- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Daha çok şeyler var inan psikolojim kaldırmıyor artık herkes bize muhalefet dünya iyisi olmasada anasına abisine değer veren koruyan kollayan her zorluklarında yardımcı olan üç kurusu varsa ikisini çıkarıp abisine veren bir eşim var adam bile pes etti artık herkesten herseyden vazgeçtiNasıl bir kafa ya anlayamıyorum anlamakta istemiyorum galiba
Yatagada gelsin aranıza yatsın ne gerek var ayrı yerde yalnız kalıyor kadnBen eşimle odada uzanıyorduk self yapıyorduk gelip aramızda uzanmışlığı fotoğrafa girmişliği var fotoyu görenler şokk
Ya dün eşimi aramış diyo ki çocuk uyudumu eşim yok anne uyumamış daha diyo ee niye bu saatte kadar uyumamış böyle alışır uyutun diyo çıldırdımYatagada gelsin aranıza yatsın ne gerek var ayrı yerde yalnız kalıyor kadn
Çok çok çok haklısın, bizimkiler ana da onlar ne ?? Niye böyleler biliyo musun gelin demek onlar için hizmetçi demek, kimsesiz demek, artık kendi himayeleri altına girmiş esir demek ve oğulları onlara bu yetkiyi veriyor, oğullarından korksalar diycem ama Allahtan korksalar böyle yapmazlar zaten ..Gerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
benim annem annede bu kadın anne değilmi ???
ailem beni onlara ezsin sövsün hizmetçilik yapayım diye vermedi
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Aynen bendenefret ediyorum sanırım ondan
Seninki çocuğu soruyor benimki aynı bahçede evimiz tv nin ışığını görse ertesi gün sorardı kaçta yattınız tv açıktı gece yada su sesi gidiyormuş siz gece kalktınız diyo bana sanki ben zina yapıyorum evli barklı insan gece kalktınız diye sorulurmu sanane dimi tersliyordum yine iki gün sonra aynıydı arsız insanla uğraşmak çok zorYa dün eşimi aramış diyo ki çocuk uyudumu eşim yok anne uyumamış daha diyo ee niye bu saatte kadar uyumamış böyle alışır uyutun diyo çıldırdım
sanane ya sanane ben çocuğumu ne zaman uyutacağımı bilmiyormuyum
Evet kalktık oğlunla işimiz vardı deseydin tuhaf yaaSeninki çocuğu soruyor benimki aynı bahçede evimiz tv nin ışığını görse ertesi gün sorardı kaçta yattınız tv açıktı gece yada su sesi gidiyormuş siz gece kalktınız diyo bana sanki ben zina yapıyorum evli barklı insan gece kalktınız diye sorulurmu sanane dimi tersliyordum yine iki gün sonra aynıydı arsız insanla uğraşmak çok zor
Gerçekten çok doğru birşey söyledinizOglunun sucu
Sonra insanin esi ayni zamanda en buyuk dusmani da olabilir deyince kiziyorsunuz.
Ayy düşünemiyorum canım allah yar ve yardımcın olsunAynı evde oturanlar ne yapsın? Ben gibi
Kendine yakistiramiyor insan karşımdaki 65 yaşında kadın kafası basmiyormuEvet kalktık oğlunla işimiz vardı deseydin tuhaf yaa
Doğru valla haklısın canım allah yardım etsinKendine yakistiramiyor insan karşımdaki 65 yaşında kadın kafası basmiyormu
Allah kolaylık versin acilinden evi bosaltAynı evde oturanlar ne yapsın? Ben gibi
Cümlemizin inşallah canım tez zamanda merhamet versin AllahDoğru valla haklısın canım allah yardım etsin
Eşlerin gücüde anneye yetmiyor onlarda bizi eziyo hal böyle olunca kv de daha çok üstüne geliyor haklısınızÖzetle; Eşin dengeyi sağlayamamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?