Yeter artık bıktım.Benimle aynı durumda olan yokturr :@Bunun çaresi yok.

iyiyim ben sağol:)kendini atacak yer arıyor komşularınız heralde.kapıyı açmayın abartanlara.

açmayacaksınız kapıyı olacak bitecek!mutlaka sorcaklar nerdeydiniz size geldik die;musait değildik banyo vs diyeceksin yalan iyi bişi değil elbette ama açıkça söylemiş annen sınavları var die....anlamıyorlarsa bunu deneyin..hamileyken çat kapı komşunun oğlu gelirdi "abla netiniz çalışıyor mu" bazen öyl ehal olurdu ki evi toplayamazdım yatmam gerekiyordu..soba yanıyor diğer odalar soğuk...mecbur pc nin olduğu odada oturmak zorundayım...ders yapıyor üstüne bir de face vs açıyor..arada bir açmıyordum kapıyı...siz de açmayın belki anlarlar özellikle günde 2 kez gelene açmayın...!küsen küssün geleceğinden sınavından önemli değil ya!kötü not alsan o komşuların mı düzeltecek?!

Size gelmesine gerek yok wireless sifrenizi verin istedigi zaman yapsjn odevini tabi sifreyi vermekten rahatsiz olmazsaniz

Eski oturduğumuz yerde bizde bu dertten muzdariptik ama görmen lazım bir ayakları bizde diğer ayakları kendi evlerinde karşı komşumuz espri yapardı araya halı serelim diye de ödüm patlardı ciddi ciddi yer arıyor diye...
Annem çok sigara içmezdi o zamanlar ama günde 1 paketi biterdi otlakçı komşulardan
Babam çok rahatsız olurdu o eve geldiğinde olan komşudan annem de kıramaz insan aynen senin annen gibi canım babamla tartışırlardı komşular yüzünden, hatta babam geldi diye annem "neyse yarın devam ederiz sohbete" demişti yok kız salona geçelim beyin oturma odasında oturur biz salonda demişti aha böyle kalmıştım

Sonra ne mi oldu ben açtım ağzımı yumdum gözümü annem helâk oluyordu iş yapmaktan hizmet etmekten saydım da saydım misafirliğin de dozu vardır dedim dedim sonra daha da uğramaz oldular eskisi gibi

He olan bana oldu fena kız diye apartmanda adım çıktı ama hiç de şikayetçi değildim valla ne derlerse desinler evimizin dış kapısının dışında konuşsunlar da

Yani kısacası canım sen insanlar kırılmasın canları yanmasın diye çeneni tutarsan senin çok canın yanar yarın bugün üniversiteyi kazanmayınca, o kırmadığın kadınlar da arkandan derler ki "kazanamadı" bu kadar kibar ince olma bu tiplere karşı

ben misafiri hiç sevmem. kendimi bildim bileli sevemedim. çünkü rahatıma çok düşkünüm, misafir gelince istediğin gibi oturamazsın kalkamazsın o an istediğin şeyi yapamazsın vs.
evde tekken kapıya birisi gelsin, kırk yıllık komşum olsa açmam. anahtarım yok annem üstüme kitleyip gitmiş vs derim.
komşu bişi almaya gelir, kapıyı azıcık aralayıp açar kapıdan veririm.
annem evdeyse zaten o ilgilenir hep, misafir sevmediğimi biliyor.
yani demem o ki, geldiklerinde ölü taklidi yapın. evde kimse yokmuş gibi vs.
ya da kapıyı azıcık aralayıp hiç müsait değiliz şu anda deyip kapayabilirsin.

ha hiç olmadı naparsın biliyo musun, kardeşinle içeri geçersin bunlar geldiğinde
bilerek bağıra çağıra söylenirsin.
"yarın sınavım var bunlar neden geliyor? ne kadar yüzsüz insanlar, misafirliğin de bi adabı var." gibisinden.
biraz arsızlık olacak ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş. çirkeflik etmeden, çirkefin hakkından gelemezsin. anladıkları dilden konuşman lazım.

ayy ben misafirleri hiç sevmem hiç istemem birisi bize gelsin otursun :44: bide onları öpmeyi de hiç sevmem hemen gider yüzümü derimi soyana kadar yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…