• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık bıktım.Benimle aynı durumda olan yokturr :@Bunun çaresi yok.

Yüzsüzlüğe bak ya.Ben de bilirim o tipleri:@

Bak konumda var ayrıntılarıyla " Çıldırmak üzereyim " diye oku .
Artık çıldıracağım ya .
Bir gün dayanamayıp kovacağım .
Ne hoş geldin diyorum ne hoş gittin .
2 torununu 2 yeğenini kızlarını kardeşini almış geldi bize bizde de misafir var .
Özene bezene profiterol yaptım torunu düşürdü profiterolü .
Halı battı .
Biz bir şey yemedik onlar geldi diye yetmedi yiyecekler .
Sonra birde diyor ki " bunlarla kim doyacak sende salak mısın nesin o kadar kişi çağırdın "
Artık nefret ettim ya .

annem kapıya yazardı: lütfen zile basmayın ders çalışılıyor..onlar da gelmezdi.

Bak konumda var ayrıntılarıyla " Çıldırmak üzereyim " diye oku .
Artık çıldıracağım ya .
Bir gün dayanamayıp kovacağım .
Ne hoş geldin diyorum ne hoş gittin .
2 torununu 2 yeğenini kızlarını kardeşini almış geldi bize bizde de misafir var .
Özene bezene profiterol yaptım torunu düşürdü profiterolü .
Halı battı .
Biz bir şey yemedik onlar geldi diye yetmedi yiyecekler .
Sonra birde diyor ki " bunlarla kim doyacak sende salak mısın nesin o kadar kişi çağırdın "
Artık nefret ettim ya .

Aynı.Ayyynı.Misafir geliyor yine bizdeler.Bazen bilerek geliyorlar.Ay hülyalar size gelmiş biz de gelelim.AĞzının ortasına çakasım geliyor o zaman.

çok basit bir söz sınavım var siz burda olduğunuz için çalışamıyorum gider misiniz demekten korkmayın, insanları kırmaktan korkmayın bence...

Aynı.Ayyynı.Misafir geliyor yine bizdeler.Bazen bilerek geliyorlar.Ay hülyalar size gelmiş biz de gelelim.AĞzının ortasına çakasım geliyor o zaman.

Bir gün dayanamayıp çakacam ben valla .
Ya benim teyzelerim anneannemler geliyor bu kadın yine geliyor .
Teyzemin teki kapalı diyor ki eşarba bu kadar para vermek salaklık aynısı 15 liraya da var hiç mi acımıyorsun.
teyzem de dedi " herkesin işine karışmak da basitlik ben bir şey diyemiyorum ? "
Artık bunaldım bu kadından kaç senedir .
Ağzını aça aça yemek yemek mi dersin .
Yatak odasında ne oluyorsa gelip bize anlatması mı dersin .
Artık zorumdan ağlayacağım ya .

Bir gün dayanamayıp çakacam ben valla .
Ya benim teyzelerim anneannemler geliyor bu kadın yine geliyor .
Teyzemin teki kapalı diyor ki eşarba bu kadar para vermek salaklık aynısı 15 liraya da var hiç mi acımıyorsun.
teyzem de dedi " herkesin işine karışmak da basitlik ben bir şey diyemiyorum ? "
Artık bunaldım bu kadından kaç senedir .
Ağzını aça aça yemek yemek mi dersin .
Yatak odasında ne oluyorsa gelip bize anlatması mı dersin .
Artık zorumdan ağlayacağım ya .

OOO ben kaç kere ağladım bunlar yüzünden.Milletin normal dertleri olur bizim derdimize bakar mısın.En çok da bu sinirimi bozuyor:47:

çok üzüldüm durumunuza.
senelerce bizde yaşadık.
bıde karsılarına çıkmayınca kırılıyorlar bozuluyorlar.
annede hep ayıp olur kızım gıt bı cay koy meyve getır vb der.
yaparsın 3 saat 5 saat bakarsın gıtsınde ders calısayım dıye.
valla bızım komsu çocuklar ders calısıyo dıye eve mısafır almazdı alsada 10 dk.
o 10 dk dada kendısı hızmet ederdı.
en ıyısı.
yanı mıllet sızın ekmeğinizi vermıyor suyunuzu vermıyor.küserlerse küssünler.

çok basit bir söz sınavım var siz burda olduğunuz için çalışamıyorum gider misiniz demekten korkmayın, insanları kırmaktan korkmayın bence...

Ama o kadar basit değil(en azından biz yapamayız) düşünsene çalıştığını görüyor yüzsüz yüzsüz tüh ders çalışıyormuşsuzun diyip hala oturmaya devam ediyor.Kaç yaş büyük kadın babaannem yaşında kızı babamla yaşıt ben nasıl hadi kalkın gidin diyeyim:105:

OOO ben kaç kere ağladım bunlar yüzünden.Milletin normal dertleri olur bizim derdimize bakar mısın.En çok da bu sinirimi bozuyor:47:

İnan bir daha gelsin gider misin işim var deyip kapatacağım .
Diyeceğim diyorum diyorum da yüz yüze gelince kilitleniyorum çıkmıyor .

çok üzüldüm durumunuza.
senelerce bizde yaşadık.
bıde karsılarına çıkmayınca kırılıyorlar bozuluyorlar.
annede hep ayıp olur kızım gıt bı cay koy meyve getır vb der.
yaparsın 3 saat 5 saat bakarsın gıtsınde ders calısayım dıye.
valla bızım komsu çocuklar ders calısıyo dıye eve mısafır almazdı alsada 10 dk.
o 10 dk dada kendısı hızmet ederdı.
en ıyısı.
yanı mıllet sızın ekmeğinizi vermıyor suyunuzu vermıyor.küserlerse küssünler.

Keşke küsseler.Nerdeee.Annem gelme dedi küstü.birkaç gün sonra yine geldi diyorum ya:47:

İnan bir daha gelsin gider misin işim var deyip kapatacağım .
Diyeceğim diyorum diyorum da yüz yüze gelince kilitleniyorum çıkmıyor .

Dün kardeşimle gaza geldik bir dahakine diyeceğiz diye ama hiç sanmıyorum yapamayız olmuyor. Söylenildiği kadar kolay değil çünkü.Zaten gelmeyin dendi.Geldikten sonra da nasıl girmeyin ya da gidin denilebilir ki:50:

valla ben açıkça söylemiştim öss ye hazırlanırken. komşular annemle kahve içmeye gelmişlerdi. dedim 1 hafta sonra sınavım var. lütfen şimdi gidin 1 hafta sonra gelin. bozuldular ama gittiler. ve inan bir hafta sonra hiç bişey olmamış gibi geldiler...

Ama o kadar basit değil(en azından biz yapamayız) düşünsene çalıştığını görüyor yüzsüz yüzsüz tüh ders çalışıyormuşsuzun diyip hala oturmaya devam ediyor.Kaç yaş büyük kadın babaannem yaşında kızı babamla yaşıt ben nasıl hadi kalkın gidin diyeyim:105:

diyemezsen aynı şeyleri yaşamaya devam edersin, kaybedeceklerin okul hayatından daha mı önemli ??

valla ben açıkça söylemiştim öss ye hazırlanırken. komşular annemle kahve içmeye gelmişlerdi. dedim 1 hafta sonra sınavım var. lütfen şimdi gidin 1 hafta sonra gelin. bozuldular ama gittiler. ve inan bir hafta sonra hiç bişey olmamış gibi geldiler...

İnanırım.İlk söylediğinde bozuluyorlar sonra yine geliyorlar.Aslında hadi kalkın gidin diyebilsek de senin gibi, yine gelecekler ben biliyorum.

diyemezsen aynı şeyleri yaşamaya devam edersin, kaybedeceklerin okul hayatından daha mı önemli ??

Canım hadi bir şekilde söyledim diyelim yine bir kaç gün sonra çıkar gelir.Ben malımı biliyorum.Kapıyı açmayalım diyoruz camdan biliyorum içerdesizin falan diyor ben de utansın diye tuvaletteydim diyorum ama nerdee.Ar damarı çatlamış hele bir tanesi var tam sinir.

Back
X