Kimse kimsenin umurunda değilki herkez heybesini doldurma derdinde. tabi heybelerini doldurmalarına vesile olan yine bizler.. izlemesek tepkimizi belirtsek ama çıkmıyor sesimiz..
çok güzel ifade etmişsin yeşilim yüreğine sağlık herkezin onca derdi varken kimilerinin derdide kim kiminle nerede oluyor işte.. Allah ıslah etsin..
canım ablama merhaba demek için geldim nasılsın ablacığım iyimisin seni çok özledim
çok güzel anlatmişinn tok açın halinde ne anlarrrrr
çünkü aç değilkiii:1no2:
tşk ederim yeşilimmmmmm her şey gönlunce olsunopuyorumnanaktan
Ablacım mutlaka heryerde çıkıyor bir tane diken değil mi...
neden insanlar böyle anlayamadım gitti...
iyi olmayı herkes beceremz ama
kötü olmayı herkes becerir değil mi.
çok güzel anlatmışsınız,her zamanki gibi...
kucak dolusu sevgiler benden size...
canım bitaneciğim.yine döktürmüşsün.yüreğine sağlık.
ahh o medya yokmu ahhh.hepsi birer dayaklık ama naparsınki at koşturuyorlar işte.sanatcılarımız bile aleti değillermi sanki.sırası gelince söylenirler,halkın içinden geldik,ben halka aitim diye.bakalım kimlerin ekmeğine yağ sürecekler daha.
bu nasıldır halktan olmak,hiiçç anlamış değilim.boru ellerindeyken öttürsünler .onca garip yutkunurken.
bizler nefsimizle yuğrulup dururken yeni yetişen genç nesilimize üzülüyorum,ne çok şey var nefislerini dizginlemek gereken.hangi birine hayır diyebilecekler.gercekten sabırlar versin allah.
beşibir yerde idik.
altın vardır hani beşibiyerde derler.
taşımak için genelde,ya kurdele yada kalın bir iple taşırlar boyunlarında.altını çirkinleştirir,basit hale dönüştürür..
sizleride,birisi üzmüş,yakışmamış yanınıza.farketmiş ve taşımamışsınız.tanımakta güzel iyi yada kötü.
öpüyorum canıımm.kocaman kocamann hemdeeee...opuyorumnanaktan
yuregın dert gormesın hayırlısıyla ınşaallah.)
Ablacığım yüreği güzel insan ,sanki gökten inmiş meleğin sayfasındaymış gibi huzur buluyorum burada ,keşke her insan sen kadar duyarlı olsa her konuya ,dünya yaşanası olurdu ,
ben sana teşekkür edecek kelime bulamıyorum ,iyiki varsın iyiki bizimlesin ,
ALLAHIM seni ailenden ve bizlerden ayırmasın ,
Ailen ve sevdiklerinle hayırlı ,mutlu ,huzurlu ,sağlık neşe dolu uzun bir ömür nasip etsin inşallah sana ,
ALLAHIM bu dünyanıda, hak dünyanıda cennet etsin.........
Yalnız ülkemdeki değil, tüm dünyadaki insanlık nereye gidiyor. Nedir paylaşılamayan.?
Canım kk dostum eskileri yeniden yad etmek hoş.Yazılarını tekrar tekrar okumak hiç sıkmıyor insanı. Şarap gibi gün geçtikçe lezzetleniyor.))
“İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, fikirleriyle uğurlanır”......
Yıllar yıllar önce duyduğum, üzerinde çok düşündüğüm bir sözdü....Ve yine Yıllar içinde duygularıma kattığım, en doğru söz olduğuna karar verdim....
Gönüllerin derinliğine, gözlerin içtenliğine, sözcüklerin riyasızlığına önem verdiğimi fark ettim....
Ve dostlarımı seçmemde en önemli vasfın, maddi değil, manevi değerleri olduğunu keşfettim.
Ailemizi seçemiyoruz, seçme hakkımız yok....
Seçmek, evet seçmek gerektiğini öğrendim...
Bize verilen akıl ve duygularla, diğerlerini seçme hakkımız olduğunu anladım....
Seçtim, yanlış kararsa ayıklamayı öğrendim....
Bizlere zarar verecek bireyleri seçmek, bize verilen en güzel haktır.
Hepimize iyi günler.......a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?