Benim annemin kuzeninin kocası da sizin esiniz gibi silah ve av delisiydi. Durmadan dağlarda, ormanlarda hiç düşünmeden, hayvanciklarin yavrularımı vardir sorusunu sormadan, silahın önüne geçeni vururdu. Kuş, tavşan, yabani domuz VS bir gün geldi, kendisi vuruldu, ameliyatla zor kurtarıldı. Duzeldigi gibi, hemen gene ava, vur bakalım vur önüne geçene. Aradan 2 sene geçmedi, yine vuruldu ve ölüsünü getirdiler. Karısı kaldı 2 küçük kızıyla. Meslek yok, okuma yazma yok, para yok. Sade 1 inek var ve küçük bir zeytinlik. Bıraktığı karısı bir gece tecavüze uğruyor ve kendisi suçsuz olduğu halde, köylüler bunu köyden kovaliyorlar. O iki kızını buyutesiye kadar neler çekti, neler. Ben bunları karma olarak görüyorum. Yaptığın bir gün geri geliyor.
Ben sizin yerinize olsam, masumları sade zevk için öldürmesine üzülürdüm ve katiyyen öyle ir insanla yasiyamam. Elini bile tutmasından tiksinirim Sade zevk için öldüren bir insandan. Sorry.
Ben sizin yerinize olsam, masumları sade zevk için öldürmesine üzülürdüm ve katiyyen öyle ir insanla yasiyamam. Elini bile tutmasından tiksinirim Sade zevk için öldüren bir insandan. Sorry.