GÜNCELLEME
hiçbir şey olmadı kızlar. Hiç hem de. Eskisi gibi gelip yanımıza sohbet ediyoruz, gülüşüyoruz bakarken yakalıyorum ama olmuyor. Arkadaşım istersem jehan'la konuşayım demiş o "konuşsan nolacak ya hayır derse aynı iş yerindeyiz dedikodu olur riskli" demiş.
Hiç kahve içecek bir mekan ortam yok işyerinde kahve için davet etsem, üstelik erkekler genelde birlikte takılıyor. Of ben adım atmak istiyorum, ama nasıl atacağımı bilmiyorum. Olumlu ya da olumsuz bi sonuca varsın istiyorum çok belirsiz böyle.
Geçen hafta bahsettiğim hoşlandığım çocukla ilgili bi konum.
İşyerimdeki yakın arkadaşımla hoşlandığım çocuğun masaları yan yana sohbet ederken konu ilişkilere gelniş. H.Ç demiş ki ben hayat arkadaşı arıyorum, şu yaştan sonra artık birlikte olacağım kişiye evleneceğim kişi gözüyle bakarım filan demiş. Sonra işyerindeki bekar olanları filan konuşıyorken, konuyla ilgisi yok ama Jehaanın sevgilisi var mı dün konuşurken var ya da yok demedi demiş. (dün 3-4 kişi konulurken biri bunla ilgili üstü kapalı bi şey dedi bende var ya da yok demedim güldüm geçtim, gereksiz utandım diyemedim shdndjdn) arkadaşım da jeehanın sevgilisi yok demiş. H.Ç demiş ki çok kibar kız, çok bakımlı, güzel giyiniyor hoş kız, sabırlı kız, karakteri filan düzgün filan demiş benim

arkadaşım da onaylamış birkaç saat sonra arkadaşım demiş ki eğer aranızda bi şey olursa işyerinde kimseye deme demiş. H.Ç ben nerde nasıl davranacağımı bilirim demiş. Arkadaşım istersen Jeehanın düşüncelerini öğrenebilirim demiş. H.Ç eğer öyle bi düşüncem olsa ben konuşurum demiş.
Hanımlar, işyerinde çok yakın arkadaşların dahil kimse bilmiyordu. Arkadaşım da bilmeden anlattı. Hatta benim hoşlanmama da şok oldu, hiç belli etmiyormuşum. Çocuk vata bakıyormuş bana ahjdnfjd ve sürekli yanımıza geliyor sohbet etmek için.
Bu olumlu bi şey ben kendi kendime gelin güven olmuyorum Di mi? Bir de çocuğun dediği öyle bir düşüncem olursa ben konuşurdum be demek. Düşüncesi yok yani.
Bayramdan sonra ben koşmaya başlıyorum :))))))))))