Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

Nasıl bir kafa ya anlayamıyorum anlamakta istemiyorum galiba
Daha çok şeyler var inan psikolojim kaldırmıyor artık herkes bize muhalefet dünya iyisi olmasada anasına abisine değer veren koruyan kollayan her zorluklarında yardımcı olan üç kurusu varsa ikisini çıkarıp abisine veren bir eşim var adam bile pes etti artık herkesten herseyden vazgeçti

Ben eşimle odada uzanıyorduk self yapıyorduk gelip aramızda uzanmışlığı fotoğrafa girmişliği var fotoyu görenler şokk
Yatagada gelsin aranıza yatsın ne gerek var ayrı yerde yalnız kalıyor kadn

Yatagada gelsin aranıza yatsın ne gerek var ayrı yerde yalnız kalıyor kadn
Ya dün eşimi aramış diyo ki çocuk uyudumu eşim yok anne uyumamış daha diyo ee niye bu saatte kadar uyumamış böyle alışır uyutun diyo çıldırdım
sanane ya sanane ben çocuğumu ne zaman uyutacağımı bilmiyormuyum

Çok çok çok haklısın, bizimkiler ana da onlar ne ?? Niye böyleler biliyo musun gelin demek onlar için hizmetçi demek, kimsesiz demek, artık kendi himayeleri altına girmiş esir demek ve oğulları onlara bu yetkiyi veriyor, oğullarından korksalar diycem ama Allahtan korksalar böyle yapmazlar zaten ..

Seninki çocuğu soruyor benimki aynı bahçede evimiz tv nin ışığını görse ertesi gün sorardı kaçta yattınız tv açıktı gece yada su sesi gidiyormuş siz gece kalktınız diyo bana sanki ben zina yapıyorum evli barklı insan gece kalktınız diye sorulurmu sanane dimi tersliyordum yine iki gün sonra aynıydı arsız insanla uğraşmak çok zor

Evet kalktık oğlunla işimiz vardı deseydin tuhaf yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…