• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

$pr_01_110_max.webp $rectano-amber-84-parca-kare-yemek-takimi1179202517.webp

bu muuuuuu

$emsan-quadrus-mozaik-84-parca_2-z.webp Eki Görüntüle 1012102

yoksa bu muuuu:24:

yok böyle bi şey yaaa hani çamaşır asma aparatları var ya dışarı doğru işte pencere kenarına balkon kenarına takıyosun o zıkkımdan aldım nevresim yıkatınca ona asıyorum asmaz olaydım iki gün önce bi kere düştü bahçeye bugün yine yıkadım astım düştü :47::47: daha da asmam indim aşağlardım nevresimlerimi topladım şu halimlee:25::25:

benim tencerelerimde kırmızı:16::16: mutlu günlerde aşkla kullanın inşallah:16:

kırmızı iştah açıyomuş artık enişte yer durur yaptığın yemeklerden:27::27:

sağol canımın içi :38:

elekt.aletleride kırmızı alcam:27:

bugün son kararı vercem.2 gündür bunun peşindeyiz vaallaa

yok böyle bi şey yaaa hani çamaşır asma aparatları var ya dışarı doğru işte pencere kenarına balkon kenarına takıyosun o zıkkımdan aldım nevresim yıkatınca ona asıyorum asmaz olaydım iki gün önce bi kere düştü bahçeye bugün yine yıkadım astım düştü :47::47: daha da asmam indim aşağlardım nevresimlerimi topladım şu halimlee:25::25:

ip gerdir.sıkı sıkı mandalla .

şimdi bida yıkıcan :18:

düşündükçe karışır baktıkça karışırr:27::27: ama ben de çok kararsızdım görücüye gider gibi gittim durdum mağazaya bi ablamı götürdüm gösterdim bi kardeşimin sözlüsünü bi arkadaşımı illallah ettirdim insanları:27::27:

kararsızlığım kampanya setinde.

yoksa o ikisindn biirini alcam:21:

sağol canımın içi :38:

elekt.aletleride kırmızı alcam:27:

bugün son kararı vercem.2 gündür bunun peşindeyiz vaallaa

hadi bakalım hayırlısı olsun canım:16: dik süpürge alcak mısın peki? ben almadığıma pişmanım aslında günlük süpürmelerde çok işe yarıyo benim kv yeni aldı 118 liraya almış. ben şarjlı el süpürgesini 139 a almıştım :5: öyle günlük süpürme içinde kullanamıyorum anca bi şey dökülünce ya da kenardı şuydu çekiyorum yere eğilmek gerekiyo ama dik öyle değil daha rahat

hadi bakalım hayırlısı olsun canım:16: dik süpürge alcak mısın peki? ben almadığıma pişmanım aslında günlük süpürmelerde çok işe yarıyo benim kv yeni aldı 118 liraya almış. ben şarjlı el süpürgesini 139 a almıştım :5: öyle günlük süpürme içinde kullanamıyorum anca bi şey dökülünce ya da kenardı şuydu çekiyorum yere eğilmek gerekiyo ama dik öyle değil daha rahat

evet.fakirin alcam.bak şundan :3:Eki Görüntüle 1012119

onu kullanma zatn . balkona eski usül ip gerdir diyorum:27: nolcak:27:

taş bina kp keser beni bi çivi çaksam :27::27: normalde yangın merdivenine çıkarken ardiye olarak kullandığım bi yer var oraya asıyodum yangın merdiveninin de penceresini açıyorum kuruyolar çabucak ama şimdi tadilat var bugün yarın bitirirler inş. dönerim eski yerime:8::8:

Back
X