- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Uzak bir yere asla yollamazlar civarımizda bir sürü hastane var onlardan birine giderimBu zihniyetteki insanlar değişmez. Ve sadece sizde yok ülkenin yarısından fazlası sizin ailenizdekilerin kafa yapısına sahip.
Zaten bu zihniyet yüzünden ileri gideceğimize geriye gidiyoruz...
Atanıp uzak bir şehire gitmeye bakın
Böyle deyincede korkmadım değil ama ileride biri olursada buralardan biri olsun istememVardir elbet, tek siz degilsiniz, her sene universiteye pekcok benzer hikayeleri yasayan ogrencim gelir. Idaresi zor isler, ailedir atilmaz satilmaz, seni korumanin kendilerince dogru, kati bir yolunu secmisler. "Uzaklardan biri" dilegi icin adimlariniza dikkat edin, yagmurdan kacarken doluya da tutulmayin.
Asilin derslere, sinavlarinizda insallah muvaffak olursunuz kolay gelsin size.
Atanırsan sesleri çıkamaz. Merak etme bu tür insanlar dinden çok paraya tapar..Uzak bir yere asla yollamazlar civarımizda bir sürü hastane var onlardan birine giderim
Yollamazlar biliyorum offfAtanırsan sesleri çıkamaz. Merak etme bu tür insanlar dinden çok paraya tapar..
Ayrıca yakın bir yere işe girersen aynı şeyleri yaşamaya devam edersin. Sorunun sadece işe girmekle bitmiyor maalesef
Durumlarda bazen karşılaşıyordum seninle. Aklımda kk nın en genç üyesi, çalışkan kızı olarak kalmışsın :)Ya benim ailem ozellikle abim her seyime karışıyor öbür abim evlendi pek bana karışmıyor önceden de pek karışmazdı ama küçük olan her seyime karışıyor giydiğim elbiseye yüzüme sürdüğüme kadar hafif bir.ruj sürsem o halin ne sil öyle gel allık vs ayni şekilde pantolon giysem laf eder hicbir sosyal medya hesabim yoktu 12.sinifta instagram ilk defa açtım onda da asla resim atmama izin vermezler takip ettiklerimi takipcilerimi vs hep takip eder erkek var mi diye bazen erkek arkadaşlarım istek atiyor yakin olduklarıma durumu açıklasamda çoğunu kabul edemiyorum erkek arkadaşım olduğunu bilseler öldürürler beni o derece sadece pp ye resim koymustum lan o resim ne kaldiricaksin onu rujlu bir de millet gorucek tipe hareketlere bak kaldir lan onu cabuk vs dedi babamda ayni şekilde onu destekledi muhafazakar bir aileye sahibim dini eğitim çocukken gördüm ve öğrendiklerimi yapmadığım icin her seferinde yuzume vurup yaziklar olsun sana vs derler normalde 4 yıllık bölüm okuyabilecekken mimarliga gitmeyi dusunuyordum ama iki yıllık saglik secip yksden yüksek aldığım icin kpss ye biraz çalışır atanırım kendi parami kazanırsam eger üzerimde eskisi gibi konusamazlar dedim seneye mezun olup kpss ye giricem hemen atanip para kazanmak istiyorum karsima da söyle uzaklardan biri çıksın gideyim onunla beraber istiyorum ama önce kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazim gercekten çok bunaldim bu anlattıklarım çok az bir kısmı artik dayanacak gücüm kalmadi yeter artik ne zaman bana karışmayı birakicaklar
Saçma .atanırken tercih listenizi görmek zorunda değiller. Eğer tercih listenizi de onlar doldurrsa Ben olsam son dakika tercih listemi değiştiririm bile tuvaletteyken filan .Uzak bir yere asla yollamazlar civarımizda bir sürü hastane var onlardan birine giderim
Canım bir noktadan sonra izin almayı bırakman gerekiyor. Bu tipler için o nokta, kendi paranı kazanmaya ve onlara muhtaç olmadan yaşamaya başladığın nokta oluyor. Seni zorla gizli saklı iş yapmak zorunda bırakanlar utansın sen neden üzülüyorsun... Tercih zamanın gelince onlara söylemeden yazıp gideceksin, sakın gösterme tercihlerini. Biraz sinsi ol, zaten kendi paranı kazanmaya başladığında bir de kendi düzenini kurduğunu görürlerse susarlar, veya sen araya mesafe koyarsın.Yollamazlar biliyorum offf
Az kalmış. Zor biliyorum ama sıkın biraz daha dişinizi. Planınız çok güzel aslında. Ekonomik özgürlüğünüz olunca onlara bağımlılığınız olmayacak. Sınırlarınızı daha net çizebileceksiniz. Sonra istiyorsanız yeniden sınava hazırlanır mimarlık da okursunuz. Biraz daha sabır, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, suyun yüzüne çıkmanıza çok az kalmış.Ya benim ailem ozellikle abim her seyime karışıyor öbür abim evlendi pek bana karışmıyor önceden de pek karışmazdı ama küçük olan her seyime karışıyor giydiğim elbiseye yüzüme sürdüğüme kadar hafif bir.ruj sürsem o halin ne sil öyle gel allık vs ayni şekilde pantolon giysem laf eder hicbir sosyal medya hesabim yoktu 12.sinifta instagram ilk defa açtım onda da asla resim atmama izin vermezler takip ettiklerimi takipcilerimi vs hep takip eder erkek var mi diye bazen erkek arkadaşlarım istek atiyor yakin olduklarıma durumu açıklasamda çoğunu kabul edemiyorum erkek arkadaşım olduğunu bilseler öldürürler beni o derece sadece pp ye resim koymustum lan o resim ne kaldiricaksin onu rujlu bir de millet gorucek tipe hareketlere bak kaldir lan onu cabuk vs dedi babamda ayni şekilde onu destekledi muhafazakar bir aileye sahibim dini eğitim çocukken gördüm ve öğrendiklerimi yapmadığım icin her seferinde yuzume vurup yaziklar olsun sana vs derler normalde 4 yıllık bölüm okuyabilecekken mimarliga gitmeyi dusunuyordum ama iki yıllık saglik secip yksden yüksek aldığım icin kpss ye biraz çalışır atanırım kendi parami kazanırsam eger üzerimde eskisi gibi konusamazlar dedim seneye mezun olup kpss ye giricem hemen atanip para kazanmak istiyorum karsima da söyle uzaklardan biri çıksın gideyim onunla beraber istiyorum ama önce kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazim gercekten çok bunaldim bu anlattıklarım çok az bir kısmı artik dayanacak gücüm kalmadi yeter artik ne zaman bana karışmayı birakicaklar
Yollamazlar biliyorum offf
Bunu yazmadım farzediyorum atanacağın şehirleri yaz bas git ne yapabilecekler o saatten sonra izin almaya calışmaUzak bir yere asla yollamazlar civarımizda bir sürü hastane var onlardan birine giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?