:54:

Evet bazılarında müsade etmiyolar.

He üstüne farkını verirsen kabul ediyolar .

Bence sen bu yaz evlenirsin :21:

Back
X