Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
nerden aldın kız bak şaşırdım onada her dudakta ayrı pembe mi oluyomuş enteresan bende alım baariakannehir

pazarlarda,çin pazarlarında,kozmetikçilerde var ben 3tl ye buldum ama kurşun içeriyor mu bilmiyorumkeşke biri o testi yapsa . . ..

bende de var 2 liraya almıştım galiba pazardan.evet çok kalıcı ama pembe olduğu için çok yakıştırmıyorum kendime.keşke kırmızı olanı olsaydı yaakannehir

bence 2-3 liralık şeyler dudağa sürülmez.sürmeyin kızlar ilerde belki bi zararını falan görürsünüz.bilindik markalardan şaşmayın derim...

:roflol:benım dudagım mor oluncamı acaba bende kırmızı duruyor.ama guzel olan tarafı cıkmıyo ya.yat kalk aynı.acayıp bişey

bendede var bu rujdan tiyatroda sürmüştüm diğer gün okula gittigmde hala çıkmamıştı öle pembe pembe doLaşıyodum kaydirigubbakcemile3

rujun resmini buldum ama 100 mesajın üstünde olması gerekiyormuş eklemek için. görsellere sihirli ruj yazarsanız çıkıyor :) bu rujla ilgili benim bir anım var. ben kırmızı dudak takıntısı olan biriyim. yatmadan önce hafif kırmızı ruj sürerimki sabah kalktıgımda dudaklarımı kırmızı göreyim diye. arkadaşımda bu rujdan bahsetti babaannemde var falan diye. degişik bir eyeliner ım vardı yeşildi. arkadaş onu o ruj sandı dudagıma sürdü salonun ortasında dudagımda eyeliner on on beş dk beklemiştim :)) geçenlerde bir bijuteride gördüm mutlaka alacagım ama pembe yapıyorsa bana göre degil ben kırmızı diye biliyordum ??

ay hatirlamazmiyim,annem evde yokken ayakkabisini ,beyaz renkli ince corabini,uzun gece elbisesini ve de yesil renkli rujunu surmustum,gecmemisti aksama kadar ve yakalanmistim,cocukluk anilarim depresti.benim dudagimda cingene pembesi gibi olmustu diye hatirliyorum,yani cirt bir renkti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…