• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende özlemiştim kiiiii :54::54::54:

ne var ne yok kuzum kaynanan ne alemde eltin ne hallerde :27::27::27::27::27:
Burdqn onlara selam olsunnnn morincim Ne alemdeler
Bilemiyorum cok sukur:27:
Napıyosun napıyosun anlatsana:27::27:

Guzel seyler yaptim kiz ulu irta anlatilmaz :1: ben bronzu furmam ama kocis
Okursa bu kez furur beni :27: hem Bazi seyler icin aksami beklemek gerekmez :27::27:

Burdqn onlara selam olsunnnn morincim Ne alemdeler
Bilemiyorum cok sukur:27:

Guzel seyler yaptim kiz ulu irta anlatilmaz :1: ben bronzu furmam ama kocis
Okursa bu kez furur beni :27: hem Bazi seyler icin aksami beklemek gerekmez :27::27:

Ayyy çok merak ettim ya:26: Bak evlendiğimde bol bol taktik vericeksin bana söz mü:27:

Tatlmm hoşgeldin nasılsın sende akşam için özel hazırlıklar var mı:23::23:

Hosbulduk tatlim :)).. Vallah biz sevgililer gününü fazla önemsemiyoruz.. Kocisim ben sana sadece sevgililer günündemi hediye alip seni sevdigimi söylicem diyor, haklida :54:.. Biz tanistigimizdan beri kutlamiyoruz, bu konuda ikimizinde düsünceleri ayni, ara ara birbirimize hediye aliriz, her gün birbirimizi sevdigimizi söyleriz, cicekler alir bana, bize hergün sevgililer günü:nazar::16::16:. Sevgililer gününde sadece yemege gideriz cicek alir ama cok fazla büyütmeyiz bu günü cünkü hergünümüz sevgililer günü :nazar:

lunnam hastaneye gittim geldim yazamad sana
ruya konusunda haklisin cinsiyeti belli olunca arastrcam insallah o konuyu :)

tospik tospik naber

Hosbulduk tatlim :)).. Vallah biz sevgililer gününü fazla önemsemiyoruz.. Kocisim ben sana sadece sevgililer günündemi hediye alip seni sevdigimi söylicem diyor, haklida :54:.. Biz tanistigimizdan beri kutlamiyoruz, bu konuda ikimizinde düsünceleri ayni, ara ara birbirimize hediye aliriz, her gün birbirimizi sevdigimizi söyleriz, cicekler alir bana, bize hergün sevgililer günü:nazar::16::16:. Sevgililer gününde sadece yemege gideriz cicek alir ama cok fazla büyütmeyiz bu günü cünkü hergünümüz sevgililer günü :nazar:

Yemeğe gidip çiçek alsanız bile yeter kuzum daha ne olsun:21: Bende lafta önemsemiyorum günlerce çocuğa kutlamayalım çok gereksiz deyip duruyorum bi kutlama yapmazsa da surat asıyorum bi garibim bende:1::1:

Back
X