Yeşil

ben cok sabunlamıyorum ama bazen duş jeli ile liflenirken bazen lifliyorum yada liflemesen bile sonucta kopuk gidiyor oraya. DR fiti vermişti hiç bir işe yaramadı. Dediğin gibi yaparım. zaten 90 da yıkıyorum çamaşırları. artık kullanmayacağım deneyeyim bakalımç

çok tşk ederim. burada 2008 de konu açılmış, baya kişide varmış oysaki ama herkezin sorunu başka bünyesi başka onlara bakarak içi mi rahatlatıpta ertelemek istemiyorum. yarın ilk işim dr mi aramak bakalım ne diyecek, gel diyecek mi yoksa ilaç mı kullan der.
Kesinlikle sabun sürmeyin, liflemeyin. Ben de aynı hayatı yaptım fitil kullandım, geçti. Su dışında bir şey değmesin. Ayrıca mutlaka temizliğinizi önden arkaya yapın. Günlük ped kesinlikle kullanmayın, zaten siz de vazgeçmişsiniz. Pamuklu iç çamaşırı kullanın.
Başkalarının durumları farklı olabilir, en güzeli sizin yarın bir doktora görünmeniz. Önemli bir şey değildir büyük ihtimalle ama ihmal etmemek lazım.

o nedemek? internettede okudum ama anlayamadım.

bir tür parazit, başlıca cinsel yolla geçer, sarı-yeşil akıntı yapar. Doktorun yapacağı muayene ile kolayca anlaşılır, dert etmeye gerek yok. Tek sorun eşinizinde antibiyotik kullanmayı kabul etmesi gerekiyor.

Kesinlikle sabun sürmeyin, liflemeyin. Ben de aynı hayatı yaptım fitil kullandım, geçti. Su dışında bir şey değmesin. Ayrıca mutlaka temizliğinizi önden arkaya yapın. Günlük ped kesinlikle kullanmayın, zaten siz de vazgeçmişsiniz. Pamuklu iç çamaşırı kullanın.
Başkalarının durumları farklı olabilir, en güzeli sizin yarın bir doktora görünmeniz. Önemli bir şey değildir büyük ihtimalle ama ihmal etmemek lazım.
sağol canım.

genel olarak zaten sadece su kullanıyorum. boyle cok terledıgımde kullanıyordum artık ozamanda sadece su kullanırım.
evet. bırakmamıstım daha ama bırakıyorum bugunden sonra ped kullanmayı. o pedı ilk defa kullandım ve onunla birlıkte basıma geldı. bende sabah o ped den degıl normal orkıt kullandım bakalım yıne olacakmı dıye denemek amaclı. sımdılık bırsey yok ama zaten boyle geceye dogru oluyordu sabah kaktıgımda bırazdaha yogun oluyordu. suan denemelık orkıt koydum yarın sabah guzel bır dus ıle pedsız baslayacagım gune... duzelen ekadar sıkıntı olacak ıkıde bırde degısmesı ama saglık ıcın deger. sabah once dr mı arıcam. ona gorede doktora gıdecegım.

bir tür parazit, başlıca cinsel yolla geçer, sarı-yeşil akıntı yapar. Doktorun yapacağı muayene ile kolayca anlaşılır, dert etmeye gerek yok. Tek sorun eşinizinde antibiyotik kullanmayı kabul etmesi gerekiyor.
eşimde birsey olup olmadıgı nasıl anlasılacak kı... kullanır kullanmasınada, ondan gectıgını nasıl anayacagız. bakalım yarın dr ne dıyecek. buyuk ıhtımal cagırır.

Banada pamuklu camasir giy dedi ama benim camasirim cok kirleniyor. Ped kullanmazsam gunde 4-5 kere camasir degismem gerekecek.
Bu kadar çamaşırınızın kirlenmesi normal gelmedi bana
Günlük ped kullanmayın
Bu kadar akıntının sebebini bulun

Bendede vardı böyle akıntı 2 ayda anca gecti.
Cok gecmis olsun.
Antibiyotik fitil ve bitkisel kurle kurtuldum....

A101de 3lü slip satılıyor kumaşı gayet güzel ve kaliteli onlardan alın bol bol değiştirin çamaşırınızı.

Akıntınız çok fazlaymış yalnız

Bu kadar çamaşırınızın kirlenmesi normal gelmedi bana
Günlük ped kullanmayın
Bu kadar akıntının sebebini bulun
vardı zaten fitil vermişti dr işe yaramadı belkide ped kullanmaya devam ettigim icin ise yaramadı

Bendede vardı böyle akıntı 2 ayda anca gecti.
Cok gecmis olsun.
Antibiyotik fitil ve bitkisel kurle kurtuldum....
antibiyotik ve fitili dr verirde nasıl bir kür kullandınız gerçektende gına geldi bana.

aslına bakarsak bu 1 aydır akıntım daha oncesıne gore baya azalmıstı. ama birden bire bu yeşil türedi.

Doktor kullanma demis canim demekki boyle bir zarar doguracagini biliyor. 4-5 defa camasir degistirmezsin de 2 kere 3 kere degistirirsin mesela. Eger illa bir sey kullanma ihtiyaci hissediyorsan o zaman 1-2 metre pamuklu kumas satin al onu guzelce yika. Dogal bir deterjan ya da sabunla yikasan daha iyi olur cunku gun boyu teninle temas edecek cok kimyasal iyi degil. Kuruduktan sonra kumasi guzelce utule ve istedigin buyuklukte parcalara kes, temiz bir ortamda muhafaza et. Gunluk ped gibi kullan. Isin bitince ister yika, ister at. Gunluk pedlerden daha az zararli olur hem senin icin hem cevre icin.
Banada pamuklu camasir giy dedi ama benim camasirim cok kirleniyor. Ped kullanmazsam gunde 4-5 kere camasir degismem gerekecek.

A101de 3lü slip satılıyor kumaşı gayet güzel ve kaliteli onlardan alın bol bol değiştirin çamaşırınızı.

Akıntınız çok fazlaymış yalnız
onlar pamuklumu? dr pamuklu giyin demisti de...
evet ama son 1 aydır onceki yıllara gore baya azalmıstı. suc bende galıba dr ped kullanma dedigi halde kullanmıs olmam. hergun degısıyorum ama....

Doktor kullanma demis canim demekki boyle bir zarar doguracagini biliyor. 4-5 defa camasir degistirmezsin de 2 kere 3 kere degistirirsin mesela. Eger illa bir sey kullanma ihtiyaci hissediyorsan o zaman 1-2 metre pamuklu kumas satin al onu guzelce yika. Dogal bir deerjan ya da sabunla yikasan daha iyi olur cunku gun boyu teninle temas edecek cok kimyasal iyi degil. Kuruduktan sonra kumasi guzelce utule ve istedigin buyuklukte parcalara kes, temiz bir ortamda muhafaza et. Gunluk led gibi kullan. Isin bitince ister yika, ister at. Gunluk pedlerden daha az zarli olur hem senin icin hem cevre icin.
aslında bunu bir arkadasta yazmıstı bunu yapmayı dusunuyorum.
dun zaten evde kendımız nasıl sabun yapabılırız dıye arastıyordum. evde kendım sabun yapmayı dusunuyorum. katkı madde yok deselerde bazı satıcılar ınsan guvenemıyor inanmıyorum acıkcası.

eşimde birsey olup olmadıgı nasıl anlasılacak kı... kullanır kullanmasınada, ondan gectıgını nasıl anayacagız. bakalım yarın dr ne dıyecek. buyuk ıhtımal cagırır.

Eğer trichomonas ise sizde varsa eşinizde de var(Yani cinsel hayatınız varsa) . Ama eşinizde belirti vermez, siz tedavi olup ondan size geçmesin yeniden diye onunda tedavi olması gerekir.

Eğer trichomonas ise sizde varsa eşinizde de var(Yani cinsel hayatınız varsa) . Ama eşinizde belirti vermez, siz tedavi olup ondan size geçmesin yeniden diye onunda tedavi olması gerekir.
sagol canım. doktora gorundugumde eger dedigin hastalık ise esimede antıbiyotık verır herhalde degıl mı?

evet ama son 1 aydır onceki yıllara gore baya azalmıstı. suc bende galıba dr ped kullanma dedigi halde kullanmıs olmam. hergun degısıyorum ama....
Ben de günlük ped kullanıyordum ama iyi gelmedi, a101inkiler pamuklu kumaşını sevdim ben bir sürü aldım sık sık değiltiriyorum

sagol canım. doktora gorundugumde eger dedigin hastalık ise esimede antıbiyotık verır herhalde degıl mı?

verir, bilgilendirir. Sonuçta onlar bizden de iyi biliyor. Ama vermezse içinizde rahat etmezse eşiminde tdv olması gerekiyor mu diye sorabilirsiniz.

Arkadaslar dogru yeremi aciyorum bilmiyorum..
Bu konu hakkinda cok eskiden acilmis konu buldum yazdimda ama gorulecegini sanmiyorum.

Telaslaniyorum kusura bakmayin.
Ben konu acmasini sevmem ama ne yapayim.

Tam olarak akinti diyemem cunku sivi degil.
Gunluk pedim yeşil renkte kirleniyor. Açık yeşil.
Akinti midir degilmidir bilmiyorim. Oyle beyaz yada seffaf akinti gibi sivi degil cunku.
Hani sari renkte kirlenir ya camasir ama bu yesil renktesi iste.

32 yasindayim ilk defa boyle birsey basima geliyor. Internet, kötü haber tellalligi yapiyor. Okuduğumda cok moral bozucu seylee yaziyor. Iyice korktum.
Pazartesi doktoru arayacagim tabi ama korkuyorum koru birseymi cikar acaba diye. Birde gunluk pedimin markasini degistim o gunden begri boyle. Onunla alakasi olabikir mi? Gerci belirli bir marka kullanmiyorum degistiriyorum ne denk gelirse ama bunu ilk defa kullaniyorum. Kotex ilk defa kullaniyorum ve bunu kullandikta sonra basima geldi bu.

Ve benim normalde kalin olan sac tellerim cook inceldi, tuy kadar inceldi neredeyse ve topar topar dokuluyor. Neler oluyor bana anlamadim ki. Evlenmis evleneyi görmediğimi duymadigimi yasiyorum bedensel degisim olarak.

Fikirlerinizi bekliyorum. Yada tecrubelerinizi.

:KK43:((

Aynısı bana da oldu bir kez. Cinsel yolla bulaşan enfeksiyon. Bir haftalık antibiyotik tedavisiyle düzelirsin. İhmal etme sakın. Partnerinin de tedavi görmesi gerekiyor.

Bir de günlük ped kullanma, çok zararlı onlar.

Günlük ped yerine pamuklu bir kumaşı kes küçük küçük.. onu kullan daha rahat.. kirlendikçe atarsın..

Ben de günlük ped kullanıyordum ama iyi gelmedi, a101inkiler pamuklu kumaşını sevdim ben bir sürü aldım sık sık değiştiriyorum

Edit: Ay iki kez yollamışım aynı mesajı

Ben de günlük ped kullanıyordum ama iyi gelmedi, a101inkiler pamuklu kumaşını sevdim ben bir sürü aldım sık sık değiltiriyorum
bende alayım. simdi carsıya gitmeyi yada pazarı beklyemem ozaman.

verir, bilgilendirir. Sonuçta onlar bizden de iyi biliyor. Ama vermezse içinizde rahat etmezse eşiminde tdv olması gerekiyor mu diye sorabilirsiniz.
haklısın mutlaka sorarım.

Aynısı bana da oldu bir kez. Cinsel yolla bulaşan enfeksiyon. Bir haftalık antibiyotik tedavisiyle düzelirsin. İhmal etme sakın. Partnerinin de tedavi görmesi gerekiyor.

Bir de günlük ped kullanma, çok zararlı onlar.

kullanmam artık. yarın sabaha yeni bir gun ıle baslacagım.
bugun deneme yapıyorum normal orkıt koydum o yenı aldıgım peddenmı acaba dıye.
birde sizinki yogunmuydu? yogun kopuklu ve kokulumuydu? bende sadece camasır kırletıyor oyle vıcık vıcık degıl yada kopuklu degıl.

Back
X