Canım hadi bir şekilde söyledim diyelim yine bir kaç gün sonra çıkar gelir.Ben malımı biliyorum.Kapıyı açmayalım diyoruz camdan biliyorum içerdesizin falan diyor ben de utansın diye tuvaletteydim diyorum ama nerdee.Ar damarı çatlamış hele bir tanesi var tam sinir.
ALLAH ALLAH eşkiya mıdır nedir.. yumuşak yüzlüsün bence sen, ah ben olcam ki gördüğü yerde yolunu değiştirmez mi acaba??? yalan söylemek günah olmasa ' bulaşıcı hastalığımız var' diye kandır derdim de o da olmaz
Gelen misafirlerin yüzüne pek gülmeyin gelenlere pek yüz vermeyin mesela kapıyı açtığınızda buyur etmeyin buyrun demek yerine hani bi sorun mu oldu gibi bakın yada direk söyleyin anneniz evde yoksa bunuda söyleyin annem evde yok filan diye almayın yani içeri böyle görgüsüzlerse mecbur insanda biraz görgüsüzlük yapıp açıkca dile getiriceksin yani.
Dün kardeşimle gaza geldik bir dahakine diyeceğiz diye ama hiç sanmıyorum yapamayız olmuyor. Söylenildiği kadar kolay değil çünkü.Zaten gelmeyin dendi.Geldikten sonra da nasıl girmeyin ya da gidin denilebilir ki
Konuşmak normal insanlara işliyor bunlarda etkili değil:/ babaannemler ve dedemler de kışın gelecek ve bu da daha fazla misafir demek.Onu da denedik geliyorlar odaya ya da herhangi bir şekilde rahatsız ediliyorsun.(çağırıyorlar, kapıya geliyorlar konuşuyorlar vs.)Zaten ders çalışmak müzik dinlemek gibi bir şey değil.Dikkatin dağıldı mı enerjin de kalmıyoryurda falan gitmeyi bile düşünüyoruz. Nefret ediyorum insanların %70 i düşüncesiz bence
Gerçekten bıktım artık.Hem de kaç senedir.Ben açmasam kardeşim açacaktı burda konuyu. Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.
Özellikle bazı abone komşularımız..Sürekli bizdeler.Kardeşim üniv. hazırlık okuyor.Ben tekrar ygs-lys çalışıyorum.
Evimiz de çok büyük değil ve çalışacak yerlerimiz sınırlı.Yarın sınavı var bunun için okuldan erken geldi ama bunu bile bile oturmaya geliyorlar.Ben de uyumuştum sabah erken kalkıp ders çalışırım diye.Zaten uykum kolay gelmez geldiği zaman da onlar gelir mutlaka.Kız gelmiş odama kadar ışığı da yaktı beni kontrol ediyor.
Bazıları bize günde 2 kere uğruyor abartmıyorum.Gerçekten.Evimiz giriş kat ve evde olup oldığımız anlaşılıyor.Zatenm bizim sokakta hesap vermeden bir yere gidemezsin bilirler yani nereye gidip geldiğini.
Annem her seferinde ders çalıştığımızı vurgulayıp uyarıyor ama anlamıyorlar.
Küçüklüğümüzden beri durum aynı.Ben misafirler yüzünden sınava çalışamayıp ağladığım için gözlerim şiş gittiğimi bilirim okula.
Kadın az önce gelmiş (bu arada bizimle yaşıt falan da değil annem de şehir dışında niye geliyosun ki) keşke gemeseydik sınavın varmış diyor.Sinir oluyorum ya her seferinde mi söylenir bu.Eve gelen arkadaşlarımız bile şaşırıyor sizin ev yol geçen hanı gibi diye.
Bir önerisi olan var mı.Yaşamayan bilemez.Of sinirden klavyeyi parçalayasım geliyor.
Evdesin gordum ac kapiyi derse... Acma, yanlis gormusdun evde kimse yok sana oyle gelmis o biz degiliz de)) ben derdim nolck ki... kapiyi avtiginizda girerse bizde simdi cikiyorduk disari cikicaz de anahtari eline al bakkala kadar git gel. VEYA uyuyoruz kusura bakmayin hadi eyvallah de kapiyi kapat.Olmadi ders calisiyorum mesguluz sizinle ilgilenemem evinizde rahat rahat dinlenirsiniz gule gule de sav basindan. Ille girerse ders calis 5 dk... misafirliginde kisasi makbulmus hadi size iyi geceler de kapiya dogru yuru kapiyi ac tekrar bekleriz de gonder. Kapiyi acmak zorunda da degilsin sem istemedikten sonra kapiyi kircak degil. Hersey sende biter acmicaksin kapiyi. Yurda gitmeyi nile dusunmussunuz kendi evinizde rahat yok sucu anne babanda buldum. Tum bunlar olurken ailen napiyor? Hic umurlarinda degil misiniz yanin pes... Anne babani al karsina konus kardesimle yurda gitmeyi bile dusunduk nir care bulun de acikca anlat. Bir anne cocuklari rahatsiz oluyorsa ders calisamiyorsa nasil bu kadar kayitsiz olabilir? Baban birsryler desin olmazsa? Geldiklerinde muzigi son ses acin duymamis olursunyz giderler. Yanliz hala aileni anlayamadim nasil bu kadar rahat oluyorlar ?
19-20 yaşınızdasınız ya tam deli zamanlarınız. değilsenizde öle olsun. kapı çalsın aa evdesiniz derse, camı aç "evdeyiz ama ders çalışıyoruz" de kapat. yada "evdeyiz ama aklımız derste"de kapat... deli ol canım sende...
ne insanlar var ya... annende hayır demesini öğrensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?