• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşil kahveye başladım bugün

berrak_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
307
35
0
Ankara
Kızlar forumun bu kısmı daha çok üye tarafından ziyaret edildiğini düşündüğüm
için buraya konumu açmak istedim.
Ben bu gün yeşil kahveye başladım 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı
koyup kaynatıp içtim sabah ve öğlen.

Fakat aktardan aldığım yeşil kahve türk kahvesi gibi toz şeklinde değildi.
irili ufaklı öğütülmüş şekildeydi. birde hiç bir işlemden geçmemiş öğütülmemiş olan vardı.
ben kahvemi kaynattıktan sonra fincana süzüyorum ve öyle içiyorum.
çünkü içinde erimeyen sert tanecikler oluyor. yanlışmı yapıyorum sizce ? o sert taneleridemi yutmalıyım.
yoksa mutfak robotumda öğütüp mü içmeliyim .

Bu arada 2 haftadır geçmeyen şişkinliğim geçti ohh be dedim bugün rahat nefes almak ne güzelmiş :16:

şu yeşil kahve gercekten işe yarıyomu yağları yakarmı?:44::44:

Ben içtim bir süre, zayıflama konusunda bir faydası yok:ssz:

Yaaa gerçekten mi :26:
off ben çok umutlanmıştım oysa :43:
ama sarımsak çayıda zayıflatmıyor diyolardı arkadaşım rejim yapamadım çocuğun peşinde koşmaktan spora
zaten gidemiyorum veremicem demişti sarımsak çayını içe içe 3 ayda küçücük kaldı kız yüzü bile
gençleşti sanki :6:

Yaaa gerçekten mi :26:
off ben çok umutlanmıştım oysa :43:
ama sarımsak çayıda zayıflatmıyor diyolardı arkadaşım rejim yapamadım çocuğun peşinde koşmaktan spora
zaten gidemiyorum veremicem demişti sarımsak çayını içe içe 3 ayda küçücük kaldı kız yüzü bile
gençleşti sanki :6:

Canım bana çok faydası olmadı, bir paket tükettim zaten..Benimki de senin kahven gibi iri taneliydi, ben süzmeden içiyordum..

Ay ben onu rondoladım parçalamıyor çok sert.Kahvecide öğüttürdüğünüz kadarını normal Türk kahvesi gibi pişiriyorsunuz içiyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar forumun bu kısmı daha çok üye tarafından ziyaret edildiğini düşündüğüm
için buraya konumu açmak istedim.
Ben bu gün yeşil kahveye başladım 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı
koyup kaynatıp içtim sabah ve öğlen.

Fakat aktardan aldığım yeşil kahve türk kahvesi gibi toz şeklinde değildi.
irili ufaklı öğütülmüş şekildeydi. birde hiç bir işlemden geçmemiş öğütülmemiş olan vardı.
ben kahvemi kaynattıktan sonra fincana süzüyorum ve öyle içiyorum.
çünkü içinde erimeyen sert tanecikler oluyor. yanlışmı yapıyorum sizce ? o sert taneleridemi yutmalıyım.
yoksa mutfak robotumda öğütüp mü içmeliyim .

Bu arada 2 haftadır geçmeyen şişkinliğim geçti ohh be dedim bugün rahat nefes almak ne güzelmiş :16:

Cnm bende iciyorum yesil kahve aynen senin gibi aldim ogutulmemis en guzeli o ben suzgecte suzuyorum tanelerini yutmuyorum robotta ogutme cunku bolesi daha etkiliymis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bende iciyorum yesil kahve aynen senin gibi aldim ogutulmemis en guzeli o ben suzgecte suzuyorum tanelerini yutmuyorum robotta ogutme cunku bolesi daha etkiliymis

peki aynen söylediğiniz gibi kullanıcam
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz etkisini gördünüz mü ?

peki aynen söylediğiniz gibi kullanıcam
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz etkisini gördünüz mü ?

Evet gordum vucudumdaki sislikler indii
2. Haftadan itibaren bel kisminda incelmeler oldu..

Evet gordum vucudumdaki sislikler indii
2. Haftadan itibaren bel kisminda incelmeler oldu..

Canım yanında spor falan yapıyor musun yoksa sadece yeşil kahve mi tüketiyorsun?

Canım yanında spor falan yapıyor musun yoksa sadece yeşil kahve mi tüketiyorsun?

ekmek ve tatlıyı kestım cnm onunda etkisi var tabi spor yapmak istiyorum ama pek vaktim yok yarım saat zaten zorunlu yuruyorum :)

ya ben de dün aldım ama aldığım yer 1 tatlı kaşığı kahveye kaynamamış sıcak suyu üzerine ekleyin için falan dedi internette de normal kahve gibi pişirin yazıyo ne yapmam gerekiyo bilemedim. kahve aldığım gibi duruyo hala içemedim :43:

Bende kullanmayı düşünüyorum ama ne bileyim kararsızım. Bana biraz şey gibi geliyor hani bir anda moda olan ama hiçbir etkisi olmayan zayıflama ürünleri olur ya öyle gibi. Emin değilim ya yeteri kadar bilgide bulamadım :/

Back
X