ah canım ah senden beter olanlar var ne diyosun misal ben bizım yandakı resmen çocuklarını bızde büyùttù kapıyı açar açmaz çocuklar hücum ediyo eve her öğlen eve gidiyorum yemeğe bizdeler evde kırılmadık eşya bırakmadılar o kadarki gecen gün çamaşır makınesinın düğmesinı kırmıslar annelerinin söyledıgı bu eve eşya almayın çocuk var biliyosunuz bende dedm çocuklar bizım değl kusura bakma dedm bundan 2 ay öncesine kadar kedı besliyoduk ay kadın kedıyı görünce bize bı küstü siz benım çocuklarım gelmesin diye kedı aldınız çocukları korkuyo anneme bide mılletın ıçinde ben bıdaha size gelmem sizdn bırsey yemem demış annemde gelene kapım açık demış sonra ben duydum bunu bu dışarda benımle konusmaya filan çalısıyo direk dedm anneme böyle böyle demıssın gelmeyen gelmesın yemeyen yemesın böyle düsùnenler zıkkımın kôkünü yesin bıdahada anneme böyle şeyler söyleme dedm ben evimde ister kedi beslerim ister köpek kimseyi ilgilendrmez dedm anneme kızıyo sen kızının huyunu biliyosun niye sôylüyosun bende dedm tabı söylıcek neyse bu olaydan sonra 2 ay falan gelmedı bayramda kôye gittk gıderken kedışımızıde götürdk oda közü pek bi sevdı babanemde bakarım diyince bıraktk orda tabı sonrasında ben çok depresyona fılan girdm ama bu bayram gıdıyoruz kuzuma kavusucam

neyse kedıyı bırakınca yine gelmeye başladı bunlar dün bi gittm küçük velet zırlıyo zaten 1 saat zamanım var yemekmı yedm ne yapm anlamadm kasığı yere atıyo sofrada herşeye uzanıyo delrdm resmen kadında diyokı bayramda gidince kedıyı getırcekmısınz dedm düşünüyorum getırmeyı aman ıkıncı bı sorun yasamayalm demezmı dedm valla bızım ıçın sorun yok sen düşün

velhasılkelam canım beterın beterı var