- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Orası ayrı bir konu eş izin versede vermesede bunların içinde hep bi fesatlık vareşin izin veriyor.
Aynen öyle niye böyle evrim geçiriyorlar bir türlü anlam veremiyorumçünkü sen oğullarını aç bırakıyorsun işkence yapıyorsun kullanıyorsun.
Düne kadar oğlunun numarasını bilmeyenler oğluşum diye ölüolar.
oğullara ne demeli? Nerde aksam orda sabah yasarlar, yemedikleri halt kalmaz eve gitmezler, evlenince annecim annecim.
ezikler.
Yaa balayından döndük 3 gün sonra bize geldiler ve 1 ay kaldılar bir tek onlarda değil bir tonda misafir getirdiler düşündükçe nefret ediyorum bide bayramda eşim beni oraya götürüyor hemde bir haftalığınaben 2 senedir konuşmuyorum elini öpmeyı bırak yüzüne bile bakmıyorum oh olsun madem ben kötüyüm daha çok bekler bu arada iki sende evıme 3 kere geldi ondan önce zırt pırt gelırdı bundan sonra böle
Korkma her evlilik aynı değil.Yeminle evlilikten soğuyorum((((
zaten o taraklarda bezim yok iyice yüreğim kalkıyor
Yaa balayından döndük 3 gün sonra bize geldiler ve 1 ay kaldılar bir tek onlarda değil bir tonda misafir getirdiler düşündükçe nefret ediyorum bide bayramda eşim beni oraya götürüyor hemde bir haftalığına
Valla canım evleneceksen kv deden uzakta otur yada anası olmayan biriyle evlendiğimden tövbe tövbe çıldırtan beni artık herkes aynı değil demek isterdim ama malesef aynılar arada istisnalar oluyorYeminle evlilikten soğuyorum((((
Valla ben kv denin peşinde annem annem diye geziyordum ama sonuç belliKorkma her evlilik aynı değil.
bence gelindede iş bitiyor karşılıklı herşey
Çok normal valla banada deselerdi böyle eşimle iyi bir evliligim olmasına rağmen evlenmeyebilirdimYeminle evlilikten soğuyorum((((
Ahahahaha sen kocanla yatıyorsun ben yalnız diyen bir kayinvalidem var duydu bu kulaklarEe, kurulacak yeni bir yuva ile oğullarının hayatındaki bir numaralı kadın tahtına eşi geçeceği için, o tahta yapışıp ağlamaları, sizi tahttan itmeye çalışmaları, olmuyorsa tahtı ateşe vermeleri bundan. Hele kendi kocalarının göstermediği ilgiyi oğullarında aramalar filan...
Ya bazıları o kadar ileri gidiyor ki (burada okuduğum bir konuydu aklımda iz etmiş), gelini artık sinirle "Oğlunla evlen bari" dediğinde "Nikah düşmüyor ki, düşse" diyen kaynanaları okudu bu gözler.
Ben de bi erkek çocuk annesiyim, yine de bu kafayı anlamıyorum, hiç anlamayayım da inşallah.
Ee, kurulacak yeni bir yuva ile oğullarının hayatındaki bir numaralı kadın tahtına eşi geçeceği için, o tahta yapışıp ağlamaları, sizi tahttan itmeye çalışmaları, olmuyorsa tahtı ateşe vermeleri bundan. Hele kendi kocalarının göstermediği ilgiyi oğullarında aramalar filan...
Ya bazıları o kadar ileri gidiyor ki (burada okuduğum bir konuydu aklımda iz etmiş), gelini artık sinirle "Oğlunla evlen bari" dediğinde "Nikah düşmüyor ki, düşse" diyen kaynanaları okudu bu gözler.
Ben de bi erkek çocuk annesiyim, yine de bu kafayı anlamıyorum, hiç anlamayayım da inşallah.
Nasıl bir kafa ya anlayamıyorum anlamakta istemiyorum galibaAhahahaha sen kocanla yatıyorsun ben yalnız diyen bir kayinvalidem var duydu bu kulaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?