Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ya sizin çocukluk dediğiniz ne zaman??? benim çocukluğum 90lardı... bir sürü kozmetik de bilirdim... annem kullanmazdı da teyzemler süslüydü... pastel delisiydim ben, oynardım makyaj malzemeleriyle ama yeşil ruj gördüğümü hiiiiiiiiiiiiç hatırlamıyorum... vala sırf merakımdan gidip alıcam bi tane ohaoldumsmile

Çocukken almıştım parlatıcı demiştim , kuzenim sürüp sürüştürmüştü tam çingene pembe durmuştu onda dudaklarıda kalındı
Teşekkürler konu için .

bende hala var =) dudaklarımı birbirine ne kadar çok sürtersem o kadar kızarıyor rengi harika birşey =)) ve de geçmiyorr =)hihoyyyt

kızlar istanbul ortköyde var dün aklıma düştü dizilerden birini seyrederken bunlar öpüşürken neden çıkmıyo bu rujlar bizimkiler öpüşmeden bile çıkıyo araştırrim ne markalar var derken yeşil ruju hatırladım bugun hemen araştıiim diye ortaköyü gezicektim ki 2. girdiğim dükkanda 3 tlye buldum
şimdi dudağımda ilk sürdüm kırmızıydı şimdi çingene pembe gibi ama sonuçta dudaklarımda renk var
anasınıfı öğretmeniyim ve sonuçta gelen velilerle görüşürken bakımlı olmak zorundayız ve sabah bi kere sürüp saatlerce kalıcak bi ruja ihtiyacımız var....
aldığım yere de söyledim çeşitli renkleri çıkmış mutlaka getirtin araştırın diye.
isteyene adres verebilirim.
mesaj atabilirsiniz.... güzel bakımlı günler hanımlar

bu arada söylemeyi unuttum memnun kaldı rujdan rengi kötü değil tam tersi çok güzel mat bi rengi var... dudakla bir bütün duruyoo

ben geçen gün salı pazarında görüm bayanssulusmile hihoyyyt

ablam sağolsun eskişehirden almış gelmiş bu ruju bana.bayıldım kaydirigubbakcemile2 tüm gün çıkmıyor.konu açacaktım varmış tabiki.bilmeyenler için foto ekliyorum yerimseniben

ben bugün gördüm o rujdan, bbursada bi pazarda vardı..aldıkkk..3 tl..

izmirde bütün japon pazarlarında satılıyo valla zemuszemus
ben korkuyorum markası nedir zarar verir mi diye ruj önemli çünkü sürekli dudakta eyvahedigeldismile

benimde vardı küçükken kuzenim vermişti çok şaşırmıştım sürdüğüm zaman kaydirigubbakcemile3ama pek kullanamadım annemler küçük olduğum için izin vermiyorlardı bulursam alcam bende bayanssulusmile

kızlar ortaköyde var, fatihte var, pendikte var; kolayca bulunuyo esasen... yalnız eskiden daha koyu renkliydi ve dudaklarınız soyulana kadar çıkmıyodu vede acaip kurutuyodu, ama şimdi aldığımın rengi daha açık ve nemlendiriyo, çıkması daha kolay; ama tabi 2-3 gün yine kalıyo yani:)

yanı tam olarak anlattıgınız gıbı olmasa da watsons da var onlardan. bu nıveanın parlatıcı/dudak koruyucuları gıbı bısey. mat rengı. suruyosun 2 3 dakıka ıcınde pespembe oluyo ve ınanılmaz kalıcı. cok guzel bı rurun oembesı de cok dogal

bende hatırlıyorum evet, küçükken benimde vardı ve herkese olduğu gibi banada izin vermemişlerdi sürmem içinkaydirigubbakcemile3

Ankarada nerde var acaba, bende alsam CADIARZU

hatırlamam mı ...anneciğimin vardı bende onun makyaj malzemelerini gizli gizli oyanayan biri olarak
bu ruju bulmuş sürmüşdüm diğerlerini annem farketmeden çıkarıyodum ama bu bu ruj kalmışdı dudağımda

geçen gün Mardin in çarşısında doolaşırken kuytuda kalmış bir dükkanda gördüm.çok güzel ürünler vardı.hemen bi yeşil ruj aldım.sabah sürüyorum akşama kadar kurutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…