• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oldu anacım başka işim yok ben ana baba hasreti çekiyorum bi de büyütüyim edeyim sonra evlat hasreti çekiyim öyle mi:19::19: mimkinatı yok sevecekse de oğlum alıp gelecek babasının yaptığı gibi:27::27:
oğlum da babasının yaptığı gibi mi yapsın diyosun,:27:

peki benim kızceme üzülmüyo musun anasından ayrılcak :14:

Allahım düşünceleri kes ya :27::27::27::27:

bende çok istiyorum anacım ya :37:
şimdi görüştüğüm insan iki ay sonra asker , onu hiç bekleyemem o stres altına hiç giremem o sebepten umut vermek istemiyorum.
zaten kimseyle sevgili olmuyorum olamıyorum b*ku çıkıyo adını koyunca , arkadaş hayatı yaşıyorum :51:
2 aylık tanıdğın birini beklemende tuhaf olur tabi geldiğinde nasıl olacak bilemezsin..

Hayırlısı olsun , vardır elbet bi nasibin :16:

ben de öyle düşündüm başta ama çok şükür iyi oldu canım hemencecik hiç beklemeden sattık aldık kiraladık falan bebeğimiz bereketiyle geliyo maşallah:16:
hem garantiye almış olduk çaktırmıyorum eşime ama ola ki kv ilk zamanlarına döndü alıp başımızı gidebileceğimiz uzak bi evimiz oldu:27::27: ahh benimm tilkiler işte boş durmuyo içten içten her ayrıntıyı düşünüyo:27::27:
O iyi bi avantaj oldu size. ordan alacağınız kirayı siz ev sahibine verceksiniz. belki daha karlı cıkcaksınız? :27: kaça tuttu kiracı ? ay ne meraklı melahatim :9:

oğlum da babasının yaptığı gibi mi yapsın diyosun,:27:

peki benim kızceme üzülmüyo musun anasından ayrılcak :14:

Allahım düşünceleri kes ya :27::27::27::27:

2 aylık tanıdğın birini beklemende tuhaf olur tabi geldiğinde nasıl olacak bilemezsin..

Hayırlısı olsun , vardır elbet bi nasibin :16:

O iyi bi avantaj oldu size. ordan alacağınız kirayı siz ev sahibine verceksiniz. belki daha karlı cıkcaksınız? :27: kaça tuttu kiracı ? ay ne meraklı melahatim :9:

2 aydır tanımıyorum kız :1:
aile dostumuzun oğlu :1: :52:

Ben yarın sabaha kadar çalışıyorum bebiss :) blog yazmaya vaktim yok ki siparişleri kabul edemiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Orda bi kenara geçip kestiremiyo musunuz :27:

ana yalan oldu senin blog püüh. ne güzel şeyler yapıyodun be:5:

Orda bi kenara geçip kestiremiyo musunuz :27:

ana yalan oldu senin blog püüh. ne güzel şeyler yapıyodun be:5:
Sabah dört bucuga kadar calisiyorum bugün daha sonra yedi bucuga kadar kestirir sekiz de nöbeti devreder eve gider deli gibi uyurum :) sana verdiğim sözü unutmadim ama :))

Sabah dört bucuga kadar calisiyorum bugün daha sonra yedi bucuga kadar kestirir sekiz de nöbeti devreder eve gider deli gibi uyurum :) sana verdiğim sözü unutmadim ama :))

Bana verdiğin söz mü? :44:

Allah sabır versin mati'm 4:30 a kadar gözlerine kibrit çöpü yerleştir bari :18::27:

Back
X