- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Benim evim temiz zaten o gelmeden once esimle yaptim haliyi cirpacam diyor ben daha iki gun once cirptim dedim. Bidaha yapacam diyor. Balkonu yikicam dedi d'un yikadim dedim gene ayni. Is bulamiyor esimin kullugunu yikiyor gunluk uc kez sehpa siliyor. Esim uyuyordu uyandi geldi sofra kurdum ytagi ben duzelteyum oglum duzeltmemistir diyor. Onane benim odam yatagim.Bütün evin temizliği bittikten sonra mi kızmaya başladınız ?
Sanıyorum şuan ki hamilelik stresinden kaynaklanıyor. Yoksa evinizde bu kadar ince iş yapan bir kişi neden rahatsız etsin ki ?
Bi surat yapacam tersleyecem yok ben on a sunu yaptim bunu yaptim onun icin cart curt deyip beni suclu cikaracak. Ama inan cok sikildim herseye karismasindan esim bile sikildi. Ama onun hatrina susuyirum da zor susuyirum yani. Herseye bi fikri var herseyi biliyor mubarek. Off iyice stresim bu stresle bebek de dogmuyor galibaBence simdiden onleminizi alin. Sustukca daha da ileri gidiyorlar. Evet yardim ediyorlar ama karsiliginda da sizin evinize, bebeginize herseyinize karisma hakkini kendilerinde buluyorlar. Valla ben dogumdan sonra bir hafta dayanabildim. Ben iyilestim kendim bakabilirim bebegime dedim gayet kibar bi sekilde. Ama ne oldu sorunlarrr sorunlar. Bebegim su an 4 aylik aramiz hala limoni.
Bebegim gelmedi gununu gecti zaten sinir stres heyecan hepsi tavan yapti.agrilarim var o Bi ayri.kaynana geldi burnumdan geldi. Évimde karismadigi yerini kurcalamadigi yer kalmadi. Sus sus bi yere kadar sabir. Kadin durmak bilmiyor. Basima is cikariyor s'en otur diyor ev benim nasil oturayim. Sustukca tepeme cikti. Koltugum dan tut en ufak esya ma kadar ben onu Boyle sevmedim deyip degistirdi. En son bugun yapacakti yapma ole dursun dedim suratumi bozdum. ONU da gectim muayeneye gittim bugun nts alttan bakma ultrason felan doktora yalvarip esimle girdi iceri. bakacaklarinda cikarim dedi cikma don donerim dedi donmedi. Nts oldu mal mal bakti sinrimden oldum. Insan yani bi gozu kayar anlarim da dik dik de bakilmaz ki. en son sinirle arkami dondum o oldu anladi. esime dedim bidaha Anneni aldirma ben istemiyirum utaniyorum eger bi sey deseydi kotu kavga edecektim sustu tamam dedi. Giydigime karisir susume karisir. Y'a sabir y'a sabir.uzmeyim surda iki hafta dedim sinir kalmadi. Y'a ben on un evine gidince ne duzenine ne evine karismiyirum. Tamam tertili duzenli ama kendi evinde yapmadigi temizligi bende yapti. Benim evim temiz duzenli zaten. Ince ince ayrintili is buluyo kendine. Arkadasim ameliyat oldu yanina gidecem bana uslu dur nerde bulacan dedi. Sorar giderim dedim. Hastalik bulasir uslu dur diyo. Bisey olmaz dedim sustum. Gercekten kirmak istemiyorum ama artik bole devam edemez yani. Bana bi akil verin yakinda bebek dogacak on a iyice karisacak. Tamam bi hafta durup gidecek de ben o halilmle nasil sabir edecem.iyilik de yapiyor ama artik iyiligini de istemiyom. Cunku cok kizdiriyo off sikildim.
Doktor almadi ama yalvardi dayanamadi gîr dedi.Başlık hiç olmamış, ayıp.
Çok haklısınız, doktordamı çıkarmadı dışarı? Rezalet.
Bebegim gelmedi gununu gecti zaten sinir stres heyecan hepsi tavan yapti.agrilarim var o Bi ayri.kaynana geldi burnumdan geldi. Évimde karismadigi yerini kurcalamadigi yer kalmadi. Sus sus bi yere kadar sabir. Kadin durmak bilmiyor. Basima is cikariyor s'en otur diyor ev benim nasil oturayim. Sustukca tepeme cikti. Koltugum dan tut en ufak esya ma kadar ben onu Boyle sevmedim deyip degistirdi. En son bugun yapacakti yapma ole dursun dedim suratumi bozdum. ONU da gectim muayeneye gittim bugun nts alttan bakma ultrason felan doktora yalvarip esimle girdi iceri. bakacaklarinda cikarim dedi cikma don donerim dedi donmedi. Nts oldu mal mal bakti sinrimden oldum. Insan yani bi gozu kayar anlarim da dik dik de bakilmaz ki. en son sinirle arkami dondum o oldu anladi. esime dedim bidaha Anneni aldirma ben istemiyirum utaniyorum eger bi sey deseydi kotu kavga edecektim sustu tamam dedi. Giydigime karisir susume karisir. Y'a sabir y'a sabir.uzmeyim surda iki hafta dedim sinir kalmadi. Y'a ben on un evine gidince ne duzenine ne evine karismiyirum. Tamam tertili duzenli ama kendi evinde yapmadigi temizligi bende yapti. Benim evim temiz duzenli zaten. Ince ince ayrintili is buluyo kendine. Arkadasim ameliyat oldu yanina gidecem bana uslu dur nerde bulacan dedi. Sorar giderim dedim. Hastalik bulasir uslu dur diyo. Bisey olmaz dedim sustum. Gercekten kirmak istemiyorum ama artik bole devam edemez yani. Bana bi akil verin yakinda bebek dogacak on a iyice karisacak. Tamam bi hafta durup gidecek de ben o halilmle nasil sabir edecem.iyilik de yapiyor ama artik iyiligini de istemiyom. Cunku cok kizdiriyo off sikildim.
Cagirmadim dogdugunda bende olcam dedi geldidoğumdan önce niye çağırdınız ki?
çok gereksiz olmuş.
Evet durumum agir zorlaniyirum ama bana bi supur sil yeter. Silktim dedigim halimi silkmesine sildim dedigim yeri silmesine hic gerek yok. Benim koltugum oldugu yerde dursun onun keyfine gore saga sola kaymasin mutgagimda heryerun yeri degisti. Evet maraz diguyor hic yapmasa buraya konu bile acmamYa bazı kaynanalara da acıyorum resmen.Yapsa sorun yapmasa sorun
İyilikten bazen maraz doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?