• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık canıma tak etti

file76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
1.601
671
248
Diğer
gerçekten artık yeter gitti en güzel yıllarım bu kilolar yüzünden 6 yıldır hep diyetteyim al ver le geçti gitti.duymadığım laf kalmadı yıllardır dışarıya çıkmak benim için kabus oldu artık evden dışarıya çıkmak istemiyorum.kilo veremiyorum bari 2. çocuğum olsun dedim o da nasip olmadı 9 haftalıkken kalp atışları durdu aldılar,bu olay beni tam mahvetti.bitti artık herşeyi kötü günleri arkamda bıraktım.dün akşam yatmadan önce tartıldım en şişman halim 90.500 çıktım.kendime çok güzel bir diyet listesi buldum tam bana göre ama onu buraya yazmak çok uzun olur 2 haftalık liste.bide bana yoldaş lazım birlikte bu kilolardan kurtulalım.

Son düzenleme:
ilk HAFTA
Kalkış (9:00): 1 Bardak sıcak su, 3 Adet kuru siyah kayısı

Kahvaltı (9:30): 2 Dilim kepek veya çavdar veya tam buğday ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir (Haftada 2 gün 1 dilim peynir yerine 1 yumurta), Domates, salatalık, herhangi bir yeşillik

Ara (11:30): 1 Porsiyon meyve

Öğle (14:00): 3 Köfte kadar (100 gr) et ya da 1 tavuk, ya da 1 balık, Salata, 1 tatlı kaşığı z.yağı ile. 2 dilim kepek ekmeği

Ara (17:00): 1 Su bardağı light süt, 2 adet kepekli galeta

Akşam (19:30) : 6 Kaşık sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt, 2 dilim kepek ekmeği

Ara (22:30) : 1 Porsiyon meyve

Son düzenleme:
bide kızlar çok uğraştım bu hamilelik takvimini kaldırıp kilo çizelgesini yapamadım bana yardım edin.

merhaba ben sana yoldaş olurum eğer istersen.dün başladım diyete.boyum 1.68 ve 74 kiloyum.hayatım boyunca hep kilo almak için savaştım.benden hep manken diye bahsederdi çevremdekiler.4 yıl önce ilk çocuğumu doğum yaptım ve hafif balık etliydim bu durum beni rahatsız etmedi hiç.bebeğim 9 aylıkken tekrar hamile kaldım doğum yaptığımda yine bu kadar kilolu değildim.2 bebekle eve kapanınca maşallah iştahımda yerinde birkaç ay önce 78 kg olduğumu gördüm.dukan diyeti yapmaya başladım 69 kiloya düşünce sıkıldım bıraktım keşke bırakmasaydım çok pişmanım ve şu an tekrar 74 kilo olmuşum.dün yine başladım ama diyetimi kendimce yapıyorum.yeşil çay ve sarımsak çayı içiyorum.çalıştığım için pek fazla egzersiz yapamıyorum ama bu şekilde bıkmadan devam edersem kilolarımın gideceğine eminim.sana bugünkü yediklerimi yazayım:

SABAH:aç karnına bir fincan sarımsak çayı içtim

09:30 da
1 dilim tam buğday ekmeği-1 domates-1 salatalık-kibrit kutusu kadar peynir-bir tutam maydanoz

arada bir fincan yeşil çay ve 2 tane form bisküvi yedim

ÖĞLE:
13:00 de bir tabak haşlanmış karnıbahar yedim üzerine yoğurt dökerek

15:00 2 tane form bisküvi ve yeşil çay içtim

AKŞAM: akşamda 4-5 kaşık ıspanak ve bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum saat 18:00 de.

ayrıca gün içinde 1,5 litre su içtim.

bu arada benimde motive olmaya ihtiyacım var daha önce 3 kere diyete başladım 6 kilo kadar verdikten sonra hep bıraktım.verdiklerimi hep geri aldım.bu sefer bırakmak istemiyorum

Merhaba,
Ne zaman boş kalsam kendimi diyet sitelerinde geziyor buluyorum:( Hiçbir zaman zayıf biri olmadım ama 2. çocuktan sonra tavana yaptı kilom. Boyum 1.62, kilom 76. Anlayacağınız aynı dertten muzdaribim.

Ben de size katılayım, beraber verelim kilolarımızı.

Merhaba,
Ne zaman boş kalsam kendimi diyet sitelerinde geziyor buluyorum:( Hiçbir zaman zayıf biri olmadım ama 2. çocuktan sonra tavana yaptı kilom. Boyum 1.62, kilom 76. Anlayacağınız aynı dertten muzdaribim.

Ben de size katılayım, beraber verelim kilolarımızı.

merhaba ben sana yoldaş olurum eğer istersen.dün başladım diyete.boyum 1.68 ve 74 kiloyum.hayatım boyunca hep kilo almak için savaştım.benden hep manken diye bahsederdi çevremdekiler.4 yıl önce ilk çocuğumu doğum yaptım ve hafif balık etliydim bu durum beni rahatsız etmedi hiç.bebeğim 9 aylıkken tekrar hamile kaldım doğum yaptığımda yine bu kadar kilolu değildim.2 bebekle eve kapanınca maşallah iştahımda yerinde birkaç ay önce 78 kg olduğumu gördüm.dukan diyeti yapmaya başladım 69 kiloya düşünce sıkıldım bıraktım keşke bırakmasaydım çok pişmanım ve şu an tekrar 74 kilo olmuşum.dün yine başladım ama diyetimi kendimce yapıyorum.yeşil çay ve sarımsak çayı içiyorum.çalıştığım için pek fazla egzersiz yapamıyorum ama bu şekilde bıkmadan devam edersem kilolarımın gideceğine eminim.sana bugünkü yediklerimi yazayım:

SABAH:aç karnına bir fincan sarımsak çayı içtim

09:30 da
1 dilim tam buğday ekmeği-1 domates-1 salatalık-kibrit kutusu kadar peynir-bir tutam maydanoz

arada bir fincan yeşil çay ve 2 tane form bisküvi yedim

ÖĞLE:
13:00 de bir tabak haşlanmış karnıbahar yedim üzerine yoğurt dökerek

15:00 2 tane form bisküvi ve yeşil çay içtim

AKŞAM: akşamda 4-5 kaşık ıspanak ve bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum saat 18:00 de.

ayrıca gün içinde 1,5 litre su içtim.
kendime yoldaş bulduğum için çok mutluyum verelim kızlar kurtulalım bu kilolardan.
bende 2 gündür sarmısak çayı yapıp içiyordum zencefil buladım bu gün içemedim.

Bugünü not alıyorum 19.11.2013 ve 76 kilo. Hadi bakalım kolay gelsin bizlere:)

Sarmısak çayı çok konuşuluyor son zamanlarda denesem mi acaba diye düşünüyorum. Diyetin yanında destekler belki.

Evet kızlar üçümüzede kolay gelsin.ben sarımsak çayını hazır olanlardan aldım.işyerinde daha kolay oluyor.aldığım aktara sordum gerçekten işe yarıyormu diye.evet ama düzenli kullanılması gerek dedi.günde 4 kere aç karnına içilecekmiş

Bugünü not alıyorum 19.11.2013 ve 76 kilo. Hadi bakalım kolay gelsin bizlere:)

Sarmısak çayı çok konuşuluyor son zamanlarda denesem mi acaba diye düşünüyorum. Diyetin yanında destekler belki.

Evet denemekte fayda var.ben aynı zamanda yeşil çay ve 1,5 lt su tükettim bugün afedersiniz 15 dk da bir wc deydim:-)

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

tamam bende katılıyorum bugün oğlumu kreşe gönderdikten sonra 4 km yürüdüm bende bu gün başlıyorum sarımsak çayına kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek az beyaz peynir çok açık şekersiz çay 5 küçük zeytin ve roka yedim 70 kiloyum 1.63 boyundayım bakalım ne kadar sürede vereceğim bu kiloları..

hoşgeldin aramıza.hayır o çayı denemedim.ben sarımsak çayı ve yeşil çay içiyorum.ama çok güzel 4 km yürümüşsünüz.benim yürüyüş yapma şansım çok az.belki çocuklar oyuduktan sonra yürüyüş bandında yürürüm bu akşam.bu arada bugün annem aşure yapıyormuş davet etti.hayatta en sevdiğim şeylerden birisidir aşure.belki azda olsa yerim

yeni bir gün sabah 4 km yürüyüş sarımsak çayı kahvaltıda yağsız melemen roka maydanoz 2 dilim esmer ekmek kahvaltıdan sonra yeşil çay bakalım sonuç ne olacak

bu arada ölen sebze yemem gerekiyor tavsiyesi olan varmı

Son düzenleme:
Back
X