Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy ne biliyim ben anlamadım bu çocuğu anasına saralle reklamındaki gibiii kordonu çekiştirip bi şeyler isteyeceğine iştahımı köreltiyo:27::27: gittim salatalık domates beyaz peynir ve tam tahıllı ekmek hazırladım kendime onları yicem inşallah bi hareketlilik başlar:31:

Sen benim görümceyi bi görsen daha 3.5 aylık ama ne kadar kilo aldı. Onunda kokuya karşı hassasiyeti başlamış ama maşallahı var:1:

Afiyet olsun kuzum ne güzel sağlıkı sağlıklı kahvaltı hazırlamışsın kendine:21:

Sen benim görümceyi bi görsen daha 3.5 aylık ama ne kadar kilo aldı. Onunda kokuya karşı hassasiyeti başlamış ama maşallahı var:1:

Afiyet olsun kuzum ne güzel sağlıkı sağlıklı kahvaltı hazırlamışsın kendine:21:

ayy yok yaa o kadar en başından kilo almak istemiyorum zaten son 3 ayda iyice hızlanıyo kilo alımı 45 kiloyla hamile kalmış olsam neyse 20 kilo da alıyım dert değil:27::27:

saol kuzucum biraz geç oldu ama olsun:31:

ablama sordum şimdi onda da olmuş. ilaç veriliyomuş bi ilaç ismi söyledi yaşasınnn:62::62::62:
İyi hadi kurtulacaksın derdinden bebeğim:32:
ayy yok yaa o kadar en başından kilo almak istemiyorum zaten son 3 ayda iyice hızlanıyo kilo alımı 45 kiloyla hamile kalmış olsam neyse 20 kilo da alıyım dert değil:27::27:

saol kuzucum biraz geç oldu ama olsun:31:
Bencede çok kilo almamaya dikkat et gerçi sen daha çok zayıflıyosun ama:20:
Ben çok kilo almadan hamileliği bi önden bakınca anlaşılan hamilelere bayılıyorum:16:
hahaha :D canımm ya :) :1:
Lİmonatam naber:3:

Ben çok kilo almadan hamileliği bi önden bakınca anlaşılan hamilelere bayılıyorum:16:

iyiyim kuzum çok şükür sende naber :16: sana yazdım ama görmedin heralde :)

dimi yaa ben de çok beğeniyorum öyle hamileleri ablam öyleydi mesela ama o biraz da uzun benden çok yakışıyodu hamilelik ona bakalım şöyle bi 3 ay sonra artık tam belli olucak hamileliğim göbüşü gösteririm bakalım ben nasıl olcam:1::1:

iyiyim kuzum çok şükür sende naber :16: sana yazdım ama görmedin heralde :)
Kaçırmışım heralde farketmedim güzelim:26:
Bende iyiyim çalışıyo gibi görünmeye çalışıyorum:27: Çoook acıktım yemek söyledim gelsinde doyurayım karnımı:56:
Senin vizelerin daha başlamadı mı bakayım hep burdasın:20:
:nazar::nazar::nazar: bol şamatalı ve kahkalı olması dileğiyle :52::52::52:
Teşekkür ederiiiiz temennimiz hep şamata kahkaha mutluluk:16:

dimi yaa ben de çok beğeniyorum öyle hamileleri ablam öyleydi mesela ama o biraz da uzun benden çok yakışıyodu hamilelik ona bakalım şöyle bi 3 ay sonra artık tam belli olucak hamileliğim göbüşü gösteririm bakalım ben nasıl olcam:1::1:
Ben seninde çook güzel bi hamile olacağına eminim. Zaten hamile olduğunda insana başka bi güzellik yüzüne bi nur gelirmiş:21:

Ben seninde çook güzel bi hamile olacağına eminim. Zaten hamile olduğunda insana başka bi güzellik yüzüne bi nur gelirmiş:21:

inşallah canım görücez hep beraber:16::16:

kendime çin işkesi yaptım show tv de gaziantep de çekilen bi program var baklavalar çeşit çeşit yemekler oyy valla canım çekti aşkocuğum akşama baklavayla gelmeli :27::27:

inşallah canım görücez hep beraber:16::16:

kendime çin işkesi yaptım show tv de gaziantep de çekilen bi program var baklavalar çeşit çeşit yemekler oyy valla canım çekti aşkocuğum akşama baklavayla gelmeli :27::27:
Hemen ara söyle hemen sakın unutmasın bulsun getirsin yeğenimize:1:

Back
X