- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Eşlerin gücüde anneye yetmiyor onlarda bizi eziyo hal böyle olunca kv de daha çok üstüne geliyor haklısınız
Şu sözü çok seviyorum: eğer onlar kendi çocuklarını sevip değer verselerdi, gelinlerine de değer verip saygı duyalardı.
Heee şunu da söyleyeyim ki böyle insanların kendilerine bile saygısı olmaz.Kesinlikle katılıyorum.
Heee şunu da söyleyeyim ki böyle insanların kendilerine bile saygısı olmaz.
Benim de evladım var ama yapamam yaa, evladım eşiyle huzursuz diye kötülük yapamam.
Bunlarda merhamet olsa bunu yapmazlar zaten.
Kusuruma bakma çenem düştü. Bu konular acayip sinirimi bozuyor
Senin kv kötülükte, fesatlıkta zirve yapmış.Benim kv., ev halimle fotografımı benden habersiz çekip, oğluma göndericem seni boşarım diyen biri. Böyle birinden ne beklenir :)
Ev halimde de sadece saçım kalarak toplamamıştım o şekil yani. Bu sözü diyecek kadar dengesiz.
Yaram içerdeee ahhhh yaram içerde :))Çok haklısın. Bende öyleyim konu kv oldugunda susamıyorum :)
Senin kv kötülükte, fesatlıkta zirve yapmış.
Yazık ya, ben böyle insanlara acıyorum.
Hayır oğlunun yuvası dağılınca ne olacak. Oğlunun mutsuz olmasından mutlu olan insandan ne beklenir ki
Bu lafı duyan tek ben değilmişim demekki deli gibi oğlundan korkan kv seni bosatirim dedi hadi bosat dedim gücün buna yetecekmi arıyorum oğlunu gelsin bosasin beni dedim sonuç hasta oldu titremeye başladı ben ne yaptım ne halin varsa gör dedim çıkıp gittimBenim kv., ev halimle fotografımı benden habersiz çekip, oğluma göndericem seni boşarım diyen biri. Böyle birinden ne beklenir :)
Ev halimde de sadece saçım kalarak toplamamıştım o şekil yani. Bu sözü diyecek kadar dengesiz.
Amin amin, Rabbim versin yaptıklarının karşılığını.Şu dünyada sadece ona hakkımı helal etmiyorum. Allaha havale ettim.
Gerçekten kötü biri. Beni geçtim Oglunu düşünmeyip düğündeki takıları gizlice alacak kadar kötü. Aman neyse çok konuştum Allahından bulsun :)
Benim de oğlum var. Evet oğlum benim için çok kıymetli amaaaa o gelin olacak kız da kendi annesi babası için çok kıymetli.Burdan bı tanıdığım sohbet ederken espiriyle , benim oğluşum kıymetli ben tam kaynanalik yaparım dedi
Erkek analarına sormak lazım böyle düşünen niye böyle düşünüyor diye
Kızı olanlar ile oğlu olanlar arasında ki fark ne gerçekten anlamıyorum kayinvalidelerin derdi ne gerçekten anlamıyorum
Aynı sizin gibi düşünüyorum bende kv eşimi de diğer oglunuda sevmiyor bence çünkü kim ondan taraftaysa yavrum kuzum kim birşey söylerse diğeri merhametli bu konu daha akşam geçti eşimin abisi annesine benzer oturuyoruz hep beraber eşim abisi için bu sana benziyor biz abimle babama dedi kv sırf eşim beni ona ezdirmedi korudu diye o daha merhametli dedi oysaki bu olaylar yaşanmadan önce iyiki dogurmusum oğlum seni diyordu eşime şimdi herşey değişti çünkü eşim açık sözlü abisi hee hee der gecistirirHeee şunu da söyleyeyim ki böyle insanların kendilerine bile saygısı olmaz.
Benim de evladım var ama yapamam yaa, evladım eşiyle huzursuz diye kötülük yapamam.
Bunlarda merhamet olsa bunu yapmazlar zaten.
Kusuruma bakma çenem düştü. Bu konular acayip sinirimi bozuyor
Çok iyi dedin :)Benim de oğlum var. Evet oğlum benim için çok kıymetli amaaaa o gelin olacak kız da kendi annesi babası için çok kıymetli.
Bunu düşünemeyen sivri zekalılar bir zahmet oğullarını evlendirmesinler
Bu lafı duyan tek ben değilmişim demekki deli gibi oğlundan korkan kv seni bosatirim dedi hadi bosat dedim gücün buna yetecekmi arıyorum oğlunu gelsin bosasin beni dedim sonuç hasta oldu titremeye başladı ben ne yaptım ne halin varsa gör dedim çıkıp gittim
Benim için ne düşünüyorsa başına fazlasıni versin ben düşünüyorsam banada versin diyecek başka birşey yokAmin amin, Rabbim versin yaptıklarının karşılığını.
Ben böyle insanlara dua ederken, Rabbim yaptıklarının bin fazlasını onlara yaşatsın diyorum.
Allah bildiği gibi yapsın.
Yani işine hangisi gelirse o çocuğundan yana oluyor.Aynı sizin gibi düşünüyorum bende kv eşimi de diğer oglunuda sevmiyor bence çünkü kim ondan taraftaysa yavrum kuzum kim birşey söylerse diğeri merhametli bu konu daha akşam geçti eşimin abisi annesine benzer oturuyoruz hep beraber eşim abisi için bu sana benziyor biz abimle babama dedi kv sırf eşim beni ona ezdirmedi korudu diye o daha merhametli dedi oysaki bu olaylar yaşanmadan önce iyiki dogurmusum oğlum seni diyordu eşime şimdi herşey değişti çünkü eşim açık sözlü abisi hee hee der gecistirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?