• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aminn canım sağol:54:

Canım benimm skype senin köpeğin olsun:9::9:

Pembişimmm çok çok çok çoooook sevindim tayin bekleyişin düğünün dün gibi aklımda şimdi bi de anne olacaksın öyle mi:emir_bebek: Bitanem benim ya mükemmel bi anne olacağına eminim Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah:16: Anammmm teyze mi olucaz biz:1:

Günaydın canımmmm:21::21:
incimde skype yok amaaa:26:
bide siz akşam girmiyonuzz:5::5:

Pembegeliiiiiiiiiiiinnnnnnnn:16::16::16::16::16:
Çoook sevindimmm canıımmmm Allah kucağına almayıda nasip etsin:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
2014 bereketli bir yıl olacak gibi.. etrafımda herkes ya hamile ya doğurdu doğuracak yada doğurdu:1:
arkadaşım doğurdu kızı var yengem hamile şubat sonu gibi prensimizin gelmesini bekliyoruz
pembiş hamile müstakbel eltim hamile benimkinin bankada çalışan iki bayan hamileeeee:52::52::52:
ben hamileeeee .... derrrrrrmişiimmmm:52::52::52:

incimde skype yok amaaa:26:
bide siz akşam girmiyonuzz:5::5:
Evet bebeğim İncimde skype yok akşamları da girmiyoruz ama bi kere İncim Kırmızılara gittiğinde ordan konuşmuştuk hele İncim bi skype alsında o zmn yaparız yine hep birlikte:21:
iyim canım oturuyorum evde :31:
sen nasılsın

Bende iyiym kuzum nasıl geçti sınavlar

Evet bebeğim İncimde skype yok akşamları da girmiyoruz ama bi kere İncim Kırmızılara gittiğinde ordan konuşmuştuk hele İncim bi skype alsında o zmn yaparız yine hep birlikte:21:

Bende iyiym kuzum nasıl geçti sınavlar
hmmm... anladım canımmm bir an önce alsın bi skype yada 2dk da çabuk elden açıveririm ben ona bitane:1::1:
bu arada göz ucuyla baktım geçmişe siz haber bekliyodunuz ne oldu o iş
kışa doğru düğün muhabbetleri geçmişşşşş:16::16: evleniyomusunuz bu senee

canım yaa sınavdan hiç konuşasım yok:26:
haftaya cuma günü son bir sınav kaldı ama bazılarıda telafiye kaldı taa eylülde
bi yandan canım skılıyor bi yandan amaaann sanki ucunda ölüm var ne kahrediyorum kendimi bukadar diyorum ama işte:31:
neyse artık Allah büyük dua edicem bol bol

Günaydin kizlar :3:, hayirli cumalar herkese:54:
Günaydın canım hayırlı cumalar nasılsın
hmmm... anladım canımmm bir an önce alsın bi skype yada 2dk da çabuk elden açıveririm ben ona bitane:1::1:
bu arada göz ucuyla baktım geçmişe siz haber bekliyodunuz ne oldu o iş
kışa doğru düğün muhabbetleri geçmişşşşş:16::16: evleniyomusunuz bu senee

canım yaa sınavdan hiç konuşasım yok:26:
haftaya cuma günü son bir sınav kaldı ama bazılarıda telafiye kaldı taa eylülde
bi yandan canım skılıyor bi yandan amaaann sanki ucunda ölüm var ne kahrediyorum kendimi bukadar diyorum ama işte:31:
neyse artık Allah büyük dua edicem bol bol
Haber bekliyoduk veee kabul edildi tatlım:32::32: Şimdi bikaç sınav daha var önünde hayırlısıyla onlarıda geçecek inşallah. Ekim gibi düğün olabilir ama kesin bişey yok henüz:21:

Haber bekliyoduk veee kabul edildi tatlım:32::32: Şimdi bikaç sınav daha var önünde hayırlısıyla onlarıda geçecek inşallah. Ekim gibi düğün olabilir ama kesin bişey yok henüz:21:
anladım tatlımm hayrlısı olsun inşAllah:16::16:
senide tez zamanda gelin edelim:21::21::21:

benimki biliyon mu bütün hayallerime çomak soktu resmennnn:5:
ben 2016 ağustos-eylül gibi mezun olcam inşAllah
sene bitmedende hemen nikah düğün yaparız diye kuruyorum kafamda
bu demesin mi kışın düğün olmaz okullar kapalı değil herkes çalışıyor istanbuldan dayımlar gelmez bilmemne
anca 2017 mayıs olurmuş o da en erkenn
düşün artık daha 2014 şubattt:50::50::50:

Son düzenleme:
anladım tatlımm hayrlısı olsun inşAllah:16::16:
senide tez zamanda gelin edelim:21::21::21:

benimki biliyon mu bütün hayallerime çomak soktu resmennnn:5:
ben 2016 ağustos-eylül gibi mezun olcam inşAllah
sene bitmedende hemen nikah düğün yaparız diye kuruyorum kafamda
bu demesin mi kışın düğün olmaz okullar kapalı değil herkes çalışıyor istanbuldan dayımlar gelmez bilmemne
anca 2017 mayıs olurmuş o da en erkenn
düşün artık daha 2014 şubattt:50::50::50:

Canım benim ya böyle iki tarihi yanyana getirince çok uzun geliyo gerçekten ama anlamadan gelip geçiyo:31: Bak bizimki de çok yüksek ihtimal kış düğünü olacak. Kii çocukluğumdan beri hep açık hava düğünü hayal ederdim salonda olması isteyeceğim son şey ama kısmet ne olacak bakalım. Hel o zmnlar bi gelsinde ikna edersin şimdiden bunun için canını sıkma bebeğim. Planladığın gibi gitmiyor ki hiçbişey

Günaydin tatlim, mutluyum hafta sonu geldii :21:. Sen nasilsin canim?

Back
X