• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık bıktım.Benimle aynı durumda olan yokturr :@Bunun çaresi yok.

ailece toplanıp karara varın ve 1 sene boyunca kimseyi kabul etmeyeceğinizi eşe dosta komşuya bildirin,tabii sebeplerini açıklayarak.kırılmak küsmek isteyen varsa küssün,kimse size ekmek su vermeyecek neticede.

hala rahatsız ederlerse zili iptal edin,zorlada eve girecek halleri yok ya,bunlar yüzsüz yinede evimize girerler derseniz o zamanda kapıyı kilitleyin,o da mı olmadı,kardeşinizle 1 seneliğine başka bir yere gidin.

Son düzenleme:
Arkadaşım madem annen evde yok kapıya not yaz:Ders çalışıyoruz lütfen zile basmayın!:52:

Aynen ders çalışıyoruz müsait degiliz yazın kapıyı çalarlarsada açmayın :ssz: sorarlarsa kapıda yazıyodu görmedinizmi de olsun bitsin ne saçma ya :47:

bu ne beee,
hiç işim olmasa bile istemem ben öyle her gün misafir.
of çok bunaltıcı
bir bahane ile kapıdan çevirin

Deli deliyi görünce değneğini saklar derler ya..
Bir gün deliyi oyna..
Sinir krizi ayağına yat. Kimseyi istemiyorum bu evde diye bağır çağır.
Hatta ağla, tepin, eline geçen bir iki şeyi sağa sola fırlat. Elinden ne gelirse işte.

Farklı bir konuda ben yaptım. Gerçi rol yapmasaydım cinnetin hasını yaşayacaktım zaten. Onlarda ben de ucuz atlattık.
İnan bana işe yarıyor...

Son düzenleme:
Deli deliyi görünce değneğini saklar derler ya..
Bir gün deliyi oyna..
Sinir krizi ayağına yat. Kimseyi istemiyorum bu evde diye bağır çağır.
Hatta ağla, tepin, eline geçen bir iki şeyi sağa sola fırlat. Elinden ne gelirse işte.

Farklı bir konuda ben yaptım. Gerçi rol yapmasaydım cinnetin hasını yaşayacaktım zaten. Onlarda ben de ucuz atlattık.
İnan bana işe yarıyor...

Bu durumda bile güldürdünüz :1:
Yapabilir miyim bilmiyorum aslında iyi bir yöntem
Çok pis gaza geldim ama:27:

Normal aralıkta olduğu sürece misafirliğin anlamı vardır ne öyle zırt pırt

Ay sınavın var deyip öyle gelinip kurulunur mu yaa

Bir kere biri bana çayı demle kız geliyorum dedi bir iki kabul ettim baktım durum aynı dedim çayımız bitmiş gel bizde içelim bile demedi

Odur komşulara selam dahi vermekte tereddüt ediyorum hepsi yiyici

Yüz verince astarını istemek bu oluyor herhalde

Bir süre çalan kapıları açmayın bir iki çalarlar giderler :)

bekarlık dönemim aklıma geldi bizim evde yol geçen hanı gibiydi

gelen zili çalmadan dalardı,bizi yormazlardı kapıyı açmak için

benim annemler ilçede oturuyor gündüzleri kapı kitleme huyları yoktur :52:

bazen deli olurdum ama sizin kadar rahatsız edilmezdim ayrı odam vardı kapısını kitlerdim

bekarlık dönemim aklıma geldi bizim evde yol geçen hanı gibiydi

gelen zili çalmadan dalardı,bizi yormazlardı kapıyı açmak için

benim annemler ilçede oturuyor gündüzleri kapı kitleme huyları yoktur :52:

bazen deli olurdum ama sizin kadar rahatsız edilmezdim ayrı odam vardı kapısını kitlerdim

Bizim ev sobalı maalesef. Kışın tek odayı kullanabiliyoruz ve kışın başıma gelecekleri kara kara düşünüyorum bu durum benim gelceğime mal olacak. Hoş ayrı odada olsam ne değişir yatak odasına gelip beni kontrol eden insanlar olduktan sonra...
Biliyorum çok sessiz gibi duruyoruz ama gerçekten yapılacak şeylerin %90 ını yaptık işlemiyor ki.

Bizim ev sobalı maalesef. Kışın tek odayı kullanabiliyoruz ve kışın başıma gelecekleri kara kara düşünüyorum bu durum benim gelceğime mal olacak. Hoş ayrı odada olsam ne değişir yatak odasına gelip beni kontrol eden insanlar olduktan sonra...
Biliyorum çok sessiz gibi duruyoruz ama gerçekten yapılacak şeylerin %90 ını yaptık işlemiyor ki.

ciddi ciddi konusun kimse için geleceğinizden olmayın bugün çalışmassanız yarın karşılığını alamassınız
mesela diğer odayada elektrikli soba alsanız benim odamda elektrikli soba vardı.

ciddi ciddi konusun kimse için geleceğinizden olmayın bugün çalışmassanız yarın karşılığını alamassınız
mesela diğer odayada elektrikli soba alsanız benim odamda elektrikli soba vardı.

Konuşmak normal insanlara işliyor bunlarda etkili değil:/ babaannemler ve dedemler de kışın gelecek ve bu da daha fazla misafir demek.Onu da denedik geliyorlar odaya ya da herhangi bir şekilde rahatsız ediliyorsun.(çağırıyorlar, kapıya geliyorlar konuşuyorlar vs.)Zaten ders çalışmak müzik dinlemek gibi bir şey değil.Dikkatin dağıldı mı enerjin de kalmıyor:( yurda falan gitmeyi bile düşünüyoruz. Nefret ediyorum insanların %70 i düşüncesiz bence:@

Konuşmak normal insanlara işliyor bunlarda etkili değil:/ babaannemler ve dedemler de kışın gelecek ve bu da daha fazla misafir demek.Onu da denedik geliyorlar odaya ya da herhangi bir şekilde rahatsız ediliyorsun.(çağırıyorlar, kapıya geliyorlar konuşuyorlar vs.)Zaten ders çalışmak müzik dinlemek gibi bir şey değil.Dikkatin dağıldı mı enerjin de kalmıyor:( yurda falan gitmeyi bile düşünüyoruz. Nefret ediyorum insanların %70 i düşüncesiz bence:@

odanızın anahtarı yokmu?on kere yırmı kere calsınlar ama gıremesınler tamam gene motıvasyon bozulur ama ne bılıyım belkı ufakta olsa bı cozum yolu olabılır geldıklerınde odanıza gırın ve oda kapısını kıtleyın:26:

Gerçekten bıktım artık.Hem de kaç senedir.Ben açmasam kardeşim açacaktı burda konuyu. Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.
Özellikle bazı abone komşularımız..Sürekli bizdeler.Kardeşim üniv. hazırlık okuyor.Ben tekrar ygs-lys çalışıyorum.
Evimiz de çok büyük değil ve çalışacak yerlerimiz sınırlı.Yarın sınavı var bunun için okuldan erken geldi ama bunu bile bile oturmaya geliyorlar.Ben de uyumuştum sabah erken kalkıp ders çalışırım diye.Zaten uykum kolay gelmez geldiği zaman da onlar gelir mutlaka.Kız gelmiş odama kadar ışığı da yaktı beni kontrol ediyor.
Bazıları bize günde 2 kere uğruyor abartmıyorum.Gerçekten.Evimiz giriş kat ve evde olup oldığımız anlaşılıyor.Zatenm bizim sokakta hesap vermeden bir yere gidemezsin bilirler yani nereye gidip geldiğini.
Annem her seferinde ders çalıştığımızı vurgulayıp uyarıyor ama anlamıyorlar.
Küçüklüğümüzden beri durum aynı.Ben misafirler yüzünden sınava çalışamayıp ağladığım için gözlerim şiş gittiğimi bilirim okula.
Kadın az önce gelmiş (bu arada bizimle yaşıt falan da değil annem de şehir dışında niye geliyosun ki) keşke gemeseydik sınavın varmış diyor.Sinir oluyorum ya her seferinde mi söylenir bu.Eve gelen arkadaşlarımız bile şaşırıyor sizin ev yol geçen hanı gibi diye.
Bir önerisi olan var mı.Yaşamayan bilemez.Of sinirden klavyeyi parçalayasım geliyor.:14:

Gercekten cok sınır bozucu bırsey .Ben enn sonundaa dayanamaz çıldırırdım kovardım evden defolun gidin diye yada başka bır dılle gerçekten böyle insanlara mübah böyle davranmak.
Bende sınav zamanıı bzıe gelen ınsanların suratlarına bakmıyrdum bıle kızıyordum annem bunu bıle bıle bazen hayır dıyemıyordu bende umursamaz davranıyordum.
Gerekırsee suratlarına diyin ben anlamazlarsada kafaları basmıyor demektır artık bunun baskaa açıklaması yok canımm.

Gerçekten bıktım artık.Hem de kaç senedir.Ben açmasam kardeşim açacaktı burda konuyu. Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.
Özellikle bazı abone komşularımız..Sürekli bizdeler.Kardeşim üniv. hazırlık okuyor.Ben tekrar ygs-lys çalışıyorum.
Evimiz de çok büyük değil ve çalışacak yerlerimiz sınırlı.Yarın sınavı var bunun için okuldan erken geldi ama bunu bile bile oturmaya geliyorlar.Ben de uyumuştum sabah erken kalkıp ders çalışırım diye.Zaten uykum kolay gelmez geldiği zaman da onlar gelir mutlaka.Kız gelmiş odama kadar ışığı da yaktı beni kontrol ediyor.
Bazıları bize günde 2 kere uğruyor abartmıyorum.Gerçekten.Evimiz giriş kat ve evde olup oldığımız anlaşılıyor.Zatenm bizim sokakta hesap vermeden bir yere gidemezsin bilirler yani nereye gidip geldiğini.
Annem her seferinde ders çalıştığımızı vurgulayıp uyarıyor ama anlamıyorlar.
Küçüklüğümüzden beri durum aynı.Ben misafirler yüzünden sınava çalışamayıp ağladığım için gözlerim şiş gittiğimi bilirim okula.
Kadın az önce gelmiş (bu arada bizimle yaşıt falan da değil annem de şehir dışında niye geliyosun ki) keşke gemeseydik sınavın varmış diyor.Sinir oluyorum ya her seferinde mi söylenir bu.Eve gelen arkadaşlarımız bile şaşırıyor sizin ev yol geçen hanı gibi diye.
Bir önerisi olan var mı.Yaşamayan bilemez.Of sinirden klavyeyi parçalayasım geliyor.:14:

Misafirliğe gidilmeden önce bi telefon açılır.Müsait misiniz değil misiniz diye sorulur edilirdi..

Annen ayıp olur kırmayalım düşüncesiyle kibarca söylemiş ama hiçbirşey sizin geleceğinizden önemli değil..

Bu yüzden açıkca kızlarım sınava hazırlanıyor ,kusura bakmayın başka zaman desin..

odanızın anahtarı yokmu?on kere yırmı kere calsınlar ama gıremesınler tamam gene motıvasyon bozulur ama ne bılıyım belkı ufakta olsa bı cozum yolu olabılır geldıklerınde odanıza gırın ve oda kapısını kıtleyın:26:

Kilidi bozuk ama yaptırıcam babama ama bu şekilde uğraşmak da sinir ediyor.Ders mi çalışalım bu dengesiz düşüncesizler topluluğuyla mı uğraşalım:S

Misafirliğe gidilmeden önce bi telefon açılır.Müsait misiniz değil misiniz diye sorulur edilirdi..

Annen ayıp olur kırmayalım düşüncesiyle kibarca söylemiş ama hiçbirşey sizin geleceğinizden önemli değil..

Bu yüzden açıkca kızlarım sınava hazırlanıyor ,kusura bakmayın başka zaman desin..

Kapıyı açınca direk dalıyorlar canım.Burada normal insanlardan bahsetmiyorum yapışık bunlar ayrı bir cins yani.Konu başlığımda da belirttim bunun çözümü yok=( Kapıyı 10 kere açma 11. kez yine gelirler.Keşke tanısanız görseniz anlardınız.YA da hiç karşılaşmayın ya böyle insanlarla inşalllah, diyeyim daha iyi olur.

Kapıyı açınca direk dalıyorlar canım.Burada normal insanlardan bahsetmiyorum yapışık bunlar ayrı bir cins yani.Konu başlığımda da belirttim bunun çözümü yok=( Kapıyı 10 kere açma 11. kez yine gelirler.Keşke tanısanız görseniz anlardınız.YA da hiç karşılaşmayın ya böyle insanlarla inşalllah, diyeyim daha iyi olur.

Biraz duruşunuz sert olsun..

Sivri dilli olun ne kaybedersiniz ki ? Hem onlarda bunun farkında..

Kİşiliğimizde hiç yok(ailemin genelinde) ama sınırlarımı zorlamayı deneyeceğim.Bu zamana kadar başarılı olamadım bundan sonra olu muyum bilmiyorum:/

Canım valla yumcan gozunu açıcan agzınıı.Sert tepkı ver bı gun de bak bakalım nolcak de açıkça yanı.Gercekten de böyle ınsanlar ancak sert dılden anlarlar gıbı inşallh yanıı

Canım valla yumcan gozunu açıcan agzınıı.Sert tepkı ver bı gun de bak bakalım nolcak de açıkça yanı.Gercekten de böyle ınsanlar ancak sert dılden anlarlar gıbı inşallh yanıı

Aslında tek çözüm bu gibi.Of ya.Çok zor benim için bu tip insanlar bile olsa böyle aşağılamak gelmeyin vs. demek.Gerçi annem dedi gelmeyin diye ama tınlamıyo hele biri var sinir şey.

Kapiyi acinca direkt daliyorlarsa sen de kapinin onunde dur, yana ceklime, ya da sonuna kadar acma, oradan dersin veya sinavin oldugunu ve misafir kabul edemeyeceginizi, baska bir sefere insallah deyip kapiyi da yavasca itmeye basla. Yuzunuzu yumusak bulmuslar ondan geliyorlar. sizden once baskalarina da yapmis, kovulmuslardir muhtemelen..

Back
X