• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık evlenmek istiyorum

Daha 30 yasindasiniz farkinda misiniz?. Sanki 50 yasindaymis gibi yazmissiniz.
tesellin için çok teşşükkürler ama evlilik konusunda çok çok geç kaldığımın farkındayım. etrafımdaki insanlar 28 olmadan evleniyorlar. hiç benim yaşımda olup da evlenmemiş tanıdığım yok. hepsi bana acıyor. gözlerinden anlıyorum bunu.

artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin.

Siz istememişsiniz ama ben bu yönde tavsiye vereceğim.

Eğitim durumunuzu bilmiyorum ama herkesin yapabileceği bir şeyler olduğunu düşünüyorum.

Çalışmayan bekar kadının akraba ziyaretleri ve gezmeler dışında doğru dürüst bir ortama girdiği nadir görülür.

Evlenmeyi bu kadar çok istiyorsanız düğünlerine özendiğiniz akrabalarınızdan farklı insanlar görmelisiniz.

Çalışmak sadece değişik ortamlarda bulunmak için de değil...

İnsanın kendini daha dinamik, güçlü ve sağlam hissetmesini sağlar.

Evliliğinizde harcamalarınızı özgürce yapmanızı, evlatlarınıza bu yönde örnek olmanızı...

Şu anda ailenize yük olduğunuzu düşünüyorsunuz evlenince eşiniz için de aynı şeyi düşünmemenizi...

Yani duymak istemediğiniz bu tavsiyenin sizi düşlediğiniz hayata yaklaştıracağını düşünüyorum ben...

Bu nasıl bir bedbahtlık yapma ama
Evlilik sandığın gibi keyifli bir şey değil inan bana
Ve tabi kısmet işi bunlar, hayırlısını iste
Çalışıyor musun ?
siz böyle tavsiye verince kendimi daha kötü hissediyorum. 1000 evlilikten 1 i kötü diye evlilik neden kötü olsun. kıymetini bilmiyorsunuz!! kendine ait bir ev,senden bir parça ve senin için canını bile verebilecek bir eş. ahhh ahhh

tesellin için çok teşşükkürler ama evlilik konusunda çok çok geç kaldığımın farkındayım. etrafımdaki insanlar 28 olmadan evleniyorlar. hiç benim yaşımda olup da evlenmemiş tanıdığım yok. hepsi bana acıyor. gözlerinden anlıyorum bunu.
Aciyan acisin siz bosverin baskalarini. Ben de kucuk yasta evlenip cocuk yapan arkadaslarima aciyorum. Siz daha 30 yasindasiniz. Bir kadinin en guzel yaslarinin basindasiniz. Elbet gonlunuze gore biri cikacak.umitsizlige kapilmayin. Bu surecte hayatinizi yasayin. Calismak istemiyorsaniz da kendinizi gelistirin. Kurslara gidin. Evde oturarak birileriyle tanisamazsiniz. Insanlarla ic ice olun. O dogru kisi zamani geldiginde bulacak sizi merak etmeyin

Al bendende o kadarrrr...bende 31 oldum hala yalnizim...dugun falan dedigin gibi anca koyde oluyor sanirim..o kadar dugune gitmisligim var hic kismetim cikmadi dugun dernekten...guzel desen guzelim ama o isler oyle gorundugu gibi degil iste..bende oynatmaya az kaldi modundayim...sabir bitti,umut tukendi..ayy sanki sen degil ben yazdim bu yaziyi ;( o kadar iyi anliyrumki seniiii ;(

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..

Arkadaşlarınıza söyleyin?

Biz hep arkadaşlarımızı birbirleriyle tanıştırıyoruz?

Sizde bizim gibi çöp çatanlar yok mu?

25 iyi bir yaş. Benim zamanımda 17 yaşında bütün komşu kızları evlenmişti, benim yaşımda 2 çocuk annesi komşular vardı ben 25 yaşımdayken. Hayatımda biri bile yoktu. 27 yaşında eşimle çıkmaya başladım. 29 yaşında da evlendim. 25 erken daha panik yok.
ama benden kucukler evlenıyo bende bırak evlenmeyı aday yok ya adayı ne zaman bulucamda evlenıcemdeeee ohooooo 45 olurum kesın:KK14::KK14:

siz böyle tavsiye verince kendimi daha kötü hissediyorum. 1000 evlilikten 1 i kötü diye evlilik neden kötü olsun. kıymetini bilmiyorsunuz!! kendine ait bir ev,senden bir parça ve senin için canını bile verebilecek bir eş. ahhh ahhh
Hayat o kadar tozpembe degil ne yazik ki.. evlilik kotudur demiyorum ama citanizi ve beklentileriniz o kadar yuksek tutmayin.ilerde hayal kirikligi yasarsiniz evlenince benden spylemesi

Bu işler kısmet işi bende 26 yaşındayım herkes evlen evlen diyor ama olmayınca olmuyor ama ben umutsuzluğa kapılmıyorum herşeyde vardır bir hayır :) Bence sizde umutsuz olmayın elbet sizinde bir yerlerde bekleyen kısmetiniz vardır zamanını bekliyordur çıkmak için :)

o işler öyle olmuyor. köy yerinde olsak dediğiniz gibi ama şehirdeki düğünlerde kimse kendine evlenilecek kız aramıyor. bugüne kadar sayısız düğüne gittim de ne oldu. çirkin bir kız da değilim ama anlamıyorum neden böyle oldu. işe yaramaz bir atık gibi hissediyorum kendimi. artık kendimden 8-10 yaş büyük adamlarla bile evliliğe razı durumdayım.
Ne bilem ben de hiç gitmem düğünlere. İnsanlar orda buluyor sanırdım. Hmm demek ki öyle değilmiş. Üzme sen canını hem zamanı vardır daha gelince hayırlısı ise olur :KK54:

bende kendımı cok cok kotu hissedıyorum konu acmakla acmamak arasında karasızdım!
BENDE BIKTIMMMMM BENDEEEEEE 25 Yasındayım ama benden kucukler evlendı facebookta artık dugun davetıyelerı gelınlıklı arkadaslarımın resımlerını gormekten usandımmmmmm!!!:mad::mad:
ne güzel daha 25 yaşındasın. değerini bil... güzelliğin gitmeden bulursun birini ya ben ne yapayım. 30 yaşına geldim. çöktüm gittim. artık yaşıtlarım beni beğenmez :( :(

Kimse kimse icin canini vermiyor.

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..
canim bnm kuzenim 30 yaşında ve 6 ay öncesine kdr hic kimseyle çıkmamasti bile..6 ay önce tanisti sevdi iki hafta once nisanlarini yaptik..bu isler kısmet işi karamsar olma tatlim Allah cikaracaktr dogru insani karsina ;)

Aaa nasıl yazmıssın öyle görende sanki sağlığın elden gidiyor sanır..
Elbette bir kısmet seni bi yerde bekliyodur. Bunun için bu kadar sabırsız olmana gerek yok..
Allah can sağlığı ölüm kederi vermesin..

Back
X