• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

işte geldimmmmm burdayımmmmmm memleketimin bağrından koptum da geldim kocamın koynuna:21::21::21:

sizleri çok merak ediyorum değişiklik var mı yok mu kısacık özet geçiverin hayrına:1: akşam olsun kocişim eve gelsin bence çok özledimmmmmmmmmmm:17::17::48::16::16:

şimdi çok duramıcam zaten hiç kimsecikler yokkk hazırlık yapmam lazım :23::23: p.tesiye görüşmek üzere:12::12:

işte geldimmmmm burdayımmmmmm memleketimin bağrından koptum da geldim kocamın koynuna:21::21::21:

sizleri çok merak ediyorum değişiklik var mı yok mu kısacık özet geçiverin hayrına:1: akşam olsun kocişim eve gelsin bence çok özledimmmmmmmmmmm:17::17::48::16::16:

şimdi çok duramıcam zaten hiç kimsecikler yokkk hazırlık yapmam lazım :23::23: p.tesiye görüşmek üzere:12::12:
Tospiğimmm hoşgeldin özledik seni
Sana tek ve ennnn önemli haberi veriyorum haftanın ayların yılın haberi:52: Pembişimiz hamileeeeeee:32::32::32:
Günaydin kizlar, güzel haberler alacagimiz, saglikli mutlu ve bereketli hafta olsun insallah :16:

Günaydın tatlm inşllahhh dediğin gibi çok güzel bi hafta olur:21: Nasılsın

Sana tek ve ennnn önemli haberi veriyorum haftanın ayların yılın haberi:52: Pembişimiz hamileeeeeee:32::32::32:

Insallah canim. Biraz uykusuzum onun disinda cok iyiyim :21:. Sen nasilsin tatlim?

:52::52::52::52: ahahaha daha geri sayfaları okumama gerek yok en değişik haberi vermişsin hakikaten:27::27:

pembişim topiğimizin ilk annesi olucak demek rabbim tamamına erdirsin :16::16:

pembişşşş göbüşünü sürü de git yavrum darısı bana sıra ben de artık:27::27:

Back
X