Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

Bunu sadecw erkek annesi olarak dusunmemek lazim , burasi erkekler kulubu olsaydi kv den dertli bu kadar da erkek olurdu
Burada konu acan tonla kadin var kendi annelerinden sikayetci olan , olay insan olmayi becerememek , anne olmayi becerememek
Bdv oldugu icin sadece koru ornekleri goruyoruz ama cok iyi anneler ve kvler de var
Burda is sizde bitiyor evlendiniz diye kul kole yapmayin kendinizi

Baştan beri başka birini aklında gelin olarak gördüğü ve ben ona sürpriz oldugum için hiç anlaşamayız.
Özellikle kimse yokken laf sokar, evime gelir ben çalışırken baştan aşağı mutfağı kafasına göre değiştirir.
Genelde Aramaz beni. Aradığı zamanlarda mutlaka bir işi düşmüştür.
Bu %1'lik kısmı.
Ama eşim dengeyi saglar. Kim haksızsa lafını söyler savunur.
Ben napıyorum; takmıyorum bile. Sadece insan oldugu için saygı duyuyorum gerisi yok. Eşime asla belli etmem lafımı söyler kendimi ezdirmem güler geçerim çokta umrumda sanki :)

Eşlerin gücüde anneye yetmiyor onlarda bizi eziyo hal böyle olunca kv de daha çok üstüne geliyor haklısınız

Mesela kv. Bşy mi yaptı eşin duydu yada gördü mü iki taraflara konuşup böyle böyle sen şurda haksızsın sen burda haklısın diyecek Eşinede annesinde laf söylettirmeyecek sonra aradan çekilir. Bu sefer kv oglum arkamda deyip geline hücum etmez.

Kesinlikle katılıyorum.
Heee şunu da söyleyeyim ki böyle insanların kendilerine bile saygısı olmaz.
Benim de evladım var ama yapamam yaa, evladım eşiyle huzursuz diye kötülük yapamam.
Bunlarda merhamet olsa bunu yapmazlar zaten.

Kusuruma bakma çenem düştü. Bu konular acayip sinirimi bozuyor

Çok haklısın. Bende öyleyim konu kv oldugunda susamıyorum :)

Senin kv kötülükte, fesatlıkta zirve yapmış.
Yazık ya, ben böyle insanlara acıyorum.
Hayır oğlunun yuvası dağılınca ne olacak. Oğlunun mutsuz olmasından mutlu olan insandan ne beklenir ki

Senin kv kötülükte, fesatlıkta zirve yapmış.
Yazık ya, ben böyle insanlara acıyorum.
Hayır oğlunun yuvası dağılınca ne olacak. Oğlunun mutsuz olmasından mutlu olan insandan ne beklenir ki

Şu dünyada sadece ona hakkımı helal etmiyorum. Allaha havale ettim.
Gerçekten kötü biri. Beni geçtim Oglunu düşünmeyip düğündeki takıları gizlice alacak kadar kötü. Aman neyse çok konuştum Allahından bulsun :)

Bu lafı duyan tek ben değilmişim demekki deli gibi oğlundan korkan kv seni bosatirim dedi hadi bosat dedim gücün buna yetecekmi arıyorum oğlunu gelsin bosasin beni dedim sonuç hasta oldu titremeye başladı ben ne yaptım ne halin varsa gör dedim çıkıp gittim

Burdan bı tanıdığım sohbet ederken espiriyle , benim oğluşum kıymetli ben tam kaynanalik yaparım dedi

Erkek analarına sormak lazım böyle düşünen niye böyle düşünüyor diye

Kızı olanlar ile oğlu olanlar arasında ki fark ne gerçekten anlamıyorum kayinvalidelerin derdi ne gerçekten anlamıyorum

Amin amin, Rabbim versin yaptıklarının karşılığını.
Ben böyle insanlara dua ederken, Rabbim yaptıklarının bin fazlasını onlara yaşatsın diyorum.
Allah bildiği gibi yapsın.

Benim de oğlum var. Evet oğlum benim için çok kıymetli amaaaa o gelin olacak kız da kendi annesi babası için çok kıymetli.
Bunu düşünemeyen sivri zekalılar bir zahmet oğullarını evlendirmesinler

Aynı sizin gibi düşünüyorum bende kv eşimi de diğer oglunuda sevmiyor bence çünkü kim ondan taraftaysa yavrum kuzum kim birşey söylerse diğeri merhametli bu konu daha akşam geçti eşimin abisi annesine benzer oturuyoruz hep beraber eşim abisi için bu sana benziyor biz abimle babama dedi kv sırf eşim beni ona ezdirmedi korudu diye o daha merhametli dedi oysaki bu olaylar yaşanmadan önce iyiki dogurmusum oğlum seni diyordu eşime şimdi herşey değişti çünkü eşim açık sözlü abisi hee hee der gecistirir

Benim de oğlum var. Evet oğlum benim için çok kıymetli amaaaa o gelin olacak kız da kendi annesi babası için çok kıymetli.
Bunu düşünemeyen sivri zekalılar bir zahmet oğullarını evlendirmesinler
Çok iyi dedin :)

Böyleleri başka bir çeşit ya. Sinirlendiriyor insanı. Gerçekten oglunu geçtim kendisine bile saygısı olmayan tamamen özgüven eksik kendini tavana çıkarmaya çalışan başkalarını etmekten hoşlanan saçma sapan bir tipler. Köküne kibrit suyu.

Amin amin, Rabbim versin yaptıklarının karşılığını.
Ben böyle insanlara dua ederken, Rabbim yaptıklarının bin fazlasını onlara yaşatsın diyorum.
Allah bildiği gibi yapsın.
Benim için ne düşünüyorsa başına fazlasıni versin ben düşünüyorsam banada versin diyecek başka birşey yok

Yani işine hangisi gelirse o çocuğundan yana oluyor.
İki yüzlü davranıyor. Bu da onun hiçbir evladına değer vermediğini gösteriyor.
İnsan evladına çıkarı olduğu için değil, işine geldiği için değil de sırf yavrusu olduğu için yaklaşsaydı bugün bu tür konular konuşulmazdı.

Yazık oğlu karısını savunuyor diye buna bile katlanamıyor. Acıyorum sadece acıyorum bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…