yeter artık evlenmek istiyorum

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..
Evlendiniz mi ?

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..
Valla yazını okumadan başlığına cevap veriyorum.Ben de hiç evlenmemiş olmak istiyorum!Evliligimde 6.yila girerken elimde 3 çocukla kaçıp su evlilik belasından uzaklaşamiyorum bakk bu saat olmuş hala kafamda ulan ben kendime ne yaptımlarla bogusuyorum🙄

İlk sayfayı okurken tarihi fark etmemişim aha diyorum burası nasıl bir ortam 😂😂😂 sonra 2014 ü gördüm rahatladım ama keşke 1914 olsaydı diyorum :p

Biri de 25 yaşındayım evlenemedim benden küçükler evli demiş 😱 burayı okuyan ve evlenemedim diye üzülenler varsa zaten 25 yaşından önce evlenmek çok çok çok büyük kumardır. 25 yaş ve öncesi karakterim o kadar farklıydı ki o dönemdeki sevgililerle evlensem kabus gibi bir hayatım olurdu. 30 evlilik için ideal yaş zaten. Erken evlenip ne yapacaksınız ben onu anlamıyorum 10 çocuk mu doğuracaksınız :p yapacağınız maximum 2-3. Fazlasına ekonominiz yetse bile yapmayın zaten çok fazla insan var dünyada.

Benim daha arkadaşım 35 yaşında evlendi koca 30 yaşında. Şimdi hamile :) 36 oldu. Gayet normal bu yaşlar.

30 yaşımda ben de telaşa kapılmıştım. O zamanlar görüştüğüm kişilerden biri ile iyi ki evlenmemişim hayatımda ikinci kez hata yapmış olurdum(boşandım). Şu an umrumda bile değil. Sizin de dönemseldir diye düşünüyorum.

23 yaşında evlendim şuan 32 yaşındayım... 6 yıl sonra hamile kalabildim yani 30 yaşında evlenseydim 6 yıl sonra çocuğum olması benim için çok zor olurdu çünkü belli bir yaştan sonra çocuk çok zor olacaktı yani erken yaşta anne olmak gibi bir hayal varsa 25 yaşında gayet ideal evlenme yaşı... Ama çocuğu pek kafaya takmayanlar için 30 gayet ideal 😄

bende düsünüyorum kara kara gelecegimi.. 23yasindayim evlendim ayrildim ama ben bir yabanciyla evlendim, Yurt disinda yasiyorum, türk olmayan biriyle evlendim sanirim artik türk bir kimse benimle evlenmek istemeyecek :KK43::KK43: evlnecegim kisi istese ailesi istemez.. :KK43::KK43: benim ömrümde yalniz gececek
siz aktifmişsiniz. siz evlendiniz mi sizi de ben merak ettim 🙄

Çalışsanız evde ailenize meyve soymak yerine sosyalleşirsiniz. Böylece birileriyle tanışma olasılığınız da artar. Evde oturarak nasıl kısmet bulacaksınız ki

Kaç yıllık konu hortlamış yine🙄

Back
X