- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Anksiyetem var bu bir hastalık. Kimsenin canını tehlikeye atamamAslında eşiniz haklı ne kadar ertelerseniz o kadar kötü olur.yavaş kullanın çok çok bi yere çarparsınız o zaman kullanma der
Bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi laftan anlamazlık, eşinizin yaptığı kabul edilebilir şey değil saygıdan da psikolojiden de bi halt anladığı yok terbiyesiz adam. Kesinlikle taviz vermeyin valilik izniyle seyahat yapabiliyorsunuz galiba ona bi bakın hemen, evde olduğunuz süreçte de bu davranışlarını sakin sineye çekmeyin, eğer fiziksel şiddet söz konusu değilse siz ondan daha asabi davranın, sessiz kalmayın ki bak nasıl da sineye çekti diye düşünmesin. Ama bu, bu adamın ilk vukuati değildir diye tahmin ediyorum?
Bu nasıl bi terbiyesizlik nasıl bi laftan anlamazlık, eşinizin yaptığı kabul edilebilir şey değil saygıdan da psikolojiden de bi halt anladığı yok terbiyesiz adam. Kesinlikle taviz vermeyin valilik izniyle seyahat yapabiliyorsunuz galiba ona bi bakın hemen, evde olduğunuz süreçte de bu davranışlarını sakin sineye çekmeyin, eğer fiziksel şiddet söz konusu değilse siz ondan daha asabi davranın, sessiz kalmayın ki bak nasıl da sineye çekti diye düşünmesin. Ama bu, bu adamın ilk vukuati değildir diye tahmin ediyorum?
Emin olmayı bekliyordum. Suan eminim sevilmiyorum, saygı da yok.Eski konularınızı da hatırlıyorum. Boşanmak için hala neyi bekliyorsunuz?
Acile gitmek icin çıktık hastane bizim mahallede ve polis çeviriyor zaten. Normalde çıkmamız imkansız. Sehirler arasi yolculukta 17 sini bekliyorumAraba kullanmanın nesi bu kadar önemli ki? Yani ne bileyim yemek yemeseniz açlıktan ölseniz baskı yapılır ama gene hakeret edilmez. Bayram gününde eşinizle nereye çıkıp eve gelmişsiniz? Doktor değildise gene de izin yok izinsiz mi çıktınız? Eğer öyleyse 17ni beklemeniz hiç samimi değil
Muhakkak öyledir...Acile gitmek icin çıktık hastane bizim mahallede ve polis çeviriyor zaten. Normalde çıkmamız imkansız. Sehirler arasi yolculukta 17 sini bekliyorum
Acile giderken eşiniz tutturdu ki araba kullanmayı öğren dimi? Çok acilmiş ya. Siz evden filan gitmek istemiyorsunuz yasak bahane, bal gibi de çevirirlerse acil deriz diye çıkıyorsunuz evden. Maksat size küfür edip karşılık vermediğiniz eşinizi burda millete sövdürmek.Acile gitmek icin çıktık hastane bizim mahallede ve polis çeviriyor zaten. Normalde çıkmamız imkansız. Sehirler arasi yolculukta 17 sini bekliyorum
Bizim bu ilde kimsemiz yok birine gitme ihtimalimiz zaten yok.Acile giderken eşiniz tutturdu ki araba kullanmayı öğren dimi? Çok acilmiş ya. Siz evden filan gitmek istemiyorsunuz yasak bahane, bal gibi de çevirirlerse acil deriz diye çıkıyorsunuz evden. Maksat size küfür edip karşılık vermediğiniz eşinizi burda millete sövdürmek.
Anksiyetem var bu bir hastalık. Kimsenin canını tehlikeye atamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?