- Konu Sahibi Cahide_Nazli
-
slm kızlar baktım sitede çocukluğumuzun yeşil rujundan eser yok hemen bu konuyu açtım. hatırlar mısınız sarı dore tırtıklı bi dışı wardı. içinde de koyu yeşil bi ruj. weee sürünce bi kaç dk içinde pesbembe olrdu. opuyorumnanaktan üstelik bi kaç gün boyunca da geçmezdi.çok da doğal durudu zemuszemus şimdilerde üretiliyor mu bilmiyorm. ama en kısa zamnda üretiliyorsa da almayı düşünüyorum.paylaşımlarnızı bekliyorum sewgiler... sengözlerimebaksanab
İzmirde nerde bulabilirm yaa iki sene önce kullandım daha 4tlydi hatta:gitme:
ben 2005 den beri kullanıorum 5 yıldır ve çok memnunum evet hala sarı ambalajda ve yeşil fuşya pembe oluyo sürünce ve naparsan yap çıkmıo
en sevdiğim rujum yani yemek ye naparsan yap saatlerce çıkmıo hatta ben kalıcı makyaj temizleyicisiyle bile zorla çıkarıorum ve o kadar pahalı rujlarım var hepsi hemen çıkar bunu ise o kadar ucuz aldım ki bütün arkadaşlarım armasına rağmen sonra bulamadılar ama ben buluorum ohhhh bursada var yanii canım rujumm her gören şaşırıyo bide nasıl oluyo o die hahabayanssulusmile
Benim geçen sene yurtta bir arkadaşımda vardı bu rujdan hatta ben bişi olmaz deyip baya bi fazla abartmıştım sürerken bir keresindekaydirigubbakcemile3slm kızlar baktım sitede çocukluğumuzun yeşil rujundan eser yok hemen bu konuyu açtım. hatırlar mısınız sarı dore tırtıklı bi dışı wardı. içinde de koyu yeşil bi ruj. weee sürünce bi kaç dk içinde pesbembe olrdu. opuyorumnanaktan üstelik bi kaç gün boyunca da geçmezdi.çok da doğal durudu zemuszemus şimdilerde üretiliyor mu bilmiyorm. ama en kısa zamnda üretiliyorsa da almayı düşünüyorum.paylaşımlarnızı bekliyorum sewgiler... sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?