• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hoşgeldiin alaaaaaa luna ala lunnam :KK74:

*

dün akşamlar amcamlarla beraber gittik, onlarda kimse yoktu 3 ü ve amcasının kızı vardı. sanki yıllardır gidiyomuşz gibi hepimiz rahattık :KK53: yengemle falan baya ortak tanıdıkları cıktı,kimse yabancılık çekmedi. ordan burdan konuşuldu hep :KK53: amcasının kızıyla beraber hizmet ettim bende ama zırt pırt kalkmadım tabi . gayet güzel geçti dün 11 de kalktık herkes mutlu şimdilik, inşallah sohbetimiz hep böyle tatlı olur :KK23:

*

pazar günüde isteme olayımız gerçekleşicek Allah nasip ederse.

5 günümüz var.

elbise ayakkabı saç baş, menü hiç bişey hazır değil :KK35::rolleyes:

ayyy çok sevındımmmmmmmmmmmmmm ne guzel geçmişşşşşşşşşşşşşşş
rabbım muhabbetinizi arttırsın hep böyle mussssssssssssssssmutlu olun inşallah bebeğim bak hiiiiiiiiiiiiiiiiççte korkulan gibi olmadı :):)

ayyy çok sevındımmmmmmmmmmmmmm ne guzel geçmişşşşşşşşşşşşşşş
rabbım muhabbetinizi arttırsın hep böyle mussssssssssssssssmutlu olun inşallah bebeğim bak hiiiiiiiiiiiiiiiiççte korkulan gibi olmadı :):)
Evet, çok şükür :KK22:

babamla babası kanka oldu adeta. biz onlar için korkuyoduk anlaşamazlar diye.:KK53:

sanırım bankadan kaynaklı bende ifadeler gözükmüyor lunna video çekip gönderdi ama o ifadeler bende yok... artık ben böyle idare edeceğim :=))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama nasıllllllllllllllll
insan nasıl mutluoluyor ... musmutlu oturun o evde bir ömürrrr:):):)

aynen
kötü haber gelir diye bayağı tırstım ama çok şükür herşey süperrrrrrr ilerliyor
siz bunu hakettiniz zaten kolay değil onca yıl sabretmek beklemek :****
hemde nasıll, bi daha ki gidişimiz nişandan sonra olur belki o zamana evi de gösterirrler heralde :KK53:

merdiven falan yapılmış, balkon yapılmış, yatak odasını boyamışşş. çok merak ediyorum :KK22: gerçi resimleri var ama canlı görmek istiyorum
*
sen ne diyosun oturup ağladım ben iş yerine babam olmaz deyince. patrona bile söyledim babam beni vermiyor diye reziiilllliiiikkkk :rolleyes:

çok şükür ikinci görüşmede güzel geçti. bakalım pazar günü nasıl olcak :KK68:

sanırım bankadan kaynaklı bende ifadeler gözükmüyor lunna video çekip gönderdi ama o ifadeler bende yok... artık ben böyle idare edeceğim :=))

senin :) lerin yeter . :KK33:

sdfhhfjhdgf deliiiiiiiii:KK53::KK53:

senden de güzel şeyler duymak istiyorum :KK31:
Daha 1 yıl var kuzum okulun bitmesine , sonra iş bul falan fıstık 2 yıl sürer gibi..
Ama yakın zamanda annesine götürmek istiyor beni,gidip gitmeme konusunda kararsızım.
Tırsıyorum yine aynı şeyleri yapacaklar diye :cool::cool:

Daha 1 yıl var kuzum okulun bitmesine , sonra iş bul falan fıstık 2 yıl sürer gibi..
Ama yakın zamanda annesine götürmek istiyor beni,gidip gitmeme konusunda kararsızım.
Tırsıyorum yine aynı şeyleri yapacaklar diye :cool::cool:
şöyle bi kaç daha bekle madem ki öyle düşünüyorsan.

2015 de nişan yaparsınız öyleyse :D

şöyle bi kaç daha bekle madem ki öyle düşünüyorsan.

2015 de nişan yaparsınız öyleyse :D
Ama yok hayır annene gelmek istemiyorum diyemem kii 1 bahane ederim 2 3.ye mutlaka gitmek zorunda kalırım . Mecbur bu duruma alışmak zorundayım.
Geçen gün teyzesiyle konuştum o çok sıcaktı mesela hiç negatif elektrik almadım.
Ama abla ve annede aynı şeyi düşünemiyorum belki onlarda çok iyiler ama hissedemiyorum o sıcaklığı..
Hiç öyle tarihlere falan odaklamıyorum kendimi balım ya ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.

Ama yok hayır annene gelmek istemiyorum diyemem kii 1 bahane ederim 2 3.ye mutlaka gitmek zorunda kalırım . Mecbur bu duruma alışmak zorundayım.
Geçen gün teyzesiyle konuştum o çok sıcaktı mesela hiç negatif elektrik almadım.
Ama abla ve annede aynı şeyi düşünemiyorum belki onlarda çok iyiler ama hissedemiyorum o sıcaklığı..
Hiç öyle tarihlere falan odaklamıyorum kendimi balım ya ne zaman hayırlıysa o zaman olsun.
açıkçası bende korkuyorum seninkinden eski mevzular dolayısıyla.

inşallah olgunlaşmıştır. aynı sekilde ablası da öyle. ablasına ben bile gıcık oluyordum :KK67:

herşey zamanında ve hayırlıysa olsun.

açıkçası bende korkuyorum seninkinden eski mevzular dolayısıyla.

inşallah olgunlaşmıştır. aynı sekilde ablası da öyle. ablasına ben bile gıcık oluyordum :KK67:

herşey zamanında ve hayırlıysa olsun.
Yani daha aklı başında davranıyor ama bilemiyorum yinede kesin konuşmak istemiyorum o_O
Ablayla uzun süredir muhattap değilim mecbur kalmadığım sürece olmayıda düşünmüyorum kuzum.
Zaten oldukça uzakta ben izin vermediğim sürece hiç bişeye karışamaz.
Yanılmıyorum umarım :KK51::KK51:

Yani daha aklı başında davranıyor ama bilemiyorum yinede kesin konuşmak istemiyorum o_O
Ablayla uzun süredir muhattap değilim mecbur kalmadığım sürece olmayıda düşünmüyorum kuzum.
Zaten oldukça uzakta ben izin vermediğim sürece hiç bişeye karışamaz.
Yanılmıyorum umarım :KK51::KK51:

Anladım canım. Annen biliyor mu?

Back
X