Yeter artik herşeye burnunu sokma

Burasi benim evim, duzenime karisilmasini sevmiyorum desenize kacamak laflar soyleyeceginize. Evimin işine ben üşenmiyorum acikcasi biri gelip temizlik yapsa, biseylerin yerini degistirse buna sevinmem. Ihtiyaciniz olsa siz soylersiniz zaten yada kadin filan tutulur. Bu kadar ic ice iliskiler beni boguyor.

Evet ole kadina bole uslup ben ciplak ken dik dik bakan bbenim duzenime giyimime susume karisan birine az bile. Ben Zor zamanlarindayim son zamnalarimdayim kirmamak icin zor tutuyirum kendimi. S'en ayni harrketleri yasa ondan sonra karar ver bekara kari bosamak kolay. Evet esimin annesi esim bile kiziyo tepki veriyo yeter artik diye. Esimin annesi benim hic biseyim degil

En iyi ihtimalle evde cani skiliyordur. Kadin size yardim etmek icin orada bulunuyor. Hizmetliniz degil ki gel diyince gelsin otur diyince otursun. Sizde biraz musamaa gosterin her isinize kosan kadina. Belki de siz yaptiginiz isi yaptim saniyorsunuz. Karniniz burnunuzda. Eksik goruyordur. Daha iyi olsun istiyordur. Bu kadar takmayin. Lohusa kafasiyla daha da sinir yaparsiniz.

Herkes bi is tutturmus gidiyor benim derdim sadece is degilki giyimime susume karismasi da var. hastane de gozunu dikip ciplakken dik dik bakamasi da

e konus. duzenime karisma de. ev benim duzen benim sekil degistrme de. dktorda iceri girmesni istemediysen disarda bekle de. yani burda kendnizi ifade ediyosunuz. kaynana karsisinda susmayin.

Nst dediğin ne ki. Altı üstü karnın açık . Alttan açıkken bakacak hali yok. Ileri haftalarda alttan ultrasonda yok . Neyinden rahatsız oldunuz acaba.. eşinizin annesi nasıl hicbirseyiniz olmaz. Vallahi ben kayinvalidemi başımın üstünde tutuyorum . Çocuklarıma da saygıyı öğretiyorum en başta. Birgün bende yaşlanacağım. Onlardan saygı sevgi görmek için örnek olmalıyım en başta.

Herkes bi is tutturmus gidiyor benim derdim sadece is degilki giyimime susume karismasi da var. hastane de gozunu dikip ciplakken dik dik bakamasi da
ne giyiyorsunuz da giyme diyor mesela? Ya bu anlattiklariniz o kadar tipik bir anne ki. Ayni benim annem yani. Kadinda sizi kizi yerine koymus. Ona gore hastanedeki olay ayip degil. Niye rahatsiz oluyor ki ben onun annesiyim diye dusunmustur kesin. Niye durup dururken baksin yani baska. Bakmasi dogru demiyorum. Ama nesil farki var.

Kaynana var kaynana var tutulacak. O bana duzenimee secimlere saygi duynadugi surece zorla duydugum saygiyi zamanla duymayacagim ve ogretemeyecegim galiba

Vay be
Kadın her işinizi yapıyor daha da yaranamamıs
Benim kv evime gelince( çalışan bayanım)
Kahvesini sigarasını alır oturur
Eşimle işten gelir yemek hazırlar caırırz masaya
Yer kalkar
Bir tabak alıp da masaya koymaz
Bir annelik yapıp da
İkisi de calısıyor ben evlerindeyim sıcak bir
Tas corba yapayım demez

Ya bırak yapsın kötü birşey mi yapıyor sanki amma dert etmişsin...

Yalnız alttan muaynede gözünü dikip bakması kötü olmuş...

:))

Uslubunuz cok yanlis. Biseyden acikca hoslanmadigini belirtmek insani kirmaz. Ama arkani donmen yada surat asman kirabilir. Acik ve net bi sekilde yaptigi ama hoslanmadigi seyleri aciklayin. Once guzel olarak gordugun huylarini ov kadinin daha da gaza getir sonra sevmedigin seyleri tektek belirt. Yatak odana mi giriyor? Anne ben yatak odama esim ve ben disinda kimsenin girmesinden hoslanmiyorum sahsi olarak algilama ama girmezsen sevinirim daginikta olsa ben toplarim deyin. Net konusun. Yazik kadina aksama kadar evde hem sikilmistir hemde yasli insanlar daha merakli oluyor bu bir gercek. Siz bu yanlislarini alttan alttan soyleyerek hem kirmazsiniz hemde siz ve bebeginiz saglikli olur. Hastane muayenesinde terbiyesizlik yapmis ama dedigim gibi merak ediyor. Sayet kotu niyetli olsaydi oyle davranmazdi. Cunku kendi kaynanasi oyle davranmamis olabilir. Iki hafta sabredip cekmektense acikacik konus bi dahaki gelisinde yapmaz en azindan.

sizin anneniz de eşinizin hiçbir şeyi değil o zaman. İlerde annenizin de hoşgörü anlayış ya da nezakete ihtiyacı olduğu zaman eşiniz de ağzını bozarak cevap verdiğinde anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…