- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.656
- 798
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Evet ole kadina bole uslup ben ciplak ken dik dik bakan bbenim duzenime giyimime susume karisan birine az bile. Ben Zor zamanlarindayim son zamnalarimdayim kirmamak icin zor tutuyirum kendimi. S'en ayni harrketleri yasa ondan sonra karar ver bekara kari bosamak kolay. Evet esimin annesi esim bile kiziyo tepki veriyo yeter artik diye. Esimin annesi benim hic biseyim degilNe kadar ayıp açtığınız başlık. Kadını yerden yere vurmussunuz. Nihayetinde eşinizin annesi oda. Hataları olabilir, dört dörtlük anlasmayabilirsiniz, ne olursa olsun böyle hakaret etme hakkiniz yok üslubunuz sıfır . Ve sizde anne olacaksınız..
Her yeri degisrirdi kirilmasin diye sustum ama herseyime karisiyor.Kızma ama iş yapan dört dönen kaynanayı bulmuşsun dert yanıyorsun. Bırak yapsın, yardıma gelmiş zaten. Sende keyfine bak bu kadar abartcak bir durum yok bence.
Herkes bi is tutturmus gidiyor benim derdim sadece is degilki giyimime susume karismasi da var. hastane de gozunu dikip ciplakken dik dik bakamasi daEn iyi ihtimalle evde cani skiliyordur. Kadin size yardim etmek icin orada bulunuyor. Hizmetliniz degil ki gel diyince gelsin otur diyince otursun. Sizde biraz musamaa gosterin her isinize kosan kadina. Belki de siz yaptiginiz isi yaptim saniyorsunuz. Karniniz burnunuzda. Eksik goruyordur. Daha iyi olsun istiyordur. Bu kadar takmayin. Lohusa kafasiyla daha da sinir yaparsiniz.
Evet ole kadina bole uslup ben ciplak ken dik dik bakan bbenim duzenime giyimime susume karisan birine az bile. Ben Zor zamanlarindayim son zamnalarimdayim kirmamak icin zor tutuyirum kendimi. S'en ayni harrketleri yasa ondan sonra karar ver bekara kari bosamak kolay. Evet esimin annesi esim bile kiziyo tepki veriyo yeter artik diye. Esimin annesi benim hic biseyim degil
ne giyiyorsunuz da giyme diyor mesela? Ya bu anlattiklariniz o kadar tipik bir anne ki. Ayni benim annem yani. Kadinda sizi kizi yerine koymus. Ona gore hastanedeki olay ayip degil. Niye rahatsiz oluyor ki ben onun annesiyim diye dusunmustur kesin. Niye durup dururken baksin yani baska. Bakmasi dogru demiyorum. Ama nesil farki var.Herkes bi is tutturmus gidiyor benim derdim sadece is degilki giyimime susume karismasi da var. hastane de gozunu dikip ciplakken dik dik bakamasi da
Kaynana var kaynana var tutulacak. O bana duzenimee secimlere saygi duynadugi surece zorla duydugum saygiyi zamanla duymayacagim ve ogretemeyecegim galibaNst dediğin ne ki. Altı üstü karnın açık . Alttan açıkken bakacak hali yok. Ileri haftalarda alttan ultrasonda yok . Neyinden rahatsız oldunuz acaba.. eşinizin annesi nasıl hicbirseyiniz olmaz. Vallahi ben kayinvalidemi başımın üstünde tutuyorum . Çocuklarıma da saygıyı öğretiyorum en başta. Birgün bende yaşlanacağım. Onlardan saygı sevgi görmek için örnek olmalıyım en başta.
Kaynana var kaynana var tutulacak. O bana duzenimee secimlere saygi duynadugi surece zorla duydugum saygiyi zamanla duymayacagim ve ogretemeyecegim galiba
Vay beBenim evim temiz zaten o gelmeden once esimle yaptim haliyi cirpacam diyor ben daha iki gun once cirptim dedim. Bidaha yapacam diyor. Balkonu yikicam dedi d'un yikadim dedim gene ayni. Is bulamiyor esimin kullugunu yikiyor gunluk uc kez sehpa siliyor. Esim uyuyordu uyandi geldi sofra kurdum ytagi ben duzelteyum oglum duzeltmemistir diyor. Onane benim odam yatagim.
:))Arkadaşların dediği gibi sakin sakin konuşup anlatın. Bir de eline oyalanacağı bir şey verin. Akıllı telefondan oyun açın, Facebook hesabı açın, eski arkadaşlarını bulsun, veya bebeğe kışlık bere vs örsün, pasta börek, yemek yapıp buzluğa atsın. Çok sıkılmış belli, kendine iş arıyor. Bari sizinle değil başka şeyle uğraşsın.
Bebegim gelmedi gununu gecti zaten sinir stres heyecan hepsi tavan yapti.agrilarim var o Bi ayri.kaynana geldi burnumdan geldi. Évimde karismadigi yerini kurcalamadigi yer kalmadi. Sus sus bi yere kadar sabir. Kadin durmak bilmiyor. Basima is cikariyor s'en otur diyor ev benim nasil oturayim. Sustukca tepeme cikti. Koltugum dan tut en ufak esya ma kadar ben onu Boyle sevmedim deyip degistirdi. En son bugun yapacakti yapma ole dursun dedim suratumi bozdum. ONU da gectim muayeneye gittim bugun nts alttan bakma ultrason felan doktora yalvarip esimle girdi iceri. bakacaklarinda cikarim dedi cikma don donerim dedi donmedi. Nts oldu mal mal bakti sinrimden oldum. Insan yani bi gozu kayar anlarim da dik dik de bakilmaz ki. en son sinirle arkami dondum o oldu anladi. esime dedim bidaha Anneni aldirma ben istemiyirum utaniyorum eger bi sey deseydi kotu kavga edecektim sustu tamam dedi. Giydigime karisir susume karisir. Y'a sabir y'a sabir.uzmeyim surda iki hafta dedim sinir kalmadi. Y'a ben on un evine gidince ne duzenine ne evine karismiyirum. Tamam tertili duzenli ama kendi evinde yapmadigi temizligi bende yapti. Benim evim temiz duzenli zaten. Ince ince ayrintili is buluyo kendine. Arkadasim ameliyat oldu yanina gidecem bana uslu dur nerde bulacan dedi. Sorar giderim dedim. Hastalik bulasir uslu dur diyo. Bisey olmaz dedim sustum. Gercekten kirmak istemiyorum ama artik bole devam edemez yani. Bana bi akil verin yakinda bebek dogacak on a iyice karisacak. Tamam bi hafta durup gidecek de ben o halilmle nasil sabir edecem.iyilik de yapiyor ama artik iyiligini de istemiyom. Cunku cok kizdiriyo off sikildim.
Sizede ole kaynana VersinAllah kaynana sabır versin.
sizin anneniz de eşinizin hiçbir şeyi değil o zaman. İlerde annenizin de hoşgörü anlayış ya da nezakete ihtiyacı olduğu zaman eşiniz de ağzını bozarak cevap verdiğinde anlarsınızEvet ole kadina bole uslup ben ciplak ken dik dik bakan bbenim duzenime giyimime susume karisan birine az bile. Ben Zor zamanlarindayim son zamnalarimdayim kirmamak icin zor tutuyirum kendimi. S'en ayni harrketleri yasa ondan sonra karar ver bekara kari bosamak kolay. Evet esimin annesi esim bile kiziyo tepki veriyo yeter artik diye. Esimin annesi benim hic biseyim degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?