Şimdilerde şu attığım gibi olanlarda çok tutuluyor... Tabi , mobilyanızın tarzı ve dönemide önemli. Bu salonmu olacak , oturma odasımı?Yeşil renge uydurmak için baya zorlanıyorum
Aslında buradaki çiçek desenli olan fona açık mor koltuk istemiştim
Ama eşim illa yeşil olsun istiyor
Bu resimdekileri bulabildim
Çok kararsızım
Yardımmm
Salona olucakŞimdilerde şu attığım gibi olanlarda çok tutuluyor... Tabi , mobilyanızın tarzı ve dönemide önemli. Bu salonmu olacak , oturma odasımı?Eki Görüntüle 2048288
Hımm haklısın... Netten bi araştır kafanda yoksa bişeyler , sizin takıma benzeyen mobilyalar nasıl , döşenmiş renk uyumları nasıl?Salona olucak
Sade bir salon istiyorum
Yeşil kapak olursa çok kapatır
Sarı olursa çok canlı olur gibi
Yeşilin rahatlığı olsun istiyorum
Ama nasıl fon olucak karar veremiyorum
Teşekkür ederim yorumlarınız içinHımm haklısın... Netten bi araştır kafanda yoksa bişeyler , sizin takıma benzeyen mobilyalar nasıl , döşenmiş renk uyumları nasıl?
Fikir edinirsiniz.
Güle güle oturun
Merhaba
Yeni evime taşınacağım inşallah.koltuklarım bu
Fakat ne renk fon alıcam karar veremedim
Tülüm düz kırık beyaz olucak
Fon ne renk olabilir sizce
Sarı çok renkli göstermez miyüzde yüz sarı tonu olmalı...
Hardal sarının bir koyusu mu oluyorduAynı tonlarda yapmayın hardal çok yakışır bu renge..
Gerçekten miBerjerlerin renginde takımım vardı berjerleri somondu siz perde sormuşsunuz ama eğer almadıysanız berjerleri değiştirin inanın o ton yeşil çok boğuyor enerjimi emdi resmen senelerce.
Taksiti biter bitmez sattım hemen gidip pembe takım aldım. O ara çok aceleyle modern görünüyo diye almıştım. İnan boğdu beni ne yapsam açamadım evin havasını. halıları mı değiştirmedim kırlentlermi almadım Yok yok.Gerçekten mi
Ben de çok kararsızım boğar mı boğmaz mı diye
Doğayı temsil ettiği için huzur verir diye okumuştum ama çok kararsızım
Bu sene çok moda fakat ben çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?