• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Işık mı Yakmış Oluyor Şimdi

Kadınların teklif etmesine sıcak bakan biriyim ama bu eleman iş yerinde dedikodu olur diye korkuyor sürekli. Belki de bu yüzden ilişkiye başlamak istemiyor. Bence kendisi size adım atmadan siz de atmayın hatta biraz uzak durun da kaybetme korkusu yaşasın.

O korkusuna haklı. Gereksiz dedikoducu bi yer hakikaten. Ben eğer bir şeyler hissetmiyorsa zorlayan itekleyen taraf olmaktan çekiniyorum

O korkusuna haklı. Gereksiz dedikoducu bi yer hakikaten. Ben eğer bir şeyler hissetmiyorsa zorlayan itekleyen taraf olmaktan çekiniyorum
Ne dedikodusu olabilir ki? İş yerinde tanışıp evlenen birçok kişi var. İkiniz de bekarsınız. Sevmek, sevilmek çok güzel duygular, korkarak yaşanmaz. Ben aşık olsam tutarım sevdiğimin elinden kimseyi takmam, el alem konuşup dursun.

Ne dedikodusu olabilir ki? İş yerinde tanışıp evlenen birçok kişi var. İkiniz de bekarsınız. Sevmek, sevilmek çok güzel duygular, korkarak yaşanmaz. Ben aşık olsam tutarım sevdiğimin elinden kimseyi takmam, el alem konuşup dursun.

Çok haklısınız. Saçma sapan bi durum olmadığı sürece kime ne. Ama işsiz olup kendine konuşacak konu arayan tipler çok. Ne diyebilirler ya. İlk benim bunu anlamam lazım

GÜNCELLEME

hiçbir şey olmadı kızlar. Hiç hem de. Eskisi gibi gelip yanımıza sohbet ediyoruz, gülüşüyoruz bakarken yakalıyorum ama olmuyor. Arkadaşım istersem jehan'la konuşayım demiş o "konuşsan nolacak ya hayır derse aynı iş yerindeyiz dedikodu olur riskli" demiş.

Hiç kahve içecek bir mekan ortam yok işyerinde kahve için davet etsem, üstelik erkekler genelde birlikte takılıyor. Of ben adım atmak istiyorum, ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Olumlu ya da olumsuz bi sonuca varsın istiyorum çok belirsiz böyle.

Geçen hafta bahsettiğim hoşlandığım çocukla ilgili bi konum.

İşyerimdeki yakın arkadaşımla hoşlandığım çocuğun masaları yan yana sohbet ederken konu ilişkilere gelniş. H.Ç demiş ki ben hayat arkadaşı arıyorum, şu yaştan sonra artık birlikte olacağım kişiye evleneceğim kişi gözüyle bakarım filan demiş. Sonra işyerindeki bekar olanları filan konuşıyorken, konuyla ilgisi yok ama Jehaanın sevgilisi var mı dün konuşurken var ya da yok demedi demiş. (dün 3-4 kişi konulurken biri bunla ilgili üstü kapalı bi şey dedi bende var ya da yok demedim güldüm geçtim, gereksiz utandım diyemedim shdndjdn) arkadaşım da jeehanın sevgilisi yok demiş. H.Ç demiş ki çok kibar kız, çok bakımlı, güzel giyiniyor hoş kız, sabırlı kız, karakteri filan düzgün filan demiş benim ❤️❤️❤️❤️ arkadaşım da onaylamış birkaç saat sonra arkadaşım demiş ki eğer aranızda bi şey olursa işyerinde kimseye deme demiş. H.Ç ben nerde nasıl davranacağımı bilirim demiş. Arkadaşım istersen Jeehanın düşüncelerini öğrenebilirim demiş. H.Ç eğer öyle bi düşüncem olsa ben konuşurum demiş.

Hanımlar, işyerinde çok yakın arkadaşların dahil kimse bilmiyordu. Arkadaşım da bilmeden anlattı. Hatta benim hoşlanmama da şok oldu, hiç belli etmiyormuşum. Çocuk vata bakıyormuş bana ahjdnfjd ve sürekli yanımıza geliyor sohbet etmek için.

Bu olumlu bi şey ben kendi kendime gelin güven olmuyorum Di mi? Bir de çocuğun dediği öyle bir düşüncem olursa ben konuşurdum be demek. Düşüncesi yok yani.

Bayramdan sonra ben koşmaya başlıyorum :))))))))))
Erkekler biraz kendileri birinin peşinden gitmeyi seviyor. Hazır radarina girmişken büyüyü bozacak bir adım atmayın bence. Bırakın o gelsin, o belli etsin, ilk o söylesin.Oyle olunca daha kıymetli oluyor.

Erkekler biraz kendileri birinin peşinden gitmeyi seviyor. Hazır radarina girmişken büyüyü bozacak bir adım atmayın bence. Bırakın o gelsin, o belli etsin, ilk o söylesin.Oyle olunca daha kıymetli oluyor.

Hayatta açılacağı yok, netleşsin istiyorum, olmazsa olmaz

Hayatta açılacağı yok, netleşsin istiyorum, olmazsa olmaz
Çok uzun beklemeyin tabii ama bu konuşmalar yakın zamanda olduysa biraz bekleyebilirsiniz. Ama baktınız hala birşey olmuyor, dediğiniz gibi olmazsa olmaz, dünyanın sonu değil. Fazla naz aşık usandırır😊

Dedikodudan çekinmesi biraz bahane gibi geldi bana. Çok yoğun hisleri olsa kendini bu kadar dizginleyemez diye düşünüyorum. Böyle tatlı tatlı bakışmak flörtleşmek kaçak oynamak hoşuna gidiyor işin ciddiye binmesini istemiyor bence

Dedikodudan çekinmesi biraz bahane gibi geldi bana. Çok yoğun hisleri olsa kendini bu kadar dizginleyemez diye düşünüyorum. Böyle tatlı tatlı bakışmak flörtleşmek kaçak oynamak hoşuna gidiyor işin ciddiye binmesini istemiyor bence

Açık aöık flört de denmez aslında. Ya bunu anlamak istiyorum aslında, ben o bakarken yakalayınca direkt gözünü kaçırıyor, benle ilgili bi konu olunca bana dikkatli dinliyor vsvsvs bu tarz bissürü şey oluyo gün içinde. Ama eğer dediğiniz gibiyse net olmaktan yanayım böyle dengem şaşacağına reddedilip üzülürüm daha iyi

Back
X