• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil Işık mı Yakmış Oluyor Şimdi

Hanımlar selam❤

Geçen hafta bahsettiğim hoşlandığım çocukla ilgili bi konum.

İşyerimdeki yakın arkadaşımla hoşlandığım çocuğun masaları yan yana sohbet ederken konu ilişkilere gelniş. H.Ç demiş ki ben hayat arkadaşı arıyorum, şu yaştan sonra artık birlikte olacağım kişiye evleneceğim kişi gözüyle bakarım filan demiş. Sonra işyerindeki bekar olanları filan konuşıyorken, konuyla ilgisi yok ama Jehaanın sevgilisi var mı dün konuşurken var ya da yok demedi demiş. (dün 3-4 kişi konulurken biri bunla ilgili üstü kapalı bi şey dedi bende var ya da yok demedim güldüm geçtim, gereksiz utandım diyemedim shdndjdn) arkadaşım da jeehanın sevgilisi yok demiş. H.Ç demiş ki çok kibar kız, çok bakımlı, güzel giyiniyor hoş kız, sabırlı kız, karakteri filan düzgün filan demiş benim ❤❤❤❤ arkadaşım da onaylamış birkaç saat sonra arkadaşım demiş ki eğer aranızda bi şey olursa işyerinde kimseye deme demiş. H.Ç ben nerde nasıl davranacağımı bilirim demiş. Arkadaşım istersen Jeehanın düşüncelerini öğrenebilirim demiş. H.Ç eğer öyle bi düşüncem olsa ben konuşurum demiş.

Hanımlar, işyerinde çok yakın arkadaşların dahil kimse bilmiyordu. Arkadaşım da bilmeden anlattı. Hatta benim hoşlanmama da şok oldu, hiç belli etmiyormuşum. Çocuk vata bakıyormuş bana ahjdnfjd ve sürekli yanımıza geliyor sohbet etmek için.

Bu olumlu bi şey ben kendi kendime gelin güven olmuyorum Di mi? Bir de çocuğun dediği öyle bir düşüncem olursa ben konuşurdum be demek. Düşüncesi yok yani.

Bayramdan sonra ben koşmaya başlıyorum :))))))))))
Bence pusuya yat bekle

konuyla ilgisi yok ama Jehaanın sevgilisi var mı dün konuşurken var ya da yok demedi demiş.
H.Ç demiş ki çok kibar kız, çok bakımlı, güzel giyiniyor hoş kız, sabırlı kız, karakteri filan düzgün filan demiş

E daha ne sorsun? Ne desin? Sizi beğendiğinizi belirtmiş, ilişki durumunuzu sormuş.

Ama bir noktayı anlamadım arkadaşınız neden aranızda bir şey olursa kimseye bir şey söylmemesi hususunda tembihlemiş?

E daha ne sorsun? Ne desin? Sizi beğendiğinizi belirtmiş, ilişki durumunuzu sormuş.

Ama bir noktayı anlamadım arkadaşınız neden aranızda bir şey olursa kimseye bir şey söylmemesi hususunda tembihlemiş?

İşyerinde oluyor tüm bu olanlar ve ister istemez dedikodu vs olur diye tedbir amaçlı

Bence yeşil ışık yakmış ama bundan sonraki ilişkim evlilik için olur düşüncesi bana her zaman tuhaf gelmiştir. Bunu iş arkadaşıyla konuşmak da ayrı bir tuhaf.
Ama siz bilirsiniz tabii o ilişkiyi siz yaşayacaksınız.
Koşmayın ama adamın sizi beğendiği özelliklere göre koşarsanız soğur gibi geliyor bu kişi.

@milena
Ne güzel derdiniz var ya özendim size kıpır kıpır duygular Allah bana da nasip etsin kaç aydır kurudum kaldım aşksızlıktan :KK45:

Ya umarım güzel olur her şey. Çünkü 1 yıl olacak nerdeyse çocuğa baya tutuldum üstelik bana bakmaz vs diye üzülüyordum ❤️

İnşallah, bir an önce en güzeli olsun :)

Bence yeşil ışık yakmış ama bundan sonraki ilişkim evlilik için olur düşüncesi bana her zaman tuhaf gelmiştir. Bunu iş arkadaşıyla konuşmak da ayrı bir tuhaf.
Koşmayın ama adamın sizi beğendiği özelliklere göre koşarsanız soğur gibi geliyor bu kişi.

Ben de soğur diye düşünüyorum. Olduğum gibi kalayım, sadece bir tık daha yakın davranırım :)

Absolute yine satır aralarını görmüşsün 🙂😊 konu sahibi çok güzel heyecanlar bunlar inşallah güzel gelişir herşey 😊🙏🙏 sen yine de gözlemlemeye devam et, bak bakalım zaman içinde tepkisi sana karşı başkalarına karşı nasıl ? Elimden beri diyorsun, bana da birbirazcık uzun geldi ama bak bakalım neymiş derdi

Absolute yine satır aralarını görmüşsün 🙂😊 konu sahibi çok güzel heyecanlar bunlar inşallah güzel gelişir herşey 😊🙏🙏 sen yine de gözlemlemeye devam et, bak bakalım zaman içinde tepkisi sana karşı başkalarına karşı nasıl ? Elimden beri diyorsun, bana da birbirazcık uzun geldi ama bak bakalım neymiş derdi

Ekimden beri evet bence de uzun bi süre ama işyeri olduğu için ve gerkesiz bana bakmaz diye kompleks yaptığım için uzak durmaya çalışıyodum :))) çok teşekkür ederim

Bu olumlu bi şey ben kendi kendime gelin güven olmuyorum Di mi? Bir de çocuğun dediği öyle bir düşüncem olursa ben konuşurdum be demek. Düşüncesi yok yani.
Böyle demesi düşüncesi yok anlamına gelmez. Düşüncesi varsa bile çocuk doğru söylüyor, eğer iletişiminiz varsa başkalarını araya sokmak aslında iyi bir fikir değil. Normal bir şekilde öyle havadan sudan falan konuşun bakalım çocukla, belki bir yakınlaşma olur, olmasa bile çocuk sizin hakkınızda olumlu şeyler düşünüyormuş onu öğrenmiş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok heyecanlı :)
Bence siz bişeye başlamadan o gelecektir :)
Sizin hareketlerinizi ve kişiliğinizi gördüğü kadarıyla bile beğenmesi çok hoş.

Böyle demesi düşüncesi yok anlamına gelmez. Düşüncesi varsa bile çocuk doğru söylüyor, eğer iletişiminiz varsa başkalarını araya sokmak aslında iyi bir fikir değil. Normal bir şekilde öyle havadan sudan falan konuşun bakalım çocukla, belki bir yakınlaşma olur, olmasa bile çocuk sizin hakkınızda olumlu şeyler düşünüyormuş onu öğrenmiş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kesinlikle araya başkasını sokmaması çok hoşuma gitti :)))) şu an sohbetimiz filan var konuşuyoruz, ama ben bi tık çekingen davranıyordum şimdi daha rahat olurum :D

Bekleyin acele etmeyin aşk için

Ailesi çok önemli karakteri

Gece hayatı varmı yok mu

Bazısı çok sakin olur ama eşine psikolojik yada fiziksel şiddete meyilli olur

Aşık olmayın tanımadan

İşyerindeki kişiyle karakteri aynı olmayabilir

Bekleyin acele etmeyin aşk için

Ailesi çok önemli karakteri

Gece hayatı varmı yok mu

Bazısı çok sakin olur ama eşine psikolojik yada fiziksel şiddete meyilli olur

Aşık olmayın tanımadan

İşyerindeki kişiyle karakteri aynı olmayabilir

Çok çok haklısınız. Sadece işyerindeki halini biliyorum, sosyal hayatında nasıl? Aile içinde nasıl? Düşünceleri fikirleri vsvs çok önemli özellikle aile konusu resmen korkum :))))

Çok çok haklısınız. Sadece işyerindeki halini biliyorum, sosyal hayatında nasıl? Aile içinde nasıl? Düşünceleri fikirleri vsvs çok önemli özellikle aile konusu resmen korkum :))))
Hemen aşk böceği olmayın

Canım cicim yapmayın

Ben ciddi düşünüyorum diyin

1 ay boyu tenhada ve arabaya binmeyin

Sizi denemek için yakınlaşıp

Sonrada siz sevdiğiniz güvendiğiniz için karşılık verince sizi basit görebilir

Aynı iş yerinden biriyle olmasını hiç sevmeyen biri olarak

Aşk moduna girmemek için

Sosyal medya hesaplarına bakmayın

Fotografına asla bakmayın

Aşık olursunuz

Ciddi konuşun

Size ev yada arbaya davet ederse

Bahane ederekte ısrarcı olursa kabul etmeyin

Dediğim gibi ben ciddi istiyorum diyin

İlerde evi yönetecek otoriteniz olması için

Çok konuşmayın

Hayat ınızın özellikle geçmişinizin hiçbir detayını anlatmayın

O arasın

O mesaj atsın gece geç saate kadar konuşmayın
Çbilinç alıçtınıza işlemesin

Belki tek gecelik ilişkileri olan

Bir kaç kadına abone olmuş birisidir

Şuan her şehir yüzlerce kadın var

Aradığın an evine gidip muhabbet ve herşeyi yaptıkları

Biz ciddi olalımki onlarda farkımız olsun

Sonra 1 ay boyu kalabalıkta arkadaşlarla beraber buluşun

Baktın iyi gibi yüzük takalı falan deyincede ailesini tanıma aşamasına geçin

Aikesinin tavırlarını inceleyin

Suratsız ve sivri dillierse

Bizim işimiz olmaz ailenden haz etmedim dersin

Yada ailen biraz micaz olarak olumsuz geldi

Evlenince evime ben istemeden giremezler diyip baştan rest çekin

Huzurumuz herşeyden önemli

Beni huzurauz eden hiçbir akrabayla görüşmek zorunda değilim

Sende benim ailemle istemeden görüşmek zorunda değilsin diyip ilk baştan

Kaynana ayapını evinizden kesebileceğinizi kabul ettirin

Baktınız gece hayatı yok

Ve sanada aileler bizi huzursuz ederse istediğin zaman görüşürsün deyip ilk baştan ipi eline almanı kabul ederse

Yüzüğü takarsınız yüzüğü takmadan ikinizde telefonlarınızı karıştırmayın

Yüzüğü taktıktan sınrada aşık olmamak için

Asla takip ettiklerine fotolarına 1 kez olsun bile bakmayın

Yüzük takılınca ansızın bigün telefonuna beklemediği anda isteyin

Eğer orda başkasına ümit vadedici birşey gördüğünüz anda

Demekki 2 yüzlüdür atın yüzüğü

Tabi isterseniz yüzük takmadan bir önceki zamanda

Ama ilk zamanda asla yapmayın bunu

Herzaman bir kraliçe gibi dik başlı gülğmseyen ama ağır olun

Çünkü evlilikte sözünğ geçmezse burda konu üsütüne konu açarsınız

Kredi borcu varmı

Evlenecek gücü varmı

Ailesine parasını yediriyor mu

Anneci mi

Bakın

Ciddi düşünmeden ailesiyle tanışmayın

Ailesini en ince detaya kadar gözlemleyin

Başkası arkasından kötü konuşan bir aileyse hemen kaçın

Ayrıca beğendiğiniz lişi küfğr eden

Başkası hakkında nefret söylemkerinde

Dedikodu söylwmlerinde

Sinirli

Şunları öldürmeli

Şunu kesmeli falan diyorsa şiddete meyillidir

Daha önce kavga geçmişi olmamalıdır

Gece hayatı varsa kötü alışkanlıkları olabilir

Uyuaturucu dahil tüm belirtileri inceleyin

Eğer seni kısıtlıyor

Telefonu niye açmadın

Mesajıma niye hemen cevap vermiyorsun diye darlıyorsada dikkat et seni anında cevap vermeye

Sadece kendini ona adyacak taviırlar sergilemesi psikolojik şiddettir

Kıyafetine

Konıştuklarına asla onu yapmayacaksın dşye kısıtlıyorsada

Kadını mal olarak gördüğüne delalet eder

En yakın arkadaşı hakkında yada arkadaşları hakkında bile kötğ konuşuyorsa buda tehlikelidir 2 yüzlülüktür

Biz kadınlar bir ajan misali seçeceğimiz adamı incelemeliyiz

Back
X