• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ablamın 16.haftası bitmiş. bence 2 hafta daha sabret garanti olsun, azcık daha büyüsün paşa. ay pardon pRennnses :52:

paşalar kovalasın seni :27::27::27: gitmiyorum yaa tamam az daha sıkıcam dişimi sanki ne al hafta bitti işte bi hafta daha geçecek sonraki haftanın çarşambası gidicem ne kaldı sanki dimiğğğğğğ:37::37:

ya bende diyorum inci niye yoooook!:28:

doğruuuuuuuuuuu

kız haldır haldır elbise arıyo bugüüüüüüün :52:

hemide mooor:52:

paşalar kovalasın seni :27::27::27: gitmiyorum yaa tamam az daha sıkıcam dişimi sanki ne al hafta bitti işte bi hafta daha geçecek sonraki haftanın çarşambası gidicem ne kaldı sanki dimiğğğğğğ:37::37:

he ne kalmış sanki 1 yıl gibi :33: :27::27:

cidden ya bekle biraz daha. göstermez filan. sen neme lazım bekle 2 haftacık daha, bekle de kuku gör :16::16::9::9::9:

ivet dün akşam accık konuştuk fatihe gidecekmiş kız 450 liralık elbiselerden bahsedince şaşırdım :53::53: uygun bi şey bulamamış henüz istediği gibi:31:

kız bi de yakın değil o yüzden gidemiyorum zırt pırt :26: yoksa şimdiye durmazdım :27::27: hayırlısı inşallah canım bekliyorum bakalım:16:

eşimin sülalede var hem de üçüz :27::27: o daha zordur düşünsene hepsi bi anda ağlasa emmek için:52::52::52:

evet konuştuk bizde. 450 ne demek ya söz için. hadi nişan olsa bi dereceeee. zaten onunda canı istemiyo almak :27:

neyse yavrum ben cıkıyorum, ablamla yeğenim gelmiş :52: ahahaha ay söylemesi ne kadan güzeeeellll :52:

kaçtım ben öptüm siziiiii:54:

evet konuştuk bizde. 450 ne demek ya söz için. hadi nişan olsa bi dereceeee. zaten onunda canı istemiyo almak :27:

neyse yavrum ben cıkıyorum, ablamla yeğenim gelmiş :52: ahahaha ay söylemesi ne kadan güzeeeellll :52:

kaçtım ben öptüm siziiiii:54:

aynen canım ben de dedim benim nişan elbisem o kadar pahalıydı bu söz hem de aile arasında olacak.

tamam yavrum güle güle yeğeni öp benim için :1::1: eve uçarak gidersin artık :27::27:

iyidir yavrum senden naber:31:
iyidir canım şükür..

Geleceğin eli maşalı kaynanasıda burdaymıışşş... pembişşş:3::3::3::3::3:

bişi sorim sizee oluy muu:8::8:
ben şimdi halıyı fırçalamayı düşünüyom
ama halı vanishim yok çamaşırlar için kullandığım var sadece
onu suya katıp halıyı fırçalasam bişi olur mu:31:

iyidir canım şükür..

Geleceğin eli maşalı kaynanasıda burdaymıışşş... pembişşş:3::3::3::3::3:

bişi sorim sizee oluy muu:8::8:
ben şimdi halıyı fırçalamayı düşünüyom
ama halı vanishim yok çamaşırlar için kullandığım var sadece
onu suya katıp halıyı fırçalasam bişi olur mu:31:

bi şey olmaz canım hem olsa da nolcak kız öğrenci evi sonuçta kirli kalacağına temizlemeyi tercih etmişsin ne güzel:27::27:

bi şey olmaz canım hem olsa da nolcak kız öğrenci evi sonuçta kirli kalacağına temizlemeyi tercih etmişsin ne güzel:27::27:
halım çok kir toplayan halılardan ne yazıkki
süpürsemde yetmiyor bazen arada fırçalamak lazım
süpürmeme rağmen ardından fırçalayınca bile bi ton saç çıkıyor :25::25:

canım napim temizlenmişken adam akıllı temizlensin
illa eşim olunca doğru düzgün temizlik yapmicam ya ben bataklık içinde mi yaşiyim:1::1::1:
bide geçende zaten birazcık ucundan ütüyü halıya yapıştırdım
ütünün tabanını temizlemek zorunda kaldım biraz halıdada hafif iz kaldı gözüme ilişip duruyor:31:

gunaydın kızceler tukkanı bu sabah ben acayım dedım :)

Back
X