Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Canım eğer İzmir'de oturuyorsan Şirinyer Forbes'te Japon Pazarı var.Orada satılıyor.Bende görmüştüm.Dudağa sürünce dudağın sıcaklığına göre renk alıyor.

kızlar dudakta nasl bi ton ortaya çıkıyo kimi pembe demiş kimi kımızı.foto ekleyebilirmisiniz sürüp?annemin ben küçükken vardı ama anmsamıyorum ne renk çıktığını

Kızlar geçenlerde aldım mor gibi kırmızı beğenmedmlmaz: hemde iki tane pff :sinifsinif:eskiden aldığım daha güzeldi boshayallersmile

cnm bursada nerden aldım öğrenebilirmiyim bende istiyorum

bütün çocukluğum boyunca herkesin beni kendimden pembe dudaklı sanmasını sağlayan rujdur bu. bu durumda makyaj yapmaya 5 yaşında filan başlamış oluyorum herhalde.

kızlar bazısı pembe bazısı kırmızı mor çıkıyo demişsiniz nerden anlıycaz bunu varmı bi yolu?ben kırmızı istiyorumda....

bende çok sevdim bunu almayı düşünüyorum ama çok ucuz olması flan beni düşündürüyor sağlıklı mı acaba?gerçi hepimizin annesinden kalan rujlar onların dudakları sağlamsa bize de bişey olmaz ama yine de kuşkuluyum

kızlar ben bursada buldum fascination sağolsun onun yardımıyla kullanıyorum çok güzel dudakları yumuşacık yapıyor bence sağlıksız olsaydı hala pıyasada olmazdı hem bakarsak aldığımız dudak parlatıcılarda aynı fiyatta

bende 3tlye sordum sosyete pazarında gördüm o dışı sarı olanlardan,birde magic kiss diye markalısı var daha modern dışı ama o kaç para bilmiyorum

Bana da Almanya'dan gelmişti bu ruj.
Çok adi bir duruşu var bence. Hiç hoş değildi hatırladığım kadarıyla.
:umursamaz:

kızlar yeşil ruju olanlar şunu deneyip sonucunu yazabilir mi? a.s.

1. Elinize biraz ruj surunuz.
2. 24-14 ayar altin bir yuzugu ruja surtunuz.
3. Icinde kursun var ise rujun rengi siyaha doner

Benim geçen sene yurtta bir arkadaşımda vardı bu rujdan hatta ben bişi olmaz deyip baya bi fazla abartmıştım sürerken bir keresindekaydirigubbakcemile3
Bir de baya kalıcı bir ruj ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…