Merhabalar Rabia Hanım, İnanın sırf size yanıt verebilmek için bu siteye üye oldum. Yeşil Portakal Bebekevi hakkında bilgi istemişsiniz.
Ben Yeşil Portakallardan Küçük Demirin annesiyim. Demircim 15 aylık şimdi. Yeşil Portakalla üç aydır tanışığız. Öncelikle, şunu söylemek isterim. Biryer hakkında bilgi edinmenin en iyi yolu, oraya gidip bizzat kendinizin görmesi ve oradakilerle tanışmanız. Yeşil Portakal'a gidip içeriği girdiğiniz anda sizinle muhatap olacak Ayşe Hanım ve öğretmenlerden alacağınız elektrik size verilecek en güzel yanıt olacak aslında. Bunu size söyleyen yeşil portakalın en evhamlı annelerinden biriCADIARZU Herkesin çocuğu kıymetli tabii ama sanki sizinki en kıymetlisi gibi geliyor insana değil mi? İlk ve tek tanıştığım bebekevi yeşil portakal diğerlerine gitmeyi tanımayı bile düşünmedim. Öncelikle, sadece 0-3 yaş grubu, en güzeli bu zaten. Canımı her sabah teslim ettiğim (kafamda en ufak bir soru işareti bırakmaksızın) bu yer gerçekten bir aileevi bebeğiniz için. Zaten kurucumuz psikoloğumuz,vs... Ayşe Hanım ekstra bir insan.a.s Anlatılmaz tanışmak lazım yani...Siz bir gidin ya, ben uzun uzun anlatmayayım. bir görün bir tanışın inanın daha ilk saniyelerde ikna olacaksınız.:1hug:Yeter ki bebeğiniz yeni ve güzel bir ortama girmeye hazır olsun...
Sevgiler... Nilgün :teytey: